CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
22.7.11 11:55

Holky užijte si srazíííííííííííík dneska :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: ,chovejte se slušně joooo :roll: :mrgreen: :mrgreen: ,nezapomente na slušné vychování :pankac: :pankac: :mrgreen: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
22.7.11 11:56
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: k tomu není co dodat ještě teď se směju!!!!!
Lenka72 píše:
Orchidejko, no to je parádní řada!!!!!
Já kdybych byla šéf, tak tě hned zaměstnám!! Tak pečlivá práce s testíkama už lecos napoví!! :palec: :palec: :pankac: :pankac: :pankac: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.7.11 11:58

LENI to joo,já jsem uklízecí maniak :oops: :oops: ,vše uklizené na svém mistě :oops: a né že mi s tím polštářkem někdo pohne :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
22.7.11 12:02

orchi nooooo počkej za 9 měsíců tě to uklízení rázem přejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty se ptom vyprdneš i na polštářek,já jsem na tom byla stejně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.7.11 12:03
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ivulik123 píše:
orchi nooooo počkej za 9 měsíců tě to uklízení rázem přejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty se ptom vyprdneš i na polštářek,já jsem na tom byla stejně :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
22.7.11 12:04

rozkaz orchidejko budeme se chovat slušně neboj :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
22.7.11 12:06

holky a nějaký srazík na půli cesty mezi Opavou a Ostravou by nebyl špatný co vy na to? :dance:

A přeji všem ať dnešní srazííííík moooooc užijouuuuu :dance: :pankac: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.7.11 12:06
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a pujdete domu sai nebo s opicí???,jak to plánujete? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ajak píše:
rozkaz orchidejko budeme se chovat slušně neboj :-D :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
22.7.11 12:07

Orchidejko, já mám taky ráda pořádek (a taky pořád rovnám polštářky :mrgreen: ) A to máš vidět ten kravál, jak někdo udělá binec a neuklidí po sobě!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
22.7.11 12:11

Já můžu jít klidně i s opicí!! :pankac: :pankac: :pankac:
Mám to domů kousek pěšky, nebo když bude opička moc velká, tak pro mě miláček přijede a naloží mě do vozu :mrgreen: :mrgreen:
Ivuli, já klidně dorazím i směrem k Opavě, není to problém. A s holkama se už budeme znát, tak je klidně přiberu do auta a dorazíme hromadně a pak je i rozvezu domů. :pankac: :pankac:

orchidejka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a pujdete domu sai nebo s opicí???,jak to plánujete? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ajak píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.7.11 12:11

U nás to zatím schytá je manža :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ten udělá bordel je co příjde domu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
22.7.11 12:13

Holky, jaké si dáme poznávací znamení??
Já vůbec nevím, jak která z vás vypadááááá!!!!! 8-o
Ať nechodím od stolu ke stolu, že hledám AJAK. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
22.7.11 12:16

Tak u nás jsou hlavní bordeláři kluci, manža mi krásně pomáhá, je to zlatíčko. Ale kluci taky musí, mají svou část domu, kam já nevkročím s hadrou. Když jdou uklízet záchod, tak to vypadá, jako kdyby se chystali do radioaktivního prostředí. Mají asi 10 přípravků a jdou na to odborně v gumových rukavicích. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

orchidejka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a pujdete domu sai nebo s opicí???,jak to plánujete? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ajak píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
22.7.11 13:12

já taky můžu s opicí manža pro mě přijede :mrgreen:
no tento týden tomu dávám piju skoro každý den :-( holky není už se mě alkoholik?? :nevim:
IVULI pro mě taky není problém srazík kousek od tebe :hug: v pohodě
Leničko navrhuji počkáme se u dveří ne já tě snad poznám,jestli máš tu fotku aktuální? :lol: budu tam na 6 hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
22.7.11 13:22

jinak Leničko jmenuji se Andrea budeme tam dneska dvě Andrei :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie