Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dubinko to si musíš spočítat sama podle ms. Já beru teď clostil 5-9 a třetí den po dobrání jdu na IUI. Je to tak trochu jako loterie… jestli budou folíky dost velké,ale v minulém cyklu už byly…
Ako prebieha IUI?
ja som u obvoďáka po dobrání clostíku šla 12DC na UZ a podla velkosti folikulu mi pichol Pregnyl a snažili sme sa doma. Budú mi robiť UZ v EF, alebo si to mám zariadiť u svojho gynekologa?? ![]()
Uvedomila som si totiž, že sme sa bavili o odberoch a že mám prísť po nich za dva týždne keď budú výsledky a na toto som sa nespýtala ako to prebieha.
A ako to vyzerá ten samotný akt IUI,
striekačkou, pipetou??
Ja sa z toho
![]()
Vanejko,
UZ ti udělá dr. v CARu a IUI nic není, je to skoro jako prohlídka - poprvé jsem to cítila a bylo to trošičku nepříjemné, ale podruhé už jsem necítila vůbec nic
, zavádí to tam takovým zahnutým katetrem - trubičkou
a pak pět minut ležíš
Marti, a ty jdeš tento měsíc ještě na IUI?
Nebo už máš antikoncepci??
Kdy začínáš stimulovat na IVF? A už ti řekl, co ti na stimulaci napíše???
Já jsem objednaná na pátek jako poslední, v 11,30h.na prohlídku a domluvu na žádost na pojišťovnu. Příští týden by měla dorazit MS, tak bych už chtěla antiko začít brát, tak doufám, že mi ji napíše. ![]()
Lenka72 píše:
Marti, a ty jdeš tento měsíc ještě na IUI?
Nebo už máš antikoncepci??
Kdy začínáš stimulovat na IVF? A už ti řekl, co ti na stimulaci napíše???
Já jsem objednaná na pátek jako poslední, v 11,30h.na prohlídku a domluvu na žádost na pojišťovnu. Příští týden by měla dorazit MS, tak bych už chtěla antiko začít brát, tak doufám, že mi ji napíše.
Dobrý den, paní Lenko. Včera jsem z práce odcházela v 15 45 h. Okolo 13 h. , kdy jste EF navštívila, jsem zrovna odnášela krabice a na recepci protější budovy vyřizovala poštu a nějaké záležitosti ohledně oprav. V té rychlosti, když jsem zamykala EF jsem zapomněla na dveře nalepit vzkaz, který dávám vždy na dveře s mým tel. číslem kvůli prozvonění, ať se mohu ihned vrátit. Takže se velmi omlouvám, že jsem na to včera zapomněla. Zamykáme kvůli pochybným individům a bezdomovcům, kteří vchází i do naší budovy. Díky za pochopení. Když budete cokoli potřebovat, vždy můžete zavolat na mob. 603 768 828. Kdokoli budete potřebovat jít k lékaři na kontrolu v odpoled. hodinách, stačí nám o tom říct a můžeme se domluvit. Mějte nádherný, slunečný den.
Dobrý den sestřičko,
v tom případě se vám moc omlouvám..
Obzvlášť, pokud jsem Vám způsobila problémy.. ![]()
Chápu, že nutnost zamykat je nevyhnutelná.., Vaše tel.č. mám již uloženo.
Co se týká domluvy na návštěvu pana doktora v odpoledních hodinách, budu velice ráda, pokud mi občas vyjdete vstříc.
Přeji také hezký a pohodový den! ![]()
Holky, jak to vidíte s naším srazem??
Navrhuji tentokrát Ostravu, ať nás může přijít víc.. klidně i příští týden.
Máte někdo tip na restauraci?? Já se přizpůsobím..jen ať je kde zaparkovat..
A holky z okolí Havířova můžu přibrat pak domů. ![]()
tak mě se to hodí do 8.10., to už pojedu na dovču, do té doby nemůžu moc přes víkendy, ale jinak jo (akorát v pondělí jdu za farářem),
takže já můžu tento týden st a čt, a příští týden út, st, čt a pá ![]()
hospoda v Ově je mi jedno, záleží, kde budou chtít ostatní
na parkování by bylo možná nejlepší třeba Futurum nebo nějaký takový obchoďák ![]()
Marti, to my vlastně budem i zapíjet svobodu!!!!
![]()
Já souhlasím, volila bych příští týden středu nebo čtvrtek odpoledne, cca v 16 - 17h, podle holek.
Leni, ty se budeš taky vdávat, nebo jsi myslela mojí svobodu? ![]()
jinak já jsem pro, co ta středa? je to tak pěkně uprostřed týdne? ![]()
snad se ještě někdo ozve, ale klidně můžem jít samy ![]()
Marti, myslela jsem tvou svatbu!! Já jsem už víc než rok vdaná.. ![]()
Snad se holky přidají, pokud ne, můžem jít i sami!! ![]()
Takže sraz středa 5.10.2011!!!! Hlaste se!!
Jedu domů
![]()
ahojky holky ![]()
přidavám se k vám na srazík teda jestli můžu,když už nechodím do EF ![]()
teď se tady povídá o ordinačních hodinách, ani jsem ji již v tom rozrušení nevšimla. jen vím, že na stránkách májí od 8-15hod. Děvčata prosím vás, která víte jak to tam teda mají, písněte to sem, ať tam nemusím volat, a ať vím, jak začít brát ten clostík, ať mi to nevyjde na dobu, kdy tam nejsou. Nebo jak jste to řešili vy? díky. řekl že 5tý den ms, ale jestli to blbě vyjde tam už 3tí den ms. Jak jste to měli vy.