Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milupo,
moc mě to mrzí ![]()
jinak holky, tak kdyžtak budem muset vymyslet něco jiného, třeba bychom mohly někam do centra, ne? Co třeba ta kavárna na Kuřím rynku? ale nevím, jak se jmenuje
nebo třeba do nějaké restauračky na Stodolní?
Marti, tak zjisti, jak se jmenuje a dej tady odkaz, ať víme, kam dorazit. ![]()
děvčata, jak jste to vymysleli, když vám kontrola po clostíku 5+3 vyšla na víkend?tak neděle myslím neva, to by šlo v pondělí, ale co sobota a u mě pátek, protože mám jít na ko do Fulneku a v pátek tam není. Dr mi říkal
,že si to mám posunout od 3dc, ale nejsem si tím uplně jistá. Až to příjde, asi mu budu muset zavolat a zeptat se, moc jsem ho nepochopila
. A ten 8 den vám dělali hned IUI?
dubinka píše:
děvčata, jak jste to vymysleli, když vám kontrola po clostíku 5+3 vyšla na víkend?tak neděle myslím neva, to by šlo v pondělí, ale co sobota a u mě pátek, protože mám jít na ko do Fulneku a v pátek tam není. Dr mi říkal,že si to mám posunout od 3dc, ale nejsem si tím uplně jistá. Až to příjde, asi mu budu muset zavolat a zeptat se, moc jsem ho nepochopila
. A ten 8 den vám dělali hned IUI?
Milu je mi to líto,věřila jsem že ti to tentokrát už musí vyjít
posílám velké obejmutí
a sílu do dalšího boje
![]()
holky ta kavárna co poslala Martinka by šla je to tam hezké už jsem tam byla zaleží na ostatních akorát s parkováním jestli nebude problém je to tam všechno na ty karty,ale i když je velké parkoviště u černé louky to je kousek,takže v klidu ![]()
Ahojky holky, dlouho jsem se neozvala, ale vše jsem četla. Andrejko, já taky nechodím do EF a na srazík přijdu, i minule jsem byla.
Pokud to bude někde v centru, tak to bude skvělé ![]()
Jinak já byla dnes na 4 IUI a pokud nevyjde, tak půjdu na laparku. Tak jsem zvědavá. Ještě si musím přehodit aqua aerobic. Nebudu to riskovat. Ve středu jdu ještě na kontrolu ovulace.
Pro ty, co mě neznají, tak já chodím do gyncentra k dr. Lachčinovi, a toho si bych jen chválila, vždy dělá jen to co chci já, a nic proti. Vždy navrhne další řešení a je na mě, jak se k tomu postavím a do ničeho mě nenutí. Laparku mi doporučil po prvním IUI a jeslti na ni půjdu, tak až po čtvrtém IUI. A nic nenamítal. K jinému dr. bych tam nešla. Dr. Čermák je nesympatický už od pohledu.
Nejdéle jsem tam čekala tak 20 minut. ![]()
Holky, můžu vás přibrat, už jsem psala i Andrejce Bul., tak se můžete někdo přidat. Holky z Havířova i odvezu domů
Taky jsem si říkala, že budu parkovat na Černé louce, je to kousek.
Jinak já byla v pátek u pana Dr. Jaroše a musím říct, že byl velmi příjemný, věnoval se mi skoro hodinu!!!
Už jsem mu musela říct, že ho zdržuji..
Ale na všechny moje otázky mi odpověděl, tak jsem moc spokojena!!
A čekala jsem asi minutu..
![]()
Leni,
pan doktor je moc příjemný ![]()
holky, myslíte, že je potřeba tam objednávat stůl?
ten Dittrich se ještě neozval?
Marti, u Dittricha mi to stále nikdo nebere už od dopoledne. Tak to tam asi rušíme a jdeme na Kuří rynek, ju??
A všimly jste si, že mají otevíračku jen do 21:30h.? My jsme posledně končily po 23h.. ![]()
Ale je pravda, že byl pátek a daly jsme si výborné vínko.. ![]()
Leni,
tak klidně navrhni něco jiného
já jsem pro každou špatnost a pokud se to rozjede, tak je lepší být někde, kde mají delší zavíračku ![]()