CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
18.8.11 07:39

Ahoj holky! :kytka:
Agy, tak hlavně, ať se ti v nové práci líbí!!! :hug:
Milupo, určitě se v září potkáme, já jen doufám, že budu mít výsledky ok a půjde vše podle plánu.
Jinak jsem byla na HP včera a v pondělí si mám zavolat.. Tak jsem na to zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.8.11 09:04

ahoj Agy, to mě moc mrzí,vím že se trápíš ale věř, že za pár dnů už to bude jinak. Jsem ráda, že do toho stále jdete, protože když člověk něco chce musí si za tím pořád a tvrdohlavě jít! Moc vám džím palce, buďte pořád tak úžasní jak jste a nevzdávejte to! Tak papa a opatruj se a hlavu vzhůru a mysl ještě výš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
19.8.11 09:03

Ahojky, tak u nás opět nic. Test negativní a mrcha se blíží. Tentokrát se zpožděním. Teď mě čeká průchodnost. Zatím jsem domluvena s doktorem na HSG, ale teď začínám zase přemýšlet i o laparce. Ještě si o tom musím promluvit s manželem.
Agy, ať se Ti v nové práci líbí a držím pěsti u IUI. Ať Ti to vyjde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
19.8.11 09:05

Andrejko, tak to mě moc mrzí… :hug: :hug: :hug:
Důležité je, že máš další možnosti před sebou, tak to chce trpalivost.. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
19.8.11 10:56

já vím, teď se domluvíme co dál a uvidíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.8.11 13:18

Andrei,mrzí mě že ti to nevyšlo :-? ale neboj jak psala Lenča možností je spousta určitě něco zabere :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
19.8.11 13:47

já si říkám, že jednou to určitě vyjde. :-) Uvidíme, co bude dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
22.8.11 10:13

Dobré ránko holky!! :kytka:
Konečně je krásné léto, jak má být!!!
Užíváte naplno sluníčka??
Já mám za hoďku volat na výsledky HP, tak už mám trošku nervy.. :oops:
Jo..a potřebuji poradit.
Mám jít na folikulometrii 12 - 14DC. Jenže mi 12DC vychází na pátek - a to tam bude nějaký úplně cizí doktor, neb moje mudra je někde pryč. Tak mi sestřička říkala, ať přijdu v pondělí, to budu 15DC, že to nevadí.. Já mám ale strach, aby už nebylo po ovulce… Co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
22.8.11 11:38

Kači já si taky myslím že bys už mohla mít po OVU záleží jak dlouhý máš cyklus,není lepší jít už ve čtvrtek?Oni by ti to mohli aspoň předběžně změřit ten folikul,když jsem šla na IUI tak jsem taky byla 10DC na přeměření a potom 12 a 14DC jsem měla IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
22.8.11 12:09

Ivuli, já zatím nejdu na IUI ani IVF, je to jen předběžné vyšetření, zda ovulka vůbec probíhá.
Výsledky HP budou až odpoledne, kolem 13h..
No a ptala jsem se na tu folikulometrii a v pátek se neordinuje, neb nebylo dost pacientek, tak je přeobjednali a mají zavřeno..
Takže až v pondělí. Ale mudra říkala, že i kdyby folíky už praskly, tak uvidí tu tekutinu a pak 20DC cyklu mi udělá odběr krve, aby zjistila, zda ovu proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
22.8.11 12:17

Hmmm,Leni,tak uvidíš jaké budou ty výsledky dnešního HP,držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
22.8.11 20:35

ahoj holky,
Leni, tak jake jso vysledky, predpokladam ze dobre a ze uz to nekde oslavujes :-P
Ja byla dnes na IUI a ve stredu jdu zas. Holky, reknu vam dnes tam bylo lidi jak slak..... cekali jsme skoro hodku na spermio… pak me objednali na 12 hod. na IUI a cekala jsem dalsi hodku… akze v Cinestaru bylo fakt dnes narvano :lol:

• Citovat
  • Upravit
6887
22.8.11 21:02

ahoj holky :mavam: :kytka: ,
já dnes ráno byla v EF na ultrazvuku a čekala jsem ani ne pět minut, to jsem teda měla štěstí :mrgreen:
jinak v pátek začínám stimulovat fostimonem na IUI, snad to k něčemu bude, pak už rovnou IVF, s mýma vaječníkama nemá cenu čekat, když vůbec nereagujou :nevim:
Leni, co HP? Ello, tak držím palce, ať ti to IUI vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.8.11 07:09

Holky, tak si představte, že výsledky budou až dnes. :cert: Sestra je nějak stahuje elektronicky a včera tam prostě nebyly a až dnes je přivezou v písemné podobě. Tak budu volat až po 12h.
Elli, tak to je teda mazec, takou dobu tam čekat!!!! :zed: A toho se právě bojím, že mi manža z tama uteče!!
No ale důležitý je výsledek, tak držím pěsti, ať se to povede!!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.8.11 07:10

Marti, tak snad ten fostimon zabere!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...