Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
leni ahojky,no zatím se máme ok
,dneska začínám 13tý týden ,nevolnosti pomíjejí,ted jsou nejvíc večer,ale i ty už ustupují a žeru žeru žeru
,nejvíc sladké,to jsem u minulého těhu neměla,no a v pondělí mám screening,na ten se teda netěším vubec,páč tam jse minule skončila
,ale tak náhody seprý neopakují,ta se modlíme s manželem
, a co tyyyyyyy??????
![]()
orchidejko tak držím palečky na pondělí a dej nám vedět jak jsi dopadla
budu na tebe moc myslet a neboj jak tě drží žravá tak to je určitě na správné cestě,já taky jedu po sladkým jak blázen
a prý kdo jede po sládkém tak čeká holku,tak u mě by to i mohla být pravda,protože sladké jsem do sebe cpala jak u první dcery tak i teď tak třeba vám to už i poví co ta prďolka má mezi nožkami.Tfu jtfuj tfuj
posílám hodně štěstíčka
![]()
IVI děkují
,počkej,ty nevíš pohlaví miminka??
,to si jedna z mála co znám
,já už byc to věděla nejraději při ET
![]()
Orchidejko, taky na tebe budu moooooc myslet, ať je mimísek v pořádku!!!!
![]()
Já u syna měla neustále chuť na vepřo knedlo zelo, a to konkrétně i v těch nejhorších hospodách IV.cenové skupiny!!!
Byla jsem schopna si ho dát i 2× za den!!!
![]()
Jinak dnes začínám stimulovat clostíkem, mám 1tbl/den, tak jsem zvědavá, jak budu reagovat..
12DC jdu na UTZ folíků ke své mudře a 23.9. máme 1.konzultaci v EF. ![]()
ahoj holky
,
Orchidejko, to tak letí, už 13.tt
je dobře, že ti nevolnosti polevujou ![]()
Ivulíku, ty fakt nevíš, co čekáte? vždyť už jsi v 7. měsíci, to se prďolka furt maskoval
asi se stydí ![]()
Leni, já jdu 23.9. taky do EF, jsem objednaná na 11 hodin, v kolik tam jdete vy?
Marti, my jdem až na 13:00 - čeká nás teprve 1. konzultace. Tak to už asi budeš dávno doma..
Pokud zrovna v pátek nebudou dávat nějaký hezký film, zn.Cinestáááár!!!!
![]()
Lenka72 píše:
Marti, my jdem až na 13:00 - čeká nás teprve 1. konzultace. Tak to už asi budeš dávno doma..
Pokud zrovna v pátek nebudou dávat nějaký hezký film, zn.Cinestáááár!!!!![]()
![]()
Martina82 píše:
Aha, tak to doufám, že už tam NEBUDU!!! Na film si radši zajdu do skutečného Cinestaru
Lenka72 píše:
Pokud zrovna v pátek nebudou dávat nějaký hezký film, zn.Cinestáááár!!!!![]()
![]()
orchidejko, drzim ti moc palecky… uvidis ze vse bude OK, musi!
Ahojky holky ako prebieha 1.konzultace? Som z toho trochu nervózna neviem čo ma čaká. ![]()
**Lenka, Marťa ** som objednaná medzi Vami, máme termín 23.9. ve 12h.
Už sa poznáte? Možem sa ku Vám vnutit ![]()
vanejka píše:
Ahojky holky ako prebieha 1.konzultace? Som z toho trochu nervózna neviem čo ma čaká.
**Lenka, Marťa ** som objednaná medzi Vami, máme termín 23.9. ve 12h.
Už sa poznáte? Možem sa ku Vám vnutit
Ahoj Vanejko,
přidej se k nám!!! ![]()
My jdem také na 1.konzultaci.. ![]()
Už jsme byly jednou s holkama na kafčo, tak se některé známe.
Ale Marťu neznám.. Takže se příští pátek uvidíme!! ![]()
moj gynekolog spolupracoval s GYN centrom s Dr.Jarošom, preto ideme teraz do EF. Spermio už máme aj horm. profil., nedozrievajú mi vajíčka,
tak som užívala Clostík, potom 12DC na UZ, pichnúť Pregnyl, milovanie na povel v určený čas
potom Utrogestan a menzes
už to tak robíme od února, to som bola na laparo revizi kde bolo všetko OK.
ahoj Milupo
,
držím palce, ať to proběhne v pohodě a ať máš kvalitní úrodu, pak dej vědět ![]()