CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10978
6.9.11 20:21

Ahojky

Ahoj všetkým,
:cry: Po dvoch rokoch snaženia Od ůnora po užívaní Clostilbegytu, UZ, Pregnulu a nič…, posledná kvapka negat. těhu test si mám prísť pre výpis z karty a pojdeme z priateľom do CAR a uvažujeme o Eurofertile. Čítala som začiatok a asi posledných 10strán tak dúfam, že sa nebudem moc opakovať.

Mám dotaz na Orchidejku
pochopila som správne, bola si najskor v EF a potom si prešla do Brna a tam sa to podarilo?
Dík za odpoveď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
6.9.11 20:33

holky, jsem asi úplně blbá, prosím, jak se tady dá do profilu nahrát fotka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
7.9.11 12:20

Ahojky tak jsem tady, IUI provedeno a v pátek jdu na další :-) Bohužel jsem však marťu nezahlídla… A dneska to docela šlo, ráno tam byly tři na punkci a potom jsem viděla dvě na transfér… čekala jsme asi půl hoďky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
7.9.11 12:56

ahojky,
Luci, já jsem tě tam zahlídla :-) byla jsi zrovna u sestry, ale do toho mě už volal Jaroš na ultrazvuk. Taky to už mám za sebou a v pátek další IUI. Ale teda nic moc příjemného, že? Teď mám přímo v děloze 19 milionů spermijek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
7.9.11 13:18

Holky, tak tfu tfuj tfuj!!!! A´t se tam ty spermijky pořádně snaží a udolají to vajucho!!! :pankac:
Barcho, není možné, že z těch milionů spermijek to alespoň jedna nezvládne!!! :palec: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
7.9.11 13:35

díky Leni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
7.9.11 13:48

Barcho a ty jsi byla v čekárně??? A seděly jsme spolu v čekárně?? Ty jsi totiž nevložila foto takže nevím jak vypadáš :-) Na kolik jdeš v pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
7.9.11 14:00

ne ne, Luci. Já jsem stála řadu u sesterny, ty jsi s manželem byla uvnitř, vypisovali jste asi ty papíry co my pak taky. a do toho mě Jaroš volal na ultrazvuk a pak jsem šla do práce a vracela se na IUI na půl 12.
já bych tady fotku dala, ale nevím, jak. Chce to po mě číslo fotky, což nechápu :nevim: nemůžu prostě najít, kde tu fotku nahrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
7.9.11 14:12

Jo aha tak ráno :-) tak to jsem si bohužel nevšimla kdo tam stál..... Ráno dokonce ještě manžovi brali krev tak jsme byli překvapení ani já to nevěděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
7.9.11 14:26

jj, taky příteli brali krev. Mně taky chtěla brát krev, ale zase mi nemohla najít žílu, už tak mi nebylo moc dobře, byla jsem taková nervozní, tak jsme to nechali až na pátek, že mi ji vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
7.9.11 14:26

a jak velké jsi měla folikuly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
7.9.11 14:48

Já jsem měla tři na jedné straně 27,25 a 22 mm. Na druhé nic… A psala jsi že to bylo pro tebe nepříjemné tak pro mě poprvé taky, ale dneska jsem nepostřehla že už je hotovo a jak ze mě vytahoval ty zrcadla tak jsem si v duchu říkala co dělá že už to nemůže mít hotovo a měl :-D a zdálo se mi že jsem docela dlouho ležela potom a strašně si chtěl se mnou jaroš vykládat a mě to bylo nepříjemné jak mi bylo vidět až do krku a on tam vykládal a ještě i potom jak jsem se oblíkala tak stál vedle mě a vykládal a vykládal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
7.9.11 15:05

tak teď jsi mě Luci rozesmála, protože u mě to bylo to stejné!! ráno po ultrazvuku jsem si za plentou oblékala kalhotky a on normálně šel až tam, aby mi ještě něco řekl, tak jsem si říkala, ježiš, však ho slyším, tak za mnou nemusí chodit až do kabinky. No dopadlo to tak, že v té rychlosti a zbrklosti jsem si dala kalhotky naopak a všimla jsem si toho až v práci :mrgreen: a po IUI na mě taky pořád mluvil, kdyby se třeba alespoň postavil někde vedle, ale on stál celou dobu přímo nade mnou, to mi bylo dost nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
7.9.11 16:28

ahoj holky :kytka: :mavam: ,
tak já jsem tam jela až na 11:30, jo taky nás překvapilo, že nám brali krev - snad budou výsledky ok (za mlada jsem totiž měla docela free život :oops: ). jinak se omlouvám, ale neviděla jsem ani jednu z vás, ale bylo mi tak zle, že se sestra bála, abych jí tam neomdlela, ale krev jsem si nechala vzít :palec:
jinak s tím povídáním to mám stejně, posledně stál dr. až u mě u kabinky a povídal a já se před ním oblíkala - bylo mi trochu trapně :oops:
já mám v bříšku 20 milionů spermoníků a v pátek jdu taky znovu, to už bychom se měly poznat, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
7.9.11 17:37

Já tam opět v pátek budu ráno s manželem kolem osmé a pak nevím na kolik… Hele holky nemáte těch spermoušů nějak málo? Já jsem se ho ptala a on mi řekl že v té dávce je 64 miliónů ale že to už je naředěné a že 80% je pohyblivých vpřed. Marti no mě dneska udělal to samé stál úplně u té kabinky a mluvil a díval se na mě a já se oblíkala a tak mi bylo trapně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí