CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
6.9.11 12:30

holky, já byla v pondělí 11.DC a dr. už chtěl IUI provést…Luci, kdyžtak na mě houkni, z fotek mě taky poznáš, já jsem stydlivka a pokud si nebudu jistá, že jsi to ty, tak asi k tobě nepřijdu :oops: ale nemyslím to špatně, prostě se stydím :oops:
Barcho, a jak poznám tebe? můj přítel tam bude v devět a já mám přijít za dvě hodiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
6.9.11 12:35

holky, a kde se dá vidět vaše fotka? já jsem právě asi úplně největší stydlivka, takže teda fakt nevím, jak si dáme zítra vědět, že to jsme my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
6.9.11 13:01

Holky, tak si dejte nějaké poznávací znamení! Třeba do ruky kapesníček s něčím červeným..nebo tak něco. :wink: A že sním trochu zamáváte.. :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
6.9.11 13:05

Leni :mavam: ,
teď jsi mě pobavila - já už se úplně vidím, jak mávám kapesníkem jak na prvního máje a celá čekárna na mě čumí, co jsem to za exota :mrgreen: :palec:
Barcho, když si mě přidáš do přátel, mám ve fotoalbu nějaké fotky, tak si mě prohlídni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
6.9.11 13:12

Marti, mě to taky přišlo srandovní, ale myslela jsem tím „HLAVNĚ NENÁPADNĚ“!! :mrgreen: :mrgreen:
Taky jsem požádala o přátelství, sice jdu do CARu až za víc jak 2 týdny, ale jeden nikdy neví, kdy se tam potkáme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.9.11 13:13

JJ Barcho když si mě dáš do přátel tak se můžeš mrknout ke mě do alba, ale teď nevím jestli tam mám nějakou normální fotku krom svatebních…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
6.9.11 14:02

Holky, tak jsem si vás prohlídla. Jsem teda zvědavá, jestli se zítra poznáme :mrgreen: až budu doma, taky si tady dám nějaké fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
6.9.11 15:17

Ahojky jmenuji se Lucka a moc ráda bych si s vámi povídala :-D v pátek jdu na první konzultaci do eurofertilu a chtěla jsem se zeptat jak to probíhá a kolik to tak stojí?Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.9.11 16:10
Konzulatace je na rozdíl od jiných CAR úplně zdarma :pankac: zaplatíš pouze lékařský poplatek 30kč
Lucinka7 píše:
Ahojky jmenuji se Lucka a moc ráda bych si s vámi povídala :-D v pátek jdu na první konzultaci do eurofertilu a chtěla jsem se zeptat jak to probíhá a kolik to tak stojí?Děkuji :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.9.11 16:22
Luci,já tě taky nechci strašit,ale já měla loni FSH na 10 a byla jsem odeslaná rovnou do CAR že s takovou hodnotou není možné přirozeně otěhotnět,a ve Fertimedu mi řekli že oni dělají IVF pouze pokud máš FSH do 12!!!!Jinak se prý musí žena hoooodně nastimulovat protože vaječníky už neprodukují tolik kvalitní vajíčka,ale nechci tě strašit protože to FSH může různě kolísat a mě se nakonec podařilo otěhotnět přirozeně
lucie82 píše:
Jo tak FSH to bylo :-) ale já mám zvýšený i tu štítku ale ne moc… doktor říkal že mu to dělá starosti ale že to není ještě tak hrozné, příští cyklus jdu hned zase na odběr už jen na to fsh.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.9.11 16:37

No mazec s tím fsh… hned příští cyklus mi bude brát krev znova… Zvláštní že reaguju na clostil dobře, teď mám tři vajíčka ale v jaké kvalitě to nevím… a bez ivf ani nezjistím… no uvidíme je to běh na dlouhou trať…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.9.11 16:42
Luci já na klostík taky dobře reagovala v listopadu mi FSH kleslo dokonce na 8,v únoru jsem šla na IUI a měla jsem na jednom vaječníku 3 folíky a na druhém 2 folíky,ale taky jsem nevěděla zda jsou folíky s vajíčkem a v jaké kvalitě,pak jsem měla jít hned na IVF jenže mi před MS našli cysty tak měl proběhnout jdene cyklus bez ničeho a já v tom cyklu a s cystami otěhotněla a to jsem byla i v Cinestáru na pohovor a na spermio s manžou a já už v té době byla těhu
lucie82 píše:
No mazec s tím fsh… hned příští cyklus mi bude brát krev znova… Zvláštní že reaguju na clostil dobře, teď mám tři vajíčka ale v jaké kvalitě to nevím… a bez ivf ani nezjistím… no uvidíme je to běh na dlouhou trať…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
6.9.11 18:27

Ahoj holky,
po delsi odmlce jsem zase tu…
orchi, Ivuli, je dobre ze je vse OK, ty nevolnosti jsou vykupne za to, ze nosite pod srdickem maleho bobiska… ach jo, ja chcu taky,..... klidne budu v koupelne od rana do vecera :poblion: :lol:
Jinak u me nic noveho ja cekam po IUI co bude, mrcha by mela prijit ke konci tydne (i kdyz po pregnylu mozna i drive)… pak damm vedet jak na tom jsem :wink:
Holkam co jdou ve stredu na IUI preji at to v poho probehne, pokud jsem vas dobre spocitala tak by jste tam meli byt 3, ze? Marťa, Luci, a Barcha :palec:

• Citovat
  • Upravit
977
6.9.11 20:01

aha tak to jo děkuju:-D no a jinak ta léčba a tak trva dlouho?a plati se za to moc?asik záleží na tom jak je člověk nemocný,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
6.9.11 20:12

*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie