CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
588
5.9.11 14:52

jo tááák, tak už to chápu :-) já bych ten Fulnek stejně měla dost z ruky, eurofertil mám kousek od práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
5.9.11 14:59

Marti, gratulace ke krásnému folíku!!!! :kytka: :hug:
No a se šampáňem a jahodama po dnešním romantickém večeru už asi ve středu bude IUI zbytečné!! :mrgreen: :mrgreen: :hug:
Tak ať to klapne!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
5.9.11 17:45

Takže já doplňuju ještě výsledky krve, zvýšené TSH což dělalo doktorovi trochu starosti a říkal že kdybych ho měla zvýšený více tak bych nebyla schopna vyprodukovat kvalitní vejce, ale na clostil reaguju dobře tak zatím nic nebude dělat a příští cyklus (snad nepřijde) uděláme kontrolní odběr, jinak na ultrazvuku na levém vaječníku nic a na pravém tři folíci 20, 20 a 19 mm. Ve středu ráno si mám píchnout pregnyl a ve středu bude IUI a v pátek snad druhá. Takže marťo ve středu se sejdeme v cinestáru :-D říkal ještě že minulou středu dělal 7 IUI a že se ho nějaká pacientka ptala na přesnou statistiku IUI kolik procent žen otěhotní :-D že si připadal jak blbec… a ještě jedna historka, že úplně první IUI udělané v eurofertilu bylo úspěšné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
5.9.11 20:03

Barcho, to bude moje první IUI a pravděpodobně moje první ovulka v životě :dance:
jinak ve středu se tam teda potkáme - budu tam já, LuckaBarcha, tož to bychom si měly dát nějaké poznávací znamení, ne? :pankac: já tam budu kolem 11 (přítel tam jde v 9 a pak mi zavolá, v kolik přesně tam mám přijet já)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
5.9.11 20:11

Marťo já tam budu určitě stejně :-D ale ráno jdu s manželem on by tam sám nešel a budeme mít sperma z domu..... ale pak už tam budu sama. Na to jak vypadám se můžeš podívat ke mě do alba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
5.9.11 20:26

jo holky, tak se tam ve středu sejdeme, to je sranda :lol: já teda doufám, že k IUI dojde. Taky mi může udělat ultrazvuk a říct, že kde nic tu nic. Myslíte, že je lepší zítra raději abstinovat v sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
5.9.11 21:22

Barcho zítra určitě abstinovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
6.9.11 08:03

Tak holky, ať se vám středeční setkání v CARu vydaří na jedničku!!! :palec:
Já jsem volala na výsledky krve, tak mám progesteron 14,3. Ale nejsem doktor, tak nevím, zda je to OK a k mudře jdu až v pátek ráno. Tak zase budu čekat.. :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.9.11 10:03

Ahojky tak já tam budu zítra už o půl osmé s manželem a pak na samotnou inseminaci zatím nevím to mi řekne až embryoložka ale sestra říkala tak za dvě hodinky. Marti tvůj přítel jde až na devět že??? A Barcho ty jdeš na kolik???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.9.11 10:18

Ahoj holky ty které jdete do EF na IUI tak hodně štěstíčka :andel: .
Lenííí,Martííí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.9.11 10:21

Luci ten HP 14.4 máš TSH nebo FSH?
pokud je to TSH je to štítka pokud FSH je folik.stimulačný hormon a ten máš hóóóóóódně vysoký :think: .
Já měla 10.1 a už to bylo vysoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.9.11 10:37

Jo tak FSH to bylo :-) ale já mám zvýšený i tu štítku ale ne moc… doktor říkal že mu to dělá starosti ale že to není ještě tak hrozné, příští cyklus jdu hned zase na odběr už jen na to fsh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
6.9.11 11:37

Luci, já jdu na osm. Jestli bude ultrazvuk ok, tak teprve zavolám příteli, aby přišel. a kolikátý jsi zítra den cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.9.11 11:40

Zítra jsem 14 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
6.9.11 11:50

já právě teprve 12 DC, tak nevím, jestli k IUI vůbec dojde, možná až v pátek.
holky, a v práci jste to řekly nebo raději ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí