Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andrejko, jesně že se přidej!!!!!
Ráda tě uvidím!!!! ![]()
ajak píše:
ahojky holky
přidavám se k vám na srazík teda jestli můžu,když už nechodím do EF
Andrejko, super, ráda tě poznám
![]()
už se na vás holky moc těším, já tu v Ově moc kamarádek nemám - jenom z práce, páč tady bydlím jen tři roky (sice pocházím z Havířova, ale studovala jsem v Pardubicích chemárnu, pak jsem tam i pracovala a nakonec několik let jsem žila a pracovala v Praze) ![]()
Andrejko, třeba se známe aspoň od vidění, Havířov není zas tak velký ![]()
holky, kam teda půjdeme? napadá vás něco?
počítám teda s tou středou, jo? ![]()
jo jo třeba jo
jak jsem bydlela s rodiči,tak jsem bydlela u školy nezvalky kousek od hospody Beskyd jestli víš pak jsem bydlela 5 let v Ostravě a teď už jsem zase 10 let zpátky v Havířové s manželem bydlíme na na Šumbarku
holky mě je jedno kam půjdeme přispůsobím se vám já dělám do 16 hod v práci a budu autem,tak se dostanu kdekoliv
tak já bydlela až do 18ti na podloubí - naproti Boršičanky, naši pak koupili barák v Bludovicích, ale to už jsem bydlela na kolejích v Pardubkách ![]()
jinak mě je místo jedno, tramvají nebo busem dojedu kamkoliv ![]()
Marti, v Bludovicích bydlím teď já!!!!
Na Vánoce to ale bude teprve rok. A taky tam bydlí Andreabul tady z diskuze!! ![]()
Holky, jestli se budeme tak řehtat, jako minule v hospůdce Na Záguří, tak to bude celkem sranda. Jdem teda to toho Futura?? Nebo máte jiný návrh? Já to moc v OV neznám, jen co chodíme občas na oběd ve Vítkovicích. Tam je hezká restaurace Dittrich, vedle i cukrárna pro mlsouny. Tak můžem i tam.
jo Leničko Dittrich znám taky tam někdy chodíme z práce
tam by to šlo,ale museli by jsme tam hodit rezervaci a asi uspořadat stoly museli by nám je nějak spojit co?
Vanejko, to je fajn, že se přidáš, tak už budeme čtyři
a co ostatní holky, to už tu nikdo jiný nechodí? ![]()
Myslím, že se ostatní holky ještě přihlásí, máme do srazu skoro týden.. ![]()
Když tak jim písnu SZ a uvidíme! ![]()
Andrej, máš na Dittricha tel.č.?? Když tam bychom dali rezervačku, pokud by nás bylo víc, můžem si sednout nahoře, tam je i víc místa.
Hodina by mohla být cca v 16h., já bych dorazila tak 16:10, mám to z práce kousek. ![]()
Tak jsem napsala holkám toto:
Ahoj kočky!!
Plánujeme s holkama z disluze CAR Eurofertil srazík v Ostravě!! ![]()
Bude se konat v OV- Vítkovicích, restaurace Dittrich, ve středu 5.10.2011 v 16:00h. Tak se hlaste, ať můžeme dát rezervaci na dostatečný počet míst ke stolu!!
![]()
http://www.restauraceostrava.cz/…ace_dittrich
Těším se na vás!!!
![]()