CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5868
20.9.11 17:56

Mohu se taky přidat do diskuze? Tak já byla taky u kartářky (jen tak z hecu) a taky mi tam ukazovalo miminko, ale taky se zatím nedostavuje :( jinak Clostík jsem brala 6 měsíců a nepřibrala jsem ani dkg . . . a bohužel ani clostík mi nepomohl, folikuly sice krásně zrály, ale něco tomu asi chybělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
21.9.11 09:50

Tak u mě se zázrak nekoná..... zítra jdu na krev pak uvidíme co dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
21.9.11 09:52

u mě taky ne :poblion:Luci, a ty musíš jít na krev do EF? mě nikdo nic neříkal, já jdu v pátek do EF domluvit IVF :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
21.9.11 11:22

ahoj holky,
Luci, jak to myslíš, že u tebe se zázrak nekoná? mrcha už ti dorazila? mně má dorazit až v sobotu, ale nejraději bych si udělala těhu test už dnes, i když to je asi blbost. Navíc si i myslím, že pravděpodobnost otěhotnění v tomto měsíci je dost malá, protože při IUI byly ještě tak malé folikuly, že to bylo celé k ničemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
21.9.11 11:24

Juuu Barcho jsi zpět? Jak bylo na dovči? JJ mrcha dorazila dneska.
Musím na krev na FSH - Měla jsem ten hormon vysoký a to není dobré.....
Jdu zítra do fulneku protože se mi nechce v pátek do ostravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
21.9.11 11:41

jj, už jsem zpět, na dovči jsem na to moc nemyslela, ale teď už jsem zase v tvrdé realitě :mrgreen:
Luci, a jak jsi psala, že utrogestanem se stopne zrání vajíček, to jsi někde četla? já právě nevím, jestli když začínám s utrošem 17. DC, tak jestli to není brzo. Nerada se tím láduju, jenže mě by potom menstruace nepřišla vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
21.9.11 12:17

holky,
mě mrcha ještě nedorazila, ale už cítím fest břicho, nejpozději zítra je tu :poblion:
Luci, tak budu držet palce, ať máš to fsh nižší :palec:
Barcho, tak sis na dovči aspoň odpočinula a nabrala sílu :palec:
jinak ten utrogestan by se měl brát až po ovulaci, že prý ji může brzdit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
21.9.11 14:53

Marti, a ty jsi byla na IUI poprvé? na další už nechceš jít, že jsi psala, že jdeš domlouvat IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
21.9.11 15:00

Barčo,
jo, poprvé…na další už nechci, musím totiž stimulovat injekcema a i tak jsem měla jen jeden folikul, na clostil nereaguju, čili šance mizivá a finančně dávat 4500 Kč za jeden folikul na IUI (úspěšnost jen 15%) je hodně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
21.9.11 15:26

aha Marti, tak to úplně chápu. A už víš, na kolik vás vyjde IVF nebo to budete řešit s Jarošem v ten pátek? stejně je to ale bordel. Feťákům hradíme z pojistného stříkačky, ale na takové věci pojišťovna nepřispívá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
21.9.11 15:54

Ahoj kočky!! :kytka:
Já dnes měla fofry v práci, tak jsem ani nestihla napsat.
Marti, tak mě napadlo, že jsme se klidně mohli domluvit všichni najednou v ten pátek do EF, aby to Jaroš nemusel tolikrát opakovat.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jdu zítra na UTZ, jsem zvědavá, kolik budu mít těch folíků po clostilu.. :think: Včera mě celkem bolelo na pravé straně břicha..tak asi rostly.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
21.9.11 15:55

Vítám nové snažilky!!! :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
21.9.11 15:56

jj, přesně tak :pocitac: a o cigánech ani nemluvě - ti se jen flákají, kradou, dělají bordel a my jim z našich daní vše sponzorujeme (a že mají každý deset děcek je taky hnus) :pocitac: počítáme, že nás ivf vyjde cca na nějakých 25 000 Kč :zed: my si radši připlatíme, aby byla větší šance (ICSI, asist. hatching, prodl. kultivace atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
21.9.11 15:57

Luci, to je mi líto, že mrcha dorazila.. :hug: :hug:
Jen je mi divné, že nejdříve nedělali něco s tou tvou hladinou FSH a pak teprve IUI… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
21.9.11 15:59

ahoj Leni :mavam: ,
to je dobrý nápad, že bychom uspořádali nějaký seminář a dr. Jaroš by nám to všem hromadně vysvětlil :mrgreen: a na závěr bychom se zpumprlíkovali :mrgreen: :dance:
já tam jdu v pátek sama, přítel má toho hodně v práci, takže budu o všem rozhodovat za nás oba :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí