CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3911
2.11.11 20:10

ahojky holky,
tak se k vám s IVF přidám. 11.11. jdu na konzultaci k IVF. Chtěli bychom to stihnout ještě letos :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.11.11 20:22

Andrejko a vy půjdete do ivf v Gyncentru nebo přejdete do Eurofertilu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.11.11 07:29

Marti, tak to je supéééér!!!! :palec: :palec:
Já jsem na tebe včera myslela, jak asi dopadneš.. :hug:
Já bych dnes měla dostat MS, ale samozřejmě po ní ani vidu ani slechu!! :cert: :cert:
Tak se děsím toho, že nezačnu zítra píchat.. :think: :-?
Dávám ji ještě čas do oběda!! :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.11.11 07:57

Leni,
díky, že jsi na mě myslela :palec: už ze mě ty nervy spadly, když mám papír z předoperačního vyšetření konečně doma a můžu se „vesele“ vrhnout na napsání příspěvku do sborníku na konferenci (teď jsem to flákala, myšlenky mi utíkaly furt jinam) :zed:
abys to neměla jako já, že si sice taky zítra píchneš, ale pak se to bude muset přerušit - to bych ti nepřála, třeba ještě ms dorazí :palec:
dneska má kamarádka vernisáž svých fotografií, ale můj drahý jede odpoledne pryč, budu muset ukecat zase jinou kámošku :lol:
dort máme zamluvený, prstýnky doma v šuplíku, šaty mi příští týden vyzvedne ségra, restaurace domluvená, farář taky, o víkendu půjde přítel objednat kytku…v pondělí odpoledne mám ještě zkoušku líčení a je to :dance: konečně si i trvalý pobyt dám do Ovy, ať kvůli každé hvízdovině nemusím do Havířova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
3.11.11 08:28

Ahojky, asi půjdeme do gyncentra. Včera mi předběžně řekl i cenu a to co by bylo pro nás nejlepší, tak ta levnější varianta nás vyjde 25000 a to je v tom i ICSI. Řekl mi, že je to pro nás jistější, i když spermio je dobrý a je tak větší šance na uchycení. Jinak bez ICSI by nás to vyšlo kolem 17000. A na kolik to vychází v Eurofertilu?

Martina82 píše:
Andrejko a vy půjdete do ivf v Gyncentru nebo přejdete do Eurofertilu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.11.11 08:38

Andrejko,
tak já doufám, že my to budem mít krapet levnější, nechceme totiž prodl. kultivaci, takže ICSI víc jak 3 oocyty (snad budou) 8000, AH 3000, puregon a orgalutran cca 6600, transf. souprava 1000, anestezie 1500…čili okolo 20 tisíc a kdyby bylo co na zamražení, tak to ještě stojí 3000 a roční poplatek za skladování zmražených embryí 1000 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.11.11 09:15

Marti, to AH je naříznutí toho embryjka?? Aby se lépe uchytilo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
3.11.11 09:23

Holky vy píšete jako draci už aby sme mali doma funkčný internet.

Martinko :hug: :hug: :hug: už som ťa nestihla v EF a večer som na teba myslela som moc rada, že to dopadlo dobre a závidím ti tvojich 8 vajíčok z toho vyplýva, že AMH máš v norme inak by si mala 1-2, alebo žiadne. Mysli na svadbu a ostatné určo dobre dopadne tiež :kytka:

Ja začínam pichať v piatok večer 150j. Puregonu a ráno Menopur 2dávky :poblion: :poblion:
v stredu idem na UZ holky apoň dve svoje vajíčka prosííím :-( :-( Luci asi budeme časovo na tom rovnako.

LENI myslím, že u teba je AMH zbytočné robiť ty máš HP OK, ja som mala vysoké FSH a ja už skoro nemám menzes iba veľmi slabé krvácanie, alebo špinenie :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
3.11.11 09:25

Nejak som si zapla zobrazovanie podpisov je to super.
Ako si to pridám na seba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dubinka
3.11.11 09:27

nejsem vůbec silná

ahoj, :cry: :cry: jak tady čtu, jak se vypořádáte s negativními vysledky, tak vás obdivuju. Nám se IUI nepovedlo, dostala jsem MS jsem zklamaná, unavená tak jsem se snažila trošku věřit a doufat…ach jo manža mě dostal, myslela jsem si že prostě chce bojovat semnou a on mi řekne, že mám dát měsíc pauzu..sotva jsme začali.. nechápu, zklamal mě :cry: :cry: , jsem s toho smutná. tak vy co čekáte držím palce at jsou //

• Citovat
  • Upravit
7747
3.11.11 09:29

Vanejko, tak to začínáme píchat úplně stejně!!! :dance: Já také v pátek večer..jasně, že pokud dorazí do té doby MS!!! Já mám 3dávky Menopuru najednou!! :jazyk:
A ve středu 9.11. v 11:45h mám kontrolu v EF. Ty jdeš ve středu v kolik??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.11.11 10:06
:kytka:

Příspěvek upraven 28.01.13 v 08:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
3.11.11 10:08

Leni a Venajeko zítra jdu na krev a měla bych začít taky píchat,tak možná na tom budeme stejně :dance: Leni ať ta MS dorazí,já jsem se taky bála,pač kdyby do pátku nedošla,tak se to vše posouvá a dostala jsem to včera :dance:** Dubinko** je mi líto,že to máte doma napnuté s přítelem :-( ,kvůli tomu,že vám to nevyšlo,ale věřím tomu,že se to spraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
3.11.11 10:09

Martinko tak to ti moc gratuluju :palec: :dance: ,ale uvidíš,že budeš těhotná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
3.11.11 10:12

Dubinko tak to mě mrzí holka :hug: Ale jak to, že už jsi to dostala? Kolikátý den jsi byla na IUI a kolikátý den jsi dneska?
Já na tom byla minulé pondělí (folík 18,5mm)a středu (ovulace proběhla). Dneska je čtvrtek, nevydržela jsem s testem a sněhobílo. :-( Prsa mě bolí stejně jako před MS, takže si taky myslím, že to nevyšlo. Měla jsem naplánované 3 IUI do konce roku a pokud nic, tak příští rok IVF, ale dneska po tom bílém testu jsem už přemýšlela, že půjdu do IVF :nevim:
Chlapi to tak neřeší znám to z domu. Prý prostě až to přijde, tak to přijde. Naštěstí se mnou ale chodí na to IUI. Ale všechno je to moje práce - aby šel do kabinky pro vzorek sám, tak to ani náhodpu. Zkus si s manžou promluvit a snad to bude ok. Třeba to byla jen první reakce na neúspěch :nevim:

Jinak pravda - taky jak to čtu, tak všechny holky mají můj obdiv! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital