Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ello,
prý když je potřeba, tak tam třeba embryoložka je i o víkendu, že záleží na domluvě a jak to vyjde
já už jsem rozhodnutá pro EF, ten přístup (alespoň k nám) se tam radikálně změnil k lepšímu
myslím, že naše diskuze k tomu taky přispěla ![]()
Tak máme po krásném letním víkendu a šup zase pracovat!! ![]()
Ello, určitě po IVF zůstat doma a moc se nehýbat!! Nejlépe co nejvíce ležet a nechat se obskakovat
A´T se může mimísek pořádně zahnízdit.
![]()
Já začínám ve středu brát clostík, tak jsem zvědavá, jak budu reagovat.. ![]()
Mám jen 1 za den, tak si ho slupnu asi vždy večer, aby mi přes den nebylo blbě.. Mudra říkala, že je to jedno.. ![]()
Ello a jak víš že si tuhle diskuzi čte jaroš???? To mě docela zarazilo..
Krásné ránko holky ![]()
Někdo už to tady kdysi psal,teďka nevím kdo že prý to čte sestřička a možná i Jaroš,ale holky já si říkám jenom ať to čte aspoň si vychytá chyby které mu nikdo z pacošek do očí neřekne,a hlavně mě zarazilo to jak si s vámi povídá a vy se při tom oblíkate nebo ještě hůř jste před ním na koze
,tohle by si lékař podle mě neměl dovolit,měl by dát pacientce čas ať se v klidu oblékne a až pak sní probrat zákrok nebo další postup,příjde mi to od něj dosti ÚCHYLNÉ a klidně ať si tohle přečte:nevim:
Ivi, souhlasím s tebou!! Pro každou ženu je to hodně intimní záležitost a necítí se svá, když se má obléct před cizím chlapem, byť je to doktor.
Na druhou stranu - on to tak asi vůbec nebere a myslím, že pro něho je to naprosto běžné, vždyť s pacientkama probírá ty nejintimnější věci a podle toho, kolik se jich za den v ordinaci vystřídá, tak to musí být jako na běžícím pásu..
Čímž ho chci trošku obhájit, neb to určitě nedělá se zlým úmyslem..
A trochu lehtivého vtipu je taky někdy třeba. Už samotná atmosféra všech těch zákroků je stresující..tak takové odlehčení formou vtipu, bych já osobně i přivítala..
Nesmí to ovšem být nic vulgárního!! ![]()
Luci, už jsme to tady probíraly s holkama. Některá přišla na to, že tuhle diskuzi čte sestřička. A taky se některé věci od té doby poměrně hodně zlepšily!!! ![]()
hmmm,taky na tom něco bude.Já svého gynekologa po 14 letech vyměnila je to už dva roky,ale jak píšeš tak přesně tak jak by se chovat neměl se on choval,díky bohu že jsem od něj pryč.Sice ten u kterého jsem teď má taky svoje mínusy,ale to je asi jako u všech lidí
nikdo prostě není dokonalý ![]()
Lenka72 píše:
Ivi, souhlasím s tebou!! Pro každou ženu je to hodně intimní záležitost a necítí se svá, když se má obléct před cizím chlapem, byť je to doktor.
Na druhou stranu - on to tak asi vůbec nebere a myslím, že pro něho je to naprosto běžné, vždyť s pacientkama probírá ty nejintimnější věci a podle toho, kolik se jich za den v ordinaci vystřídá, tak to musí být jako na běžícím pásu..Čímž ho chci trošku obhájit, neb to určitě nedělá se zlým úmyslem..
![]()
A trochu lehtivého vtipu je taky někdy třeba. Už samotná atmosféra všech těch zákroků je stresující..tak takové odlehčení formou vtipu, bych já osobně i přivítala..
![]()
Nesmí to ovšem být nic vulgárního!!
Lenka72 píše:
Na druhou stranu - on to tak asi vůbec nebere a myslím, že pro něho je to naprosto běžné, vždyť s pacientkama probírá ty nejintimnější věci a podle toho, kolik se jich za den v ordinaci vystřídá, tak to musí být jako na běžícím pásu..Čímž ho chci trošku obhájit, neb to určitě nedělá se zlým úmyslem..
![]()
![]()
za měsíc budu muset jít zas na preventivku ke svému gyndr., to je taky profík, ale takový suverén (je dobrý, spolupracuje i s Radimem Uzlem a píše s ním nějaké knihy a jezdí přednášet na školy a tak), zlatý Jaroš, nejradši bych už chodila jen k němu ![]()
a navíc jsem svého gyndr. „obešla“ a šla rovnou do CARu, tak bude asi naštvaný, on mě chtěl nechat rok čekat, ještěžě jsem ho neposlechla, už i tak chodíme do CARu 7 měsíců ![]()
lucie82 píše:
Ello a jak víš že si tuhle diskuzi čte jaroš???? To mě docela zarazilo..
Rikal mi to. Ostatne ja si myslim ze je to normalni ze to cte… kdybych byla na jeho miste, taky bych si to cetla, ptz bych chtela vedet jake o me pacosky mineni…
Martina82 píše:
taky souhlasím s „na druhou stranu“, já už to tak neberu, naopak jsem ráda, že je uvolněná atmosféra a přestávám se pomalu ale jistě stydět, spíš gynekologům povolání nezávidím - ono čumět furt „tam“ asi taky není nic moc, kór když jim tam přijde nějaká neumytá zanedbaná pacientka, fuj
Lenka72 píše:
![]()
![]()
Ahojte holkyy,Ta coo,je tu nějaká nová těhulka?????
![]()
Vidím,že tay rozebíráte EF
a povídání na koze a aby toho nebylo málo,tak ještě s utz ve vnitř
,toho jsem si užila až až
,já už mužu porovnávat,byla jsem ve 4 centrech 3 brněnských a jedom ostravském a přístup,zařízení je prostě k neporovnání,UNICA,Reprofit a Repromeda,ale je v eprofitu jsou machři na minimálky,ty dvě ostatní centra tlačí raději do ivf
Orchidejko, a co TY!!!!??????? Jak se máš? Jak ti je?? Co prďolka?? Jak se mu vede???