CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
21.10.11 13:54

Lucinko,
děkuju :huban:

Příspěvek upraven 28.01.13 v 08:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
21.10.11 15:08

Martinko****tak to je úplně,ale super :palec: :dance: Tohle ti hodně přeju,pač málo komu se povede dělat vysněnou práci,která by ho bavila :dance: tk určitě potom napiš,budu držet palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
21.10.11 19:14

ahooj, takže jsem po IUI :potlesk: , folikuly stále nepraskly velikost 20mm sliznice připravená, že se akorát chystá na druhou polovinu ovulace-což nevím co je, asi na uhnízdění … nevím, takže ted čekat :mavam: . bylo to nepříjemné, trochu jsem špinila, ale už je to ok :dance:

• Citovat
  • Upravit
7747
21.10.11 20:10

Marti, myslím, že můžu gratulovat!! :palec: :hug: :hug: :hug:
Pravděpodobně jsi pány v komisi uchvátila znalostmi!!! :palec: :palec: :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
21.10.11 20:13

Dubinko, u tebe to vypadá moc slibně!! :andel: Tak teď jen čekat, zda se bude vajíčku vše líbit :-D :hug:
Já zatím stále pojídám antiko.. :jazyk: ..a manža dnes prohlásil, že to snad je škoda plýtvat silama.. :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: samo ze srandy.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
21.10.11 20:30

tak to si manža dělat srandu :lol: ale jsme dopadli, co? :lol: Myslíš, že to vypadá slibně? chtěla bych začít věřit, že se to povede :hug: a mezi námi děvčaty..mám strach si kýchnout :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7747
21.10.11 20:36

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ted jsi mě rozesmála!!! :mrgreen: :mrgreen:
Ale docela těchápu!! :wink: Je třeba tam ten poklad udržet co nejdéle za každou cenu!!! :palec: :palec:

dubinka píše:
tak to si manža dělat srandu :lol: ale jsme dopadli, co? :lol: Myslíš, že to vypadá slibně? chtěla bych začít věřit, že se to povede :hug: a mezi námi děvčaty..mám strach si kýchnout :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
21.10.11 20:41

no jo no..i když přes ten čípek, už to tak lehce ven nejde. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
977
22.10.11 08:37

Dubinko určitě to dopadne dobře uvidíš :palec: Já bych se bála i vyčůrat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,ale držím ti palečky :palec: :palec: :palec: vše bude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
22.10.11 11:17

kéž by :kytka: , děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
10978
23.10.11 09:35

ahojky mne sa stratil príspevok pracne som písala z mobilu a asi som to zle odoslala. :nevim:
Tak som bola v piatok na prehliadke a pre výsledky :cry: :cry: :cry: úplná katastrofa.
Nízké AMH a nemá u mňa zmysel IUI ideme rovno do IVF a najlepšie by bolo s darovanými vajíčkami. :?:
Ešte je však možnosť, že sa podarí nastimulovať mňa, ale je menšia úspešnosť budeme radi ak sa podarí aspoň 1 vajíčko :cry:
Bolo hrozné že som tam bola bez muža a musela som sa rozhodnúť hneď.
Rozhosla som sa, že to skúsime najskor u mňa a muž mi to doma schválil. Začala som užívať Noret… 2.11. mám prísť na kontrolu a začnem si pichať Puregon :poblion: a budeme čakať ako to dopadne.

Marťa určite daj vedieť ako si dopadla myslím na Teba.
Dubinko držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
24.10.11 10:46

Vanejko, tak to budeme přibližně stejně stimulovat.. :think:
Budu držet pěsti, ať se podaří aspoň to jedno vajíčko!!! :hug: :hug: :hug:
To AMH ti dělali v EF??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
24.10.11 11:14

Vanejko taky držím pěstičky :huban: já jsem včera dobrala poslední prášek a ve čtvrtek začínám brát sprej a 4.11.mám ultrazvuk,odběr krve a v polovině bych tedy měla jít na to IVF :potlesk: No doufám,že MS nebudou zase 14 dní spožděné :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
24.10.11 13:48

Jéé MARTI až teraz som si všimla, že idú kvoli tebe vytvoriť novú pracovnú pozíciu :potlesk: :potlesk:
LENI a LUCI tak sa asi budeme stretávať v EF v čakárni budeme sa tam motať v podobných termínoch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
24.10.11 14:38

Vanejko a kolik jsi měla tu hodnotu AMH? Já jsem v pátek taky byla na odběrech.....
Marti jak jsi na tom ty????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital