Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ivuli, tak si to krásně užívej!!!!!! Uplně ti závidím, a doufám, že se těch krásných chvilek taky jednou dočkám..
A hlavně, že to nebude za 10 let!!
![]()
Denny3012 píše:
ja bych je chtela darovattak se prave ptam.
holky, mám dotaz - byly jste i v jiném centru než Eurofertil? Ptám se, protože mám špatnou zkušenost s jiným centrem ![]()
beruska03 píše:
holky, mám dotaz - byly jste i v jiném centru než Eurofertil? Ptám se, protože mám špatnou zkušenost s jiným centrem
no já taky byla ve Fertimedu v Polance a byla jsem doslova znechucena prvním pohovorem, tak jsem to po 15 min vzdala a šli jsme domů …a teď mám o to větší strach se obrátit jinam .. .
beruska03 píše:
no já taky byla ve Fertimedu v Polance a byla jsem doslova znechucena prvním pohovorem, tak jsem to po 15 min vzdala a šli jsme domů …a teď mám o to větší strach se obrátit jinam .. .
Katka1311 píše:
Ahoj MiluZačneš zas v září?
ahoj zdravím všechny ![]()
My ještě děti nemáme, snažíme se o první. A protože to nejde normálním způsobem tak jsme museli podstoupit IVF. Máme už za sebou jednu minimální a jednu standartní stimulaci, zatím neúspěšně
ale pořád to nevzdáváme, v říjnu nebo v listopadu bychom měli jít na další pokus.
Ahojky holky, dlouho jsem nepsala, ale vaše příspěvky jsem četla.
Dnes jsem 14 dní po třetí IUI a test sněhobílý.
Tak uvidím, jestli mrcha dorazí nebo ne. Měla by dnes přijít. Ale pocit, že dorazí, už mám asi týden. Pořád tam mám takové tlaky, jako kdyby měla dorazit. Tak uvidím. ![]()
Beruško03, já chodím do Gyncentra k doktoru Lachčinovi a jsem s ním spokojená. Má své pravidla, ale nic nenutí, pokud to nechceš. Za začátku chtěl, ať jdu na laparku a to jsem odmítla. Tak na průchodnost půjdu na HSG. Pokud teda mrcha dorazí. Ale byla bych raději, kdyby si to ta druhá čárka ještě rozmyslela a ukázala se ![]()
ahojki, no jasně, pokud jsi v Gyncentru spokojená tak není důvod měnit. Chodila mi tam jedna známá a taky byla spokojená. Takže teď čekáš do pátku, no to jsem taky zvědavá, moc ti přeju tu dobrou zprávu!!! ![]()
ty nervy a tá nevědomost to je mazec! Budu držet palce aby to dopadlo samozřejmě dobře! Jenže jak ti to dopadne se dozvím až za víc jak týden, neboť jdu už na víkend do práce a budu asi do neděle dalšího víkendu. Takže budu na tebe myslet. Drž se! ![]()
Zdravím i nově příchozí, s Ajou už se známe z jiné diskuse ![]()
Chvíli jsem nepsala, nebylo nijak zvlášť co, ale vše mám přečtené.
MS přišla opět jak měla
,trošku jsem věřila na zázrak, ale nebyl
Jinak máme za sebou imuno,zatím čekáme na výsledky, zítra jedeme na genetiku a ještě chceme stihnout v tomto měsíci IUI,je to spíš proto, abychom nepromeškali další měsíc jen tak, jelikož na to jdu doslova „ze srandy“, to samé jsem řekla i Dr., řekl, že to je dobře
Takže zobu Clostík dnes poslední den.V pátek jedeme do EF,jsem zvědavá, jestli budou zas jen 3 folíci jako vždy, i při IVF byli jen 3 a to jsem měla Menopur, tak asi na něj nereaguji
O dalším IVF zatím neuvažujeme, bohužel jsou to finanční důvody, jinak bych ani neváhala.Ach jo.
Tak zkusíme to IUI, ikdyž nám to už tolikrát nevyšlo
Manža říká, že naděje je vždy, tak jsem ráda, že aspoň on tomu trochu věří.
Jinak chci změnit zaměstnání, jelikož nyní dojíždím a vracím se až kolem půlnoci domů několikrát týdně, a zrovna se u nás něco otevřelo a mám 1.9. nastoupit.Nic moc kč, ale hlavně bez dojíždění a pozdních návratů domů.
Tak to je asi vše, co je u mě nového. Všem vám přeji jen samé pozitivní zprávy, radosti a zase se někdy ukážu. Papa