CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
14.9.11 13:31

leni ahojky,no zatím se máme ok :andel: ,dneska začínám 13tý týden ,nevolnosti pomíjejí,ted jsou nejvíc večer,ale i ty už ustupují a žeru žeru žeru :mrgreen: :mrgreen: ,nejvíc sladké,to jsem u minulého těhu neměla,no a v pondělí mám screening,na ten se teda netěším vubec,páč tam jse minule skončila :cry: ,ale tak náhody seprý neopakují,ta se modlíme s manželem :andel: :andel: :andel: :andel: , a co tyyyyyyy?????? :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
14.9.11 13:40

orchidejko tak držím palečky na pondělí a dej nám vedět jak jsi dopadla :potlesk: budu na tebe moc myslet a neboj jak tě drží žravá tak to je určitě na správné cestě,já taky jedu po sladkým jak blázen :wink: a prý kdo jede po sládkém tak čeká holku,tak u mě by to i mohla být pravda,protože sladké jsem do sebe cpala jak u první dcery tak i teď tak třeba vám to už i poví co ta prďolka má mezi nožkami.Tfu jtfuj tfuj :hug: posílám hodně štěstíčka :huban: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
14.9.11 13:52

IVI děkují :hug: ,počkej,ty nevíš pohlaví miminka?? 8-o 8-o ,to si jedna z mála co znám :mrgreen: :mrgreen: ,já už byc to věděla nejraději při ET :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
14.9.11 14:23

Orchidejko, taky na tebe budu moooooc myslet, ať je mimísek v pořádku!!!! :andel: :hug: :hug: :hug:
Já u syna měla neustále chuť na vepřo knedlo zelo, a to konkrétně i v těch nejhorších hospodách IV.cenové skupiny!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Byla jsem schopna si ho dát i 2× za den!!! :oops: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak dnes začínám stimulovat clostíkem, mám 1tbl/den, tak jsem zvědavá, jak budu reagovat..
12DC jdu na UTZ folíků ke své mudře a 23.9. máme 1.konzultaci v EF. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
14.9.11 14:28

ahoj holky :mavam: :kytka: ,
Orchidejko, to tak letí, už 13.tt :dance: je dobře, že ti nevolnosti polevujou :palec:
Ivulíku, ty fakt nevíš, co čekáte? vždyť už jsi v 7. měsíci, to se prďolka furt maskoval :mrgreen: asi se stydí :oops:
Leni, já jdu 23.9. taky do EF, jsem objednaná na 11 hodin, v kolik tam jdete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
14.9.11 14:41

Marti, my jdem až na 13:00 - čeká nás teprve 1. konzultace. Tak to už asi budeš dávno doma..
Pokud zrovna v pátek nebudou dávat nějaký hezký film, zn.Cinestáááár!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
14.9.11 14:47
Aha, tak to doufám, že už tam NEBUDU!!! Na film si radši zajdu do skutečného Cinestaru :mrgreen:
Lenka72 píše:
Marti, my jdem až na 13:00 - čeká nás teprve 1. konzultace. Tak to už asi budeš dávno doma..
Pokud zrovna v pátek nebudou dávat nějaký hezký film, zn.Cinestáááár!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
14.9.11 16:22
holky néééé :oops: já jsem to asi špatně napsala,ano čekáme druhou holku a vím to d 23tt nám to dřív ani nikdo neřekl,já jsem jenom chtěla říct že já se můžu po sladkém utlouct takže mám stejné chutě jako u první dcery asi tak......
Martina82 píše:
Aha, tak to doufám, že už tam NEBUDU!!! Na film si radši zajdu do skutečného Cinestaru :mrgreen:
Lenka72 píše:
Pokud zrovna v pátek nebudou dávat nějaký hezký film, zn.Cinestáááár!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
14.9.11 19:00

orchidejko, drzim ti moc palecky… uvidis ze vse bude OK, musi!

• Citovat
  • Upravit
10978
15.9.11 12:54

Ahojky holky ako prebieha 1.konzultace? Som z toho trochu nervózna neviem čo ma čaká. :think:
**Lenka, Marťa ** som objednaná medzi Vami, máme termín 23.9. ve 12h.
Už sa poznáte? Možem sa ku Vám vnutit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
15.9.11 13:10
Ahoj Vanejko :mavam: ,
na první konzultaci jsem šla s přítelem, povyprávěla jsem celou historii našeho snažení, mých gynekol. obtíží, pan dr. si to psal do pc, předepsal mi utrogestan, abych měla pravidelnou ms a clostilbegyt, přítel šel myslím ještě ten samý týden na spermiogram, jo a doporučuju si u nich na netu stáhnout vstupní dotazník a přijít tam už s vyplněným - urychlí se to :palec:
jinak já se ještě s nikým osobně z této diskuze neznám :nevim:
vanejka píše:
Ahojky holky ako prebieha 1.konzultace? Som z toho trochu nervózna neviem čo ma čaká. :think:
**Lenka, Marťa ** som objednaná medzi Vami, máme termín 23.9. ve 12h.
Už sa poznáte? Možem sa ku Vám vnutit :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
15.9.11 13:16

Ahoj Vanejko,
přidej se k nám!!! :palec:
My jdem také na 1.konzultaci.. :oops:
Už jsme byly jednou s holkama na kafčo, tak se některé známe. :wink: Ale Marťu neznám.. Takže se příští pátek uvidíme!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
15.9.11 15:04

moj gynekolog spolupracoval s GYN centrom s Dr.Jarošom, preto ideme teraz do EF. Spermio už máme aj horm. profil., nedozrievajú mi vajíčka, :-( tak som užívala Clostík, potom 12DC na UZ, pichnúť Pregnyl, milovanie na povel v určený čas :roll: potom Utrogestan a menzes :cry: už to tak robíme od února, to som bola na laparo revizi kde bolo všetko OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
18.9.11 08:15

ahoj holky,zítra jdu na opu,tak držte prosím pěsti!!!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
18.9.11 10:50

ahoj Milupo :mavam: ,
držím palce, ať to proběhne v pohodě a ať máš kvalitní úrodu, pak dej vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí