Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mohu se taky přidat do diskuze? Tak já byla taky u kartářky (jen tak z hecu) a taky mi tam ukazovalo miminko, ale taky se zatím nedostavuje
jinak Clostík jsem brala 6 měsíců a nepřibrala jsem ani dkg . . . a bohužel ani clostík mi nepomohl, folikuly sice krásně zrály, ale něco tomu asi chybělo ![]()
Tak u mě se zázrak nekoná..... zítra jdu na krev pak uvidíme co dál…
u mě taky ne
…Luci, a ty musíš jít na krev do EF? mě nikdo nic neříkal, já jdu v pátek do EF domluvit IVF ![]()
ahoj holky,
Luci, jak to myslíš, že u tebe se zázrak nekoná? mrcha už ti dorazila? mně má dorazit až v sobotu, ale nejraději bych si udělala těhu test už dnes, i když to je asi blbost. Navíc si i myslím, že pravděpodobnost otěhotnění v tomto měsíci je dost malá, protože při IUI byly ještě tak malé folikuly, že to bylo celé k ničemu ![]()
Juuu Barcho jsi zpět? Jak bylo na dovči? JJ mrcha dorazila dneska.
Musím na krev na FSH - Měla jsem ten hormon vysoký a to není dobré.....
Jdu zítra do fulneku protože se mi nechce v pátek do ostravy…
jj, už jsem zpět, na dovči jsem na to moc nemyslela, ale teď už jsem zase v tvrdé realitě ![]()
Luci, a jak jsi psala, že utrogestanem se stopne zrání vajíček, to jsi někde četla? já právě nevím, jestli když začínám s utrošem 17. DC, tak jestli to není brzo. Nerada se tím láduju, jenže mě by potom menstruace nepřišla vůbec ![]()
holky,
mě mrcha ještě nedorazila, ale už cítím fest břicho, nejpozději zítra je tu ![]()
Luci, tak budu držet palce, ať máš to fsh nižší ![]()
Barcho, tak sis na dovči aspoň odpočinula a nabrala sílu ![]()
jinak ten utrogestan by se měl brát až po ovulaci, že prý ji může brzdit ![]()
Marti, a ty jsi byla na IUI poprvé? na další už nechceš jít, že jsi psala, že jdeš domlouvat IVF?
Barčo,
jo, poprvé…na další už nechci, musím totiž stimulovat injekcema a i tak jsem měla jen jeden folikul, na clostil nereaguju, čili šance mizivá a finančně dávat 4500 Kč za jeden folikul na IUI (úspěšnost jen 15%) je hodně ![]()
aha Marti, tak to úplně chápu. A už víš, na kolik vás vyjde IVF nebo to budete řešit s Jarošem v ten pátek? stejně je to ale bordel. Feťákům hradíme z pojistného stříkačky, ale na takové věci pojišťovna nepřispívá ![]()
Ahoj kočky!! ![]()
Já dnes měla fofry v práci, tak jsem ani nestihla napsat.
Marti, tak mě napadlo, že jsme se klidně mohli domluvit všichni najednou v ten pátek do EF, aby to Jaroš nemusel tolikrát opakovat..
![]()
Já jdu zítra na UTZ, jsem zvědavá, kolik budu mít těch folíků po clostilu..
Včera mě celkem bolelo na pravé straně břicha..tak asi rostly..
![]()
jj, přesně tak
a o cigánech ani nemluvě - ti se jen flákají, kradou, dělají bordel a my jim z našich daní vše sponzorujeme (a že mají každý deset děcek je taky hnus)
počítáme, že nás ivf vyjde cca na nějakých 25 000 Kč
my si radši připlatíme, aby byla větší šance (ICSI, asist. hatching, prodl. kultivace atd.)
Luci, to je mi líto, že mrcha dorazila..
![]()
Jen je mi divné, že nejdříve nedělali něco s tou tvou hladinou FSH a pak teprve IUI… ![]()
ahoj Leni
,
to je dobrý nápad, že bychom uspořádali nějaký seminář a dr. Jaroš by nám to všem hromadně vysvětlil
a na závěr bychom se zpumprlíkovali
![]()
já tam jdu v pátek sama, přítel má toho hodně v práci, takže budu o všem rozhodovat za nás oba ![]()