Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím holčiny, kde jste všechny?
My byli v pátek v EF a máme před sebou imunolog.vyšetření,genetiku a já ještě hormonální profil.Jinak,mám cca 7dní po ovulaci a od neděle mě pobolívají vaječníky,už se ta mrcha asi hlásí,ikdyž ji čekám až za týden (ale,kéž by nedorazila).Tělo je pořád asi pod dávkou těch hormonů z IVF ![]()
Milupo,držím ti
,jak se cítíš?
Leni,třeba fakt ty bylinky zabraly a ty jsi těhu
, jak dlouho už ti MS mešká?
No tak já samozřejmě včera zapoměla přibrzdit u lékárny ![]()
Ale dnes mám dovču, tak za chvilku vyrazím pro ty testy, neb MS stále nikde a ani příznak, že by se chystala dorazit.
JInak jsem dnes 32DC, obvykle mám cyklud kratší, než 26 dní. Jen jednou jsem měla 29.
Včera jsem si už ale bylinky neuvařila, kdyby náhodou ony brzdily MS.. Pokud bude test negativní a do zítřka mrška nedorazí, tak jdu na rozumy k tomu léčiteli, co mi byliny předepsal. ![]()
Agy77 píše:
Zdravím holčiny, kde jste všechny?
My byli v pátek v EF a máme před sebou imunolog.vyšetření,genetiku a já ještě hormonální profil.Jinak,mám cca 7dní po ovulaci a od neděle mě pobolívají vaječníky,už se ta mrcha asi hlásí,ikdyž ji čekám až za týden (ale,kéž by nedorazila).Tělo je pořád asi pod dávkou těch hormonů z IVF![]()
Milupo,držím ti
Leni,třeba fakt ty bylinky zabraly a ty jsi těhu![]()
,jak se cítíš?
, jak dlouho už ti MS mešká?
Dobré ráno holky ![]()
Milu,já bych ti tak moc přála ty // na tvém testu,jsi velká bojovnice a přeji aby ty příznaky které máš nebyla MS ale vytoužené //.Kdy se chystáš testovat?
Leni taky držím palce ![]()
ivulik123 píše:
Dobré ráno holky
Milu,já bych ti tak moc přála ty // na tvém testu,jsi velká bojovnice a přeji aby ty příznaky které máš nebyla MS ale vytoužené //.Kdy se chystáš testovat?Leni taky držím palce
Tak já hlásím, že test je bílý.. jak jinak ![]()
Tak teď už jen aby dorazila MS!!!
ahoj holky
![]()
Leni, to mě mrzí
tak snad už MS brzo přijde, ať se můžete znovu snažit ![]()
já jsem si dnes vzala první clostilbegyt a je mi z něj trochu šoufl, tak snad to aspoň k něčemu bude ![]()
Ahojky holky, Leni, to mě mrzí. Snad Ti už brzo dorazí, ať se můžete znovu snažit. ![]()
Marti, já tak brala clostík a u mě to bylo bez problémů a pokaždé jsem měla dva folíky. ![]()
Jinak já dnes byla na IUI, a ráno zase pregnyl. Tak jsem zvědavá, jak to tentokrát dopadne. ![]()
Leni tak to je mi líto
takže asi bylinky můžou za to zpoždění.Půjdeš dnes k tomu léčiteli?
Andrejko,
tak držím palce, ať je to IUI úspěšné, já to budu mít příští týden stejně - clostík, pak pregnyl a IUI ![]()
Martina82 píše:
Andrejko,
tak držím palce, ať je to IUI úspěšné, já to budu mít příští týden stejně - clostík, pak pregnyl a IUI
Ivi, myslím, že to způsobily ty bylinky. K léčiteli jdu zítra, dnes neordinuje.
ivulik123 píše:
Leni tak to je mi lítotakže asi bylinky můžou za to zpoždění.Půjdeš dnes k tomu léčiteli?
Andrejko, držím všechno co mám, ať to dobře dopadne!!!
![]()
andreabul píše:
Ahojky holky, Leni, to mě mrzí. Snad Ti už brzo dorazí, ať se můžete znovu snažit.
Marti, já tak brala clostík a u mě to bylo bez problémů a pokaždé jsem měla dva folíky.
Jinak já dnes byla na IUI, a ráno zase pregnyl. Tak jsem zvědavá, jak to tentokrát dopadne.