Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky
![]()
tak já vyrážím směr EF, jsem zvědavá, jak dlouho zas budu čekat, snad to nebude víc jak hodinu, ach jo ![]()
ahojte holky ![]()
Leničko no nejsi sama já taky pokračují s vínem ne vlastně v pondělí jsem nepila jeden den jsem to vydržela
včera 2 decki a dneska jdu ke kamarádce a od ní nikdy neodcházím střízlivá ![]()
jinak přeji aby se manželovi v nové práci líbilo
Martinko tak ať tam nečekáš dlouho dneska pak napiš co a jak.
já tam jdu v pátek na kontrolu,tak vám taky napíšu
Ivuli opatruj se a ať jsou všichni na tebe hodní ![]()
jinak holky my si necháváme pauzu 8.8 jedeme na dovču do Bulharska za sluníčkem a září,říjen se budeme stěhovat do většího bytu,tak teď budu mít jiné myšlenky a pak jdeme do dalšího pokusů
jdu zase makat za chvilku ten počítač rozbiju ![]()
Andrejko a kam se stěhujete??
Zůstáváte doufám v Havířově!! Ať to pak k sobě nemáme daleko!!
![]()
Leničko neboj stěhujeme se jenom o patro níž
ze 7.patra do 6.patra
Čau holky,u nás opět prší
![]()
Holky to vínko bych si taky dála,manža mi koupil růžové a je moc dobré tak po troškách usrkávám,
Ajak přeji ať máte supr dovču,my byli v Bulharsku před 5 lety a bylo tám nádherně kde jedete?
Orchidejko kdepak jsi
dneska jsi měla mít KO v Brně
,tak doufám že dopadla na 1* a ty nám napíšeš samé dobré zprávy
![]()
ahoj holky
![]()
tak si myslím, že nás pan doktor určitě čte, protože jsem ho nepoznávala, teda on je příjemný vždycky, to zas jo, ale ten přístup nebe a dudy ![]()
1.) čekala jsem asi deset minut
2.) všechno, co mi nebylo jasné, mi vysvětlil, ikdyž jsem se na začátku na nic neptala
3.) poslal mě na OGTT, 3.DC jdu na hormonální profil, chtěl mi vzít krev na cholesterol a lipidy (u žen s PCO tam jsou nějaké změny, ale mě to v únoru obvoďačka už dělala a ok)
4.) původně chtěl jen jedno IUI a pak hned IVF, dnes říkal, že zkusíme IUI tři měsíce po sobě, že je veliká šance a IVF až pak
no jsem z toho všeho v šoku
![]()
Marti, tak to koukám!!!!! ![]()
Paráda!!
![]()
Tak se dějí změny k lepšímu!!!
![]()
Marti,tak to je mazec,ale zase ať si pan doktor počtě ať co holkám vadí a bude aspoň změna k lepšímu ![]()
Ajak tak v my byli na Zlatých pískach,ale v Sozopolu byly kámošky a moc chválili ![]()
Jsem už hrozně zvědavá na naši Orchidejku!! ![]()
Ono je to z Brna sice kus cesty, ale snad se nám přijde ukázat.. ![]()
Já taky pořád koukám zda nám už nepíše a ona nikde
kdepak se asi toulá a nás tady pořádně napínáááááááá ![]()
holky,
já už jsem z té naší Ochidejky taky nervní, ach jo, kdepak se nám toulá…třeba jí řekli, že čeká dvojčátka, tak to rozdýchává ![]()
Marti, no to by bylo!!!!
![]()
Já jsem si cvičně udělala testík. A kdo by snad věřil, že se objeví aspoň jen malinký dušík, je na omylu. Je to krásná běloba, tak mršino, už rychle sem, ať se můžem pustit do dalšího snažení!!! ![]()
Leni,
koukám, že jsi taky 25.DC jako já, jsme krásně sehrané ![]()
ale testík by sis takhle brzy měla dělat z ranní moči, odpo tam nic nepůjde ještě vidět, je brzo, ne? ![]()