CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
29.9.11 08:42

Andrejko, jesně že se přidej!!!!! :hug: Ráda tě uvidím!!!! :hug:

ajak píše:
ahojky holky :hug:
přidavám se k vám na srazík teda jestli můžu,když už nechodím do EF :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
29.9.11 09:36

Andrejko, super, ráda tě poznám :hug: :mavam:
už se na vás holky moc těším, já tu v Ově moc kamarádek nemám - jenom z práce, páč tady bydlím jen tři roky (sice pocházím z Havířova, ale studovala jsem v Pardubicích chemárnu, pak jsem tam i pracovala a nakonec několik let jsem žila a pracovala v Praze) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
29.9.11 10:14

Martinko

já jsem taky z Havířova :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
29.9.11 10:30

Andrejko, třeba se známe aspoň od vidění, Havířov není zas tak velký :dance:
holky, kam teda půjdeme? napadá vás něco? :think: počítám teda s tou středou, jo? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
29.9.11 10:45

jo jo třeba jo :-D jak jsem bydlela s rodiči,tak jsem bydlela u školy nezvalky kousek od hospody Beskyd jestli víš pak jsem bydlela 5 let v Ostravě a teď už jsem zase 10 let zpátky v Havířové s manželem bydlíme na na Šumbarku
holky mě je jedno kam půjdeme přispůsobím se vám já dělám do 16 hod v práci a budu autem,tak se dostanu kdekoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
29.9.11 10:52

tak já bydlela až do 18ti na podloubí - naproti Boršičanky, naši pak koupili barák v Bludovicích, ale to už jsem bydlela na kolejích v Pardubkách :palec:
jinak mě je místo jedno, tramvají nebo busem dojedu kamkoliv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.9.11 12:12

Marti, v Bludovicích bydlím teď já!!!! :dance: Na Vánoce to ale bude teprve rok. A taky tam bydlí Andreabul tady z diskuze!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.9.11 12:15

Holky, jestli se budeme tak řehtat, jako minule v hospůdce Na Záguří, tak to bude celkem sranda. Jdem teda to toho Futura?? Nebo máte jiný návrh? Já to moc v OV neznám, jen co chodíme občas na oběd ve Vítkovicích. Tam je hezká restaurace Dittrich, vedle i cukrárna pro mlsouny. Tak můžem i tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
29.9.11 12:34

:potlesk: :potlesk: :potlesk: výborný nápad pridávam sa na srazík, streda vyhovuje Čas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
29.9.11 12:36

už sa na vás teším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
29.9.11 13:01

jo Leničko Dittrich znám taky tam někdy chodíme z práce :wink: tam by to šlo,ale museli by jsme tam hodit rezervaci a asi uspořadat stoly museli by nám je nějak spojit co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
29.9.11 13:18

holky, Ditrich neznám, ale dojedu tam :palec: a čas je mi fuk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
29.9.11 13:19

Vanejko, to je fajn, že se přidáš, tak už budeme čtyři :dance: a co ostatní holky, to už tu nikdo jiný nechodí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.9.11 13:42

Myslím, že se ostatní holky ještě přihlásí, máme do srazu skoro týden.. :wink:
Když tak jim písnu SZ a uvidíme! :palec:
Andrej, máš na Dittricha tel.č.?? Když tam bychom dali rezervačku, pokud by nás bylo víc, můžem si sednout nahoře, tam je i víc místa.
Hodina by mohla být cca v 16h., já bych dorazila tak 16:10, mám to z práce kousek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.9.11 14:12

Tak jsem napsala holkám toto:
Ahoj kočky!! :kytka: Plánujeme s holkama z disluze CAR Eurofertil srazík v Ostravě!! :-D
Bude se konat v OV- Vítkovicích, restaurace Dittrich, ve středu 5.10.2011 v 16:00h. Tak se hlaste, ať můžeme dát rezervaci na dostatečný počet míst ke stolu!! :palec: :wink:
http://www.restauraceostrava.cz/…ace_dittrich
Těším se na vás!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí