Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo tááák, tak už to chápu
já bych ten Fulnek stejně měla dost z ruky, eurofertil mám kousek od práce.
Marti, gratulace ke krásnému folíku!!!!
![]()
No a se šampáňem a jahodama po dnešním romantickém večeru už asi ve středu bude IUI zbytečné!!
![]()
Tak ať to klapne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Takže já doplňuju ještě výsledky krve, zvýšené TSH což dělalo doktorovi trochu starosti a říkal že kdybych ho měla zvýšený více tak bych nebyla schopna vyprodukovat kvalitní vejce, ale na clostil reaguju dobře tak zatím nic nebude dělat a příští cyklus (snad nepřijde) uděláme kontrolní odběr, jinak na ultrazvuku na levém vaječníku nic a na pravém tři folíci 20, 20 a 19 mm. Ve středu ráno si mám píchnout pregnyl a ve středu bude IUI a v pátek snad druhá. Takže marťo ve středu se sejdeme v cinestáru
říkal ještě že minulou středu dělal 7 IUI a že se ho nějaká pacientka ptala na přesnou statistiku IUI kolik procent žen otěhotní
že si připadal jak blbec… a ještě jedna historka, že úplně první IUI udělané v eurofertilu bylo úspěšné ![]()
Barcho, to bude moje první IUI a pravděpodobně moje první ovulka v životě ![]()
jinak ve středu se tam teda potkáme - budu tam já, Lucka i Barcha, tož to bychom si měly dát nějaké poznávací znamení, ne?
já tam budu kolem 11 (přítel tam jde v 9 a pak mi zavolá, v kolik přesně tam mám přijet já)
Marťo já tam budu určitě stejně
ale ráno jdu s manželem on by tam sám nešel a budeme mít sperma z domu..... ale pak už tam budu sama. Na to jak vypadám se můžeš podívat ke mě do alba ![]()
jo holky, tak se tam ve středu sejdeme, to je sranda
já teda doufám, že k IUI dojde. Taky mi může udělat ultrazvuk a říct, že kde nic tu nic. Myslíte, že je lepší zítra raději abstinovat v sexu?
Tak holky, ať se vám středeční setkání v CARu vydaří na jedničku!!! ![]()
Já jsem volala na výsledky krve, tak mám progesteron 14,3. Ale nejsem doktor, tak nevím, zda je to OK a k mudře jdu až v pátek ráno. Tak zase budu čekat..
![]()
Ahojky tak já tam budu zítra už o půl osmé s manželem a pak na samotnou inseminaci zatím nevím to mi řekne až embryoložka ale sestra říkala tak za dvě hodinky. Marti tvůj přítel jde až na devět že??? A Barcho ty jdeš na kolik???
Ahoj holky ty které jdete do EF na IUI tak hodně štěstíčka
.
Lenííí,Martííí ![]()
Luci ten HP 14.4 máš TSH nebo FSH?
pokud je to TSH je to štítka pokud FSH je folik.stimulačný hormon a ten máš hóóóóóódně vysoký
.
Já měla 10.1 a už to bylo vysoké.
Jo tak FSH to bylo
ale já mám zvýšený i tu štítku ale ne moc… doktor říkal že mu to dělá starosti ale že to není ještě tak hrozné, příští cyklus jdu hned zase na odběr už jen na to fsh.
Luci, já jdu na osm. Jestli bude ultrazvuk ok, tak teprve zavolám příteli, aby přišel. a kolikátý jsi zítra den cyklu?
já právě teprve 12 DC, tak nevím, jestli k IUI vůbec dojde, možná až v pátek.
holky, a v práci jste to řekly nebo raději ne?