CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3911
28.7.11 09:10

Ahojky, orchidejko, tak ti gratuluji :kytka: :palec: :palec: ta bublinka by už měla vydržet. :-) A to, že je uchycená niž v děloze, snad nevadí. Hlavně že se drží a bude z ní krásné miminko :dance: :dance: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
28.7.11 09:26

Andrej děkujii :hug:
IVI joo,Šustek je speeeer :palec: :mrgreen: :mrgreen: ,on si furt zpívá :mrgreen: :mrgreen: ,znám ho,protže jse byla v minulém těhu na pohotovosti v porodnici,protože jse jednorázově zakrvácela a byl super :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.7.11 10:28
orchidejko Šustek je fakt moc dobrý doktor,já totiž všechny svoje těhotenství(4)prolítala po pohotovostích,on mě sice ošetřoval před 2 roky,ale jeho přístup byl fakt skvělý
orchidejka píše:
Andrej děkujii :hug:
IVI joo,Šustek je speeeer :palec: :mrgreen: :mrgreen: ,on si furt zpívá :mrgreen: :mrgreen: ,znám ho,protže jse byla v minulém těhu na pohotovosti v porodnici,protože jse jednorázově zakrvácela a byl super :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
28.7.11 12:51

Orchidejko, krásná zpráva!! Gratuluji k bublince!!!! :andel: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
28.7.11 13:07

orchidejko taky moc gratuluji :andel: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
28.7.11 18:42

Orchidej moooooc gratuluji k bublince :srdce: a přeji bezproblémové a klidné těhu :hug: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
28.7.11 20:40

Ahojte všechny,nepíšu tady,není moc co,ale sleduji vše.
Pokud bude srazík někde blíž,ráda bych se přidala.
Jinak u mě vše stejné,asi už mám po ovulce,tak teď zas jen čekání…
Zítra budu v EF kolem 13:30,bude tam některá?Mám takové tušení,že tu někdo psal,že tam taky jede :?:

Orchidejko,úžasná zpráva :potlesk: ,přeji ti,ať ti vše dobře dopadne a narodí se zdravé miminko zdravé mamince :kytka: :kytka: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
28.7.11 21:43

Holky, vsechny vas zdravim, pravidelne vas ctu, ale nemam moc co cim bych prispela (navic jsem takova rozlitana, tento tyden jsem uz stihla kadernici, nehty, rasy a kosmetiku . vse je na jinem miste a koncim kazdy den v praci nejdrive v 17 hod. tak si to dokazete predstavit, jsem furt v tahu..) no a ted je dobra prilezitost pridat prispevek
Orchidejko,
velka gratulace :kytka: ja jsem tomu Brnu verila s tebou :pankac: opatruj se a odpocivej :hug:

• Citovat
  • Upravit
10572
28.7.11 22:13

orchidejko supééééééééééérrrrrrrrrrrrr :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Ello,já tě čekala v práci až půjdeš na řasy :mrgreen:
Agy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.7.11 07:03

Dobré ránko kočky!! :kytka:
Ello, tak jsi mi připomněla, že bych měla taky navštívit kadeřnici.. :oops: Byla jsem tam naposledy v lednu :oops: Ale nehtíky jsem stihla minulý týden, tak aspoň to!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.7.11 07:04

Holky, já jsem si ráno chtěla udělat těhu test, neb mrcha stále nikde.. a za 1. jsem si počurala ruku, jak jsem se nestrefila do kelímku :oops: :mrgreen:
a za 2. jsem šla najisto pro testík a už žádný v šuplíku nebyl!!! :zed: Jen samé ovu testy.
Tak jsem zase kelímek vylila a musím do lékárny. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
29.7.11 07:31

Dobré ráno, o kadeřnici taky přemýšlím. Teď mi byla doporučena levná na učilišti naproti autobusového v Havířově. Je pravda, že to dělají studentky a nevím, jestli tam jsou i o prázdninách, ale mimo kadeřnictví tam je i manikůra a pedikůra, takže vše na jednom místě :-)
Leni, a kdy Ti měla dorazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.7.11 07:59

Andrej, už 2 měsíce po sobě MS dorazila už 24DC a dnes jsem 27DC. Ale MS je nepravidelná, tak to zatím nehrotím. Žádné těhu příznaky nemám a dle bazální teploty snad ani OVU nebyla, i když jsem měla pozitivní ovu test. Takže si dnes zajdu do lékárny a testík udělám zítra, pokud nedoraí mršina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
29.7.11 08:15

tak příznaky mít nemusíš. Možná budeš zítra překvapená :andel: Držím pěsti aby nedorazila a na testíku byly dvě krásné // :hug:
Mi se nepravidelný cyklus upravil duphastonem. někdy byl až moc dlouhý, jindy zase krátký. Teď už je pár měsíců pořád stejný :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
29.7.11 08:15

Dobré ránko všem :-P :-P :-P
holky moc vám děkuji :hug: :hug: ,taky se brzo dočkáte,ale nevím,jestli z EF :oops: :oops: ,neříkám,že zrovna Brno dělá zázraky,protože to nikde,ale v EF se mi nelíbí hafoo postupu,díky kterým to myslím selhává :nevim:

LENI si mě pobavila s počuranou rukou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale klidně si mohla počurat i ovu test,páč ten v případě těhu je téměř pozitivní :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí