Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Martina82 píše:
Leni,
tak klidně navrhni něco jinéhojá jsem pro každou špatnost a pokud se to rozjede, tak je lepší být někde, kde mají delší zavíračku
jo jo já bych to tam taky nechala ![]()
Leničko já budu autem,tak díky za nabídku odvozu ![]()
Holky pozerám, že sa presunulo konanie srazíku. nám doma odišiel PC som na nete iba v práci(dnes mám nočnú) zatiaľ to asi bude na kuřím rynku
Určite chcem prísť, ale moc sa v OV nevyznám.Idem z Bohumína je niekto z toho smeru, priberiem do auta
?? Ak nie možem niekoho porosiť aby mi napísal do SS mobil
keď budem blúdiť aby ste ma navigovali?? Prosííím. Inak neviem zaručiť či dorazím.
Vanejko, můžu na tebe někde počkat, ať nebloudíš v centru. Třeba někde na benzince.
Leni ja mám navigaci a budem určite parkovať na Černé louce tam to poznám,tak sa možme stretnúť tam treba 15:45 ak by to navadilo
Pretože ja neviem ako vyzerá zvonku tá hospoda, alebo aký velký orientačný bod je vedla ![]()
ahojky holky já také chodím do eurofertilu a ráda bych se k vám přidala,pokud tedy můžu ![]()
ahoj Lucinko,
taky tě vítám a na sraz určitě přijď ![]()
holky, takže to platí zítra ve čtyři v té kavárně ? kolik nás vlastně bude? budem sedět dole, jo? dá se myslím totiž jít i nahoru
a jak se poznáme? už se vidím, jak obcházím stoly a hledám nějaké poznávací znamení ![]()
Vanejko, já budu teda v 15:45h na Černé Louce. Budu u zadní závory, tj. jak se jde už směrem k centru.
Andrejko, stiháš to taky? Nebo na tebe máme počkat? Já v práci skončím teda už v 15:30, abych to stihla.
Lucinko, vítám tě mezi náma!! ![]()
ahojky Leničko,
já makam až do 16 hod,tak na mě nečekejte přijdu až tam
zavolám ti
Lenka72 píše:
Vanejko, já budu teda v 15:45h na Černé Louce. Budu u zadní závory, tj. jak se jde už směrem k centru.
Andrejko, stiháš to taky? Nebo na tebe máme počkat? Já v práci skončím teda už v 15:30, abych to stihla.
Lucinko, vítám tě mezi náma!!
Leni OK si zlatá, že ma počkáš budem tam ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, můžu se k vám znovu přidat? Do Eurofertilu zatím nechodím, ale ráda bych věděla, co mě čeká. Manžel tam byl akorát na spermiogramu a ten naštěstí dopadnul dobře, takže chyba je pouze na mé straně ![]()