Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, já byla v pondělí 11.DC a dr. už chtěl IUI provést…Luci, kdyžtak na mě houkni, z fotek mě taky poznáš, já jsem stydlivka a pokud si nebudu jistá, že jsi to ty, tak asi k tobě nepřijdu
ale nemyslím to špatně, prostě se stydím ![]()
Barcho, a jak poznám tebe? můj přítel tam bude v devět a já mám přijít za dvě hodiny ![]()
holky, a kde se dá vidět vaše fotka? já jsem právě asi úplně největší stydlivka, takže teda fakt nevím, jak si dáme zítra vědět, že to jsme my ![]()
Holky, tak si dejte nějaké poznávací znamení! Třeba do ruky kapesníček s něčím červeným..nebo tak něco.
A že sním trochu zamáváte..
![]()
Leni
,
teď jsi mě pobavila - já už se úplně vidím, jak mávám kapesníkem jak na prvního máje a celá čekárna na mě čumí, co jsem to za exota
![]()
Barcho, když si mě přidáš do přátel, mám ve fotoalbu nějaké fotky, tak si mě prohlídni ![]()
Marti, mě to taky přišlo srandovní, ale myslela jsem tím „HLAVNĚ NENÁPADNĚ“!!
![]()
Taky jsem požádala o přátelství, sice jdu do CARu až za víc jak 2 týdny, ale jeden nikdy neví, kdy se tam potkáme. ![]()
JJ Barcho když si mě dáš do přátel tak se můžeš mrknout ke mě do alba, ale teď nevím jestli tam mám nějakou normální fotku krom svatebních…
Holky, tak jsem si vás prohlídla. Jsem teda zvědavá, jestli se zítra poznáme
až budu doma, taky si tady dám nějaké fotky
Ahojky jmenuji se Lucka a moc ráda bych si s vámi povídala
v pátek jdu na první konzultaci do eurofertilu a chtěla jsem se zeptat jak to probíhá a kolik to tak stojí?Děkuji ![]()
Lucinka7 píše:
Ahojky jmenuji se Lucka a moc ráda bych si s vámi povídalav pátek jdu na první konzultaci do eurofertilu a chtěla jsem se zeptat jak to probíhá a kolik to tak stojí?Děkuji
lucie82 píše:
Jo tak FSH to byloale já mám zvýšený i tu štítku ale ne moc… doktor říkal že mu to dělá starosti ale že to není ještě tak hrozné, příští cyklus jdu hned zase na odběr už jen na to fsh.
No mazec s tím fsh… hned příští cyklus mi bude brát krev znova… Zvláštní že reaguju na clostil dobře, teď mám tři vajíčka ale v jaké kvalitě to nevím… a bez ivf ani nezjistím… no uvidíme je to běh na dlouhou trať…
lucie82 píše:
No mazec s tím fsh… hned příští cyklus mi bude brát krev znova… Zvláštní že reaguju na clostil dobře, teď mám tři vajíčka ale v jaké kvalitě to nevím… a bez ivf ani nezjistím… no uvidíme je to běh na dlouhou trať…
Ahoj holky,
po delsi odmlce jsem zase tu…
orchi, Ivuli, je dobre ze je vse OK, ty nevolnosti jsou vykupne za to, ze nosite pod srdickem maleho bobiska… ach jo, ja chcu taky,..... klidne budu v koupelne od rana do vecera
![]()
Jinak u me nic noveho ja cekam po IUI co bude, mrcha by mela prijit ke konci tydne (i kdyz po pregnylu mozna i drive)… pak damm vedet jak na tom jsem ![]()
Holkam co jdou ve stredu na IUI preji at to v poho probehne, pokud jsem vas dobre spocitala tak by jste tam meli byt 3, ze? Marťa, Luci, a Barcha ![]()
aha tak to jo děkuju:-D no a jinak ta léčba a tak trva dlouho?a plati se za to moc?asik záleží na tom jak je člověk nemocný,že?