Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
LENI uz viem kde je ta kavárna ešte Ti písnem SMS, neviem totiž kedy zajtra dorazím, muž totiž slúbil požičať synovcovi auto a neviem kedy ho vráti. Vobec mu nevadilo, že už od minulého týždňa mu hovorím, že ho budem v stredu potrebovať ![]()
Vanejko OK, tak mi pak zavolej, jestli mám čekat. ![]()
Ahoj Kaczule!!
Vítám tě mezi náma!! ![]()
Můžeš se přidat dnes k nám, máme sraz v kavárně v centru Ostravy v 16:00h.
ahojky holky ![]()
něco na mě leze asi dneska nedorazím uvidím jak mi ještě bude odpoledne ![]()
Ahojky Andrejko, to je škoda. Hlavně ať jsi brzy zdravá a příště to určitě vyjde.
![]()
ahojky holky, jak to dnes vidíte? Sejdeme se před kavárnou nebo až vevnitř?
Ahoj holky, já jsem pro sejít se před kavárnou, protože navím, kde přesně je a jak vypadá zvenku..
![]()
Andrejko, taky na mě něco leze, manža dnes zůstal doma, taky má nějakou virozu, ale já určitě dorazím, aspoň na chvilku!!
Jinak budu mít na sobě bílé kalhoty a modrý svetřík + bílou kabelku. (hnědé vlasy v culíku)
já mám růžovofialovou košili, černé kalhoty a vlněný svetr, tmavě modrou tašku s hvězdou na přední straně. Leni, my se poznáme ne? ![]()
Andrejko a Leničko
jak vás tady čtu,tak asi dorazím chtěla bych vás vidět i ostatní holky samozřejmě
asi na chvilku přijdu na čajíček
holky,
já jsem taky nachcípaná (už od pátku), tak se kurýruju paralenem a čajem, jenže já jsem taky nachlazená už pomalu každý měsíc - asi ta moje blbá psychika
ale na srazík určitě přijdu a těším se ![]()
tak co kdybychom se setkali venku před kavárnou ve čtyři, já budu mít černý plášť, modré rifle a rozpuštěné hnědé vlnité vlasy ![]()
A bude tam místo pro tolik bab?? Nezavoláme, ať nám dají na stůl rezervaci? Mělo by nás být dle mých výpočtů 7.
Tak jsem pro jistotu zavolala, ale paní mě ujistila, že místo bude..
Nicméně máme rezervačku pro 6 holek. Kačka mi psala, že nedojede.. Mám vás ale všechny moc pozdravit!! ![]()
Ahoj holky, teď jsem náhodou objevila tuto diskusi, můžu se přidat?
Zatím jsem v Eurofertilu byla jen na konzultaci a musela změnit pojišťovnu, takže teď v říjnu mě čeká první IUI.