CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4542
2.8.11 17:58

Leni držím palce :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.8.11 00:41

Zdravím holčiny, kde jste všechny?
My byli v pátek v EF a máme před sebou imunolog.vyšetření,genetiku a já ještě hormonální profil.Jinak,mám cca 7dní po ovulaci a od neděle mě pobolívají vaječníky,už se ta mrcha asi hlásí,ikdyž ji čekám až za týden (ale,kéž by nedorazila).Tělo je pořád asi pod dávkou těch hormonů z IVF :-(

Milupo,držím ti :palec: :palec: ,jak se cítíš?

Leni,třeba fakt ty bylinky zabraly a ty jsi těhu :hug: , jak dlouho už ti MS mešká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.8.11 08:06

No tak já samozřejmě včera zapoměla přibrzdit u lékárny :zed:
Ale dnes mám dovču, tak za chvilku vyrazím pro ty testy, neb MS stále nikde a ani příznak, že by se chystala dorazit.
JInak jsem dnes 32DC, obvykle mám cyklud kratší, než 26 dní. Jen jednou jsem měla 29.
Včera jsem si už ale bylinky neuvařila, kdyby náhodou ony brzdily MS.. Pokud bude test negativní a do zítřka mrška nedorazí, tak jdu na rozumy k tomu léčiteli, co mi byliny předepsal. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
3.8.11 08:13
ahojky,díky…no bolí mě břicho jak před ms,ale zaráží mě,jak mě bolí záda,hlavně,když udělám nějaký prudký pohyb-jako kdyby to byl houser…prsa bolí,ale to mě bolí před každou ms..
Agy77 píše:
Zdravím holčiny, kde jste všechny?
My byli v pátek v EF a máme před sebou imunolog.vyšetření,genetiku a já ještě hormonální profil.Jinak,mám cca 7dní po ovulaci a od neděle mě pobolívají vaječníky,už se ta mrcha asi hlásí,ikdyž ji čekám až za týden (ale,kéž by nedorazila).Tělo je pořád asi pod dávkou těch hormonů z IVF :-(

Milupo,držím ti :palec: :palec: ,jak se cítíš?

Leni,třeba fakt ty bylinky zabraly a ty jsi těhu :hug: , jak dlouho už ti MS mešká?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
3.8.11 08:34

Dobré ráno holky :mavam:
Milu,já bych ti tak moc přála ty // na tvém testu,jsi velká bojovnice a přeji aby ty příznaky které máš nebyla MS ale vytoužené //.Kdy se chystáš testovat?

Leni taky držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
3.8.11 08:40
Dobré ráno,děkuji moc :hug: !!!Testovat zkusím v sobotu.Ani mě to tak neláká testovat,jak minule.Když už jsem šílela od 7dmého dne,že tam nic není..to hledím :pankac: !
ivulik123 píše:
Dobré ráno holky :mavam:
Milu,já bych ti tak moc přála ty // na tvém testu,jsi velká bojovnice a přeji aby ty příznaky které máš nebyla MS ale vytoužené //.Kdy se chystáš testovat?Leni taky držím palce :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.8.11 09:35

Tak já hlásím, že test je bílý.. jak jinak :cert:
Tak teď už jen aby dorazila MS!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.8.11 09:42

ahoj holky :mavam: :kytka:
Leni, to mě mrzí :hug: tak snad už MS brzo přijde, ať se můžete znovu snažit :hug:
já jsem si dnes vzala první clostilbegyt a je mi z něj trochu šoufl, tak snad to aspoň k něčemu bude :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
3.8.11 10:47

Ahojky holky, Leni, to mě mrzí. Snad Ti už brzo dorazí, ať se můžete znovu snažit. :hug:
Marti, já tak brala clostík a u mě to bylo bez problémů a pokaždé jsem měla dva folíky. :palec:
Jinak já dnes byla na IUI, a ráno zase pregnyl. Tak jsem zvědavá, jak to tentokrát dopadne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
3.8.11 12:42

Leni tak to je mi líto :cry: takže asi bylinky můžou za to zpoždění.Půjdeš dnes k tomu léčiteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.8.11 12:44

Andrejko,
tak držím palce, ať je to IUI úspěšné, já to budu mít příští týden stejně - clostík, pak pregnyl a IUI :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
3.8.11 12:52
Tak budu držet pěsti :-)
Martina82 píše:
Andrejko,
tak držím palce, ať je to IUI úspěšné, já to budu mít příští týden stejně - clostík, pak pregnyl a IUI :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.8.11 14:04

Ivi, myslím, že to způsobily ty bylinky. K léčiteli jdu zítra, dnes neordinuje.

ivulik123 píše:
Leni tak to je mi líto :cry: takže asi bylinky můžou za to zpoždění.Půjdeš dnes k tomu léčiteli?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.8.11 14:05

Andrejko, držím všechno co mám, ať to dobře dopadne!!! :hug: :hug: :hug:

andreabul píše:
Ahojky holky, Leni, to mě mrzí. Snad Ti už brzo dorazí, ať se můžete znovu snažit. :hug:
Marti, já tak brala clostík a u mě to bylo bez problémů a pokaždé jsem měla dva folíky. :palec:
Jinak já dnes byla na IUI, a ráno zase pregnyl. Tak jsem zvědavá, jak to tentokrát dopadne. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
3.8.11 14:08

ahojky holky,
Andrejko a Martinko držím pěstičky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...