Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, orchidejko, tak ti gratuluji
ta bublinka by už měla vydržet.
A to, že je uchycená niž v děloze, snad nevadí. Hlavně že se drží a bude z ní krásné miminko
![]()
Andrej děkujii ![]()
IVI joo,Šustek je speeeer
,on si furt zpívá
,znám ho,protže jse byla v minulém těhu na pohotovosti v porodnici,protože jse jednorázově zakrvácela a byl super
![]()
orchidejka píše:
Andrej děkujii
IVI joo,Šustek je speeeer![]()
![]()
,on si furt zpívá
![]()
,znám ho,protže jse byla v minulém těhu na pohotovosti v porodnici,protože jse jednorázově zakrvácela a byl super
![]()
Orchidej moooooc gratuluji k bublince
a přeji bezproblémové a klidné těhu
![]()
Ahojte všechny,nepíšu tady,není moc co,ale sleduji vše.
Pokud bude srazík někde blíž,ráda bych se přidala.
Jinak u mě vše stejné,asi už mám po ovulce,tak teď zas jen čekání…
Zítra budu v EF kolem 13:30,bude tam některá?Mám takové tušení,že tu někdo psal,že tam taky jede ![]()
Orchidejko,úžasná zpráva
,přeji ti,ať ti vše dobře dopadne a narodí se zdravé miminko zdravé mamince
![]()
Holky, vsechny vas zdravim, pravidelne vas ctu, ale nemam moc co cim bych prispela (navic jsem takova rozlitana, tento tyden jsem uz stihla kadernici, nehty, rasy a kosmetiku . vse je na jinem miste a koncim kazdy den v praci nejdrive v 17 hod. tak si to dokazete predstavit, jsem furt v tahu..) no a ted je dobra prilezitost pridat prispevek
Orchidejko,
velka gratulace
ja jsem tomu Brnu verila s tebou
opatruj se a odpocivej ![]()
orchidejko supééééééééééérrrrrrrrrrrrr
![]()
Ello,já tě čekala v práci až půjdeš na řasy ![]()
Agy ![]()
Dobré ránko kočky!! ![]()
Ello, tak jsi mi připomněla, že bych měla taky navštívit kadeřnici..
Byla jsem tam naposledy v lednu
Ale nehtíky jsem stihla minulý týden, tak aspoň to!! ![]()
Holky, já jsem si ráno chtěla udělat těhu test, neb mrcha stále nikde.. a za 1. jsem si počurala ruku, jak jsem se nestrefila do kelímku
![]()
a za 2. jsem šla najisto pro testík a už žádný v šuplíku nebyl!!!
Jen samé ovu testy.
Tak jsem zase kelímek vylila a musím do lékárny. ![]()
Dobré ráno, o kadeřnici taky přemýšlím. Teď mi byla doporučena levná na učilišti naproti autobusového v Havířově. Je pravda, že to dělají studentky a nevím, jestli tam jsou i o prázdninách, ale mimo kadeřnictví tam je i manikůra a pedikůra, takže vše na jednom místě ![]()
Leni, a kdy Ti měla dorazit?
Andrej, už 2 měsíce po sobě MS dorazila už 24DC a dnes jsem 27DC. Ale MS je nepravidelná, tak to zatím nehrotím. Žádné těhu příznaky nemám a dle bazální teploty snad ani OVU nebyla, i když jsem měla pozitivní ovu test. Takže si dnes zajdu do lékárny a testík udělám zítra, pokud nedoraí mršina.
tak příznaky mít nemusíš. Možná budeš zítra překvapená
Držím pěsti aby nedorazila a na testíku byly dvě krásné // ![]()
Mi se nepravidelný cyklus upravil duphastonem. někdy byl až moc dlouhý, jindy zase krátký. Teď už je pár měsíců pořád stejný
.
Dobré ránko všem
![]()
holky moc vám děkuji
,taky se brzo dočkáte,ale nevím,jestli z EF
,neříkám,že zrovna Brno dělá zázraky,protože to nikde,ale v EF se mi nelíbí hafoo postupu,díky kterým to myslím selhává ![]()
LENI si mě pobavila s počuranou rukou
,ale klidně si mohla počurat i ovu test,páč ten v případě těhu je téměř pozitivní
![]()