Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Orchi chápu přesně všechny Tvé pocity,já měla při nálezu vytoužených dvou čárek úplně stejné,mísí a mele se to v člověku všechno dokupy
a jsem fakt zvědavá na tu Tvou kontrolu
uvidíš…přeju Ti ať to dopadne k Tvé spokojenosti a hlavně ať jste všichni vpořádku
![]()
Orchidejko,
gratuluju
![]()
ale přiznám se, že závidím
, to u mě nic takového nehrozí, ach jo ![]()
KATI ![]()
MARTI t neříkej,vem si,že se nám na podzim nepodařilo IVF a ted dvě minimálky a to ani nebyla minimálky,když jsem dopíchavala,bylo to jako skoro ivf,a to je pak beznaděj,když ani po tolika pokusech neotěhotníš
,ty jsi „jen“ po jednom IUI,kde je šance 10% vubec to neznamená,že je to u tebe nemožnééééé
,máš obrovsou šanci
,já jen jeden vaječník,to se šance potom dělí a podívej
![]()
Orchidejko,
promiň, já ti to moc přeju, opravdu
![]()
vím, že jste to měli těžké ![]()
já mám teď takové „depkovací“ období, ale to snad brzo přejde a zas se na to budu dívat v jiném světle…snad…jde jen o to, že jsem do té laparky vkládala velké naděje, ale nic z toho, je totiž možné, že nebudu ani reagovat na stimulaci na IVF, a to je pak blbý, víš… ![]()
Marti nemusíš se mi omlouvat
,já to myslela jen tak,že z jednoho iui nedělej závěry zlatíčko
a náhodou ženy co mají PCO reagují daleko víc než my,co máme vše v pořádku,jedna kočka na modrém koníkovi má PCO a měla 24 vajec
a neí jedináá,o takových vm sposta,ještě jsem si tak nadávala tehdy
,že jakto,že ženy,které neovulují,mají u stimulky víc než ty co ovulují
,takže toho se vubec nebooj a o špatné reakci taky vím
,u druhého ivf jsem měla poze 2 a to jsem měla konské dávky hormonu
a zavedli mi jedno 4buněčné a vyšlo to
,to co se stalo potom je jiná věc,tak se fákt nebooj a těš se,protože uvidíš,že budeš těhulka
a na ivf jdeš do EF???
![]()
to právě jěště nevíme, jinak já jsem na iui ještě nebyla
, čeká mě to v srpnu, teď máme snažení jen doma bez ničeho (ani clostík) a já jsem vyšilovala, že po té operaci stejně nemám ovulku
, dělám si každý den ovutesty, no a dneska je už čárka silná…myslíte holky, že je ovutest pozitivní? je to foceno z mobilu, takže rozmazané…dnešní test je ten dole
Marti,pokud máš tu druhou čárku ve stejné barvě jako kontrolní proužek tam máš OVU,pokud je slabší tak zítra by to mohlo být silnější,někdy fakt rozhoduje jenom pár hodin,já měla loni OVU test nakoupené na 3 měsíce.Který DC dneska jsi
Ivuliku,
dneska jsem 19.DC, mám to v metříku
nevím, jestli to jde vidět z fotky, ale obě čárky jsou stejné…
MARTI podle fotky ji malilinko chyíí,ale už bych bralajako pozitivní a snažila se,protožeje to otázka jen pár hodna ovu bude
![]()
Fakt ? ja se divala na jejich stranky a mji tam napsano jen od pondeli do patku a od 7:30 v pruberu do 15-16hod.
jsme z toho zmatena ![]()
orchidejka píše:
Dobré ránko všem![]()
![]()
![]()
LENI ahojkyy a já si říkala,že co je s tebou
Jinak mi dneska testík krásně zesílil
ELLI nééééééééééééééééééééééééééé,tam se maká 24hodin denně víkendy nevíkendy,svátky nesvátky![]()
![]()
![]()
.proto jsem tam taky přešla
![]()
![]()
Orchi, ja jsem z tebe uplne nadsena ![]()
Moc ti to preji at se u tebe bobisci drzi, at zije Reprofit ![]()
orchidejka píše:
a ještě jeden,ten první je wondfo a ten druhý mamatest,jsem dělala pruzkum rozdílu dneska
![]()