CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4542
20.7.11 13:51

Andrejko,je mi to moc líto,tak snad do třetice IUI všeho dobrého :hug: :hug: :hug:

Orchi :palec: to je ale paráááádní dálnice,jsem zvědavá na dvojčátka :wink: :kytka: :kytka: :kytka: gratuluju mooooooc :srdce: snad se všechny jednou dočkáme a kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.7.11 14:37

IVI tak to si dobrá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,já jsem tesomaniačka :oops: :oops:

VEERU děkuji :hug: jdu příští středu,už prý by mohla být vidět bublinka :srdce: nebo bublinky :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.7.11 14:41
nebo,ten týden uteče to jako voda než se naděješ tak tak už pofičíš po dálnici do Brna
orchidejka píše:
IVI tak to si dobrá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,já jsem tesomaniačka :oops: :oops:VEERU děkuji :hug: jdu příští středu,už prý by mohla být vidět bublinka :srdce: nebo bublinky :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.7.11 21:04

Ahojky holky,
všechny vás moc zdravím!!! Čtu vás každý den.. jen není co psát, tak mlčím.. ajen dávám vědět, že žiju!!! Mám se celkem fajn, dávám trochu do kupy své tělíčko, ty hnusné ochblé svaly, takže makám a makám a už se těším na září!!! Dovča a pak další snaženíčko..
Orchidejko.. obrovitánská gratulace k těm krásným sílícím čárečkám!!! Teď už jen samé dobré zprávy celých 9 mesíců a ať si konečně můžeš užívat krásně těhu bříško!!! :hug: :hug: :hug:
Andrej.. škoda, že IUI nevyšlo, jen neházet flintu do žita!!! jednou se to povede..!!! :hug: :hug: :hug:
Tak papapa všem a mějte se krásně!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
20.7.11 21:13

Andrejko, taky mi je to lito ze ti IUI nevyslo :cry: ja jsem na tom asi podobne jako ty… jsem po prvnim IUI (tusim ze ty jsi po druhem, ze?) a neuspesne… na dalsi jdu az v srpnu, v cervenci to nestihnu (nemuzu se urvat ani na hodku z prace)… vsak v patek pokecame :hug:

• Citovat
  • Upravit
Ella:o)
20.7.11 21:13

Orchi, oni v tom reprofitu jsou jen pres tyden ze? :-?

• Citovat
  • Upravit
497
21.7.11 06:27

Dobré ránko všem :-P :-P :-P

LENI ahojkyy a já si říkala,že co je s tebou :hug:
ELLI nééééééééééééééééééééééééééé,tam se maká 24hodin denně víkendy nevíkendy,svátky nesvátky :palec: :palec: :palec: :palec: .proto jsem tam taky přešla :pankac: :pankac:

Jinak mi dneska testík krásně zesílil :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
21.7.11 07:24

a ještě jeden,ten první je wondfo a ten druhý mamatest :oops: ,jsem dělala pruzkum rozdílu dneska :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
21.7.11 08:30

Dobré upršené ráno všem :-? to je počásíčko :think: žádný koupák,žádné sluníčko,prázdniny pod psa :zed:

Leni,zdravím tě,je jasné že je období kdy není co psát,ale i tak držím palce do dalšího boje a přeji krásnou dovču :wink:

Orchi,hmmmm koukám že manža tě zásobil :dance: mají ještě lékarny ve vašem okolí vůbec nějaké těhu testy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ta čárka už ani nemůže více zesílít :pankac: to bije přímo do očí ta dálnice :palec: drž se!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
21.7.11 08:52

IVI děkuji :hug: ,no dneska je fákt hnusně a celkově je toto léto divné,moc jsme se neohřáli krom pár dnu :cert: ,já sice tropy nemusím,páč u nás v podkroví pak není dýchatelno,ale teplíčko mám jinak ráda :roll: ,
a co se testu týče,tak ted v lékárnách měli,ale minule u minimálky,jak jsem testovala pregnyl hned od začátku,tak manža šel do tesca a chtěl 7 krabiček a oni měli jen 5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
21.7.11 08:53
LENICKO a zase do eurofetilu pujdeš na minimálku????
Lenik1 píše:
Ahojky holky,
všechny vás moc zdravím!!! Čtu vás každý den.. jen není co psát, tak mlčím.. ajen dávám vědět, že žiju!!! Mám se celkem fajn, dávám trochu do kupy své tělíčko, ty hnusné ochblé svaly, takže makám a makám a už se těším na září!!! Dovča a pak další snaženíčko..
Orchidejko.. obrovitánská gratulace k těm krásným sílícím čárečkám!!! Teď už jen samé dobré zprávy celých 9 mesíců a ať si konečně můžeš užívat krásně těhu bříško!!! :hug: :hug: :hug:
Andrej.. škoda, že IUI nevyšlo, jen neházet flintu do žita!!! jednou se to povede..!!! :hug: :hug: :hug:
Tak papapa všem a mějte se krásně!!! :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
21.7.11 08:59

Já taky brala většinou z Tesca mě se hodně osvědčil ten těhu test BEST 2,ten byl podle mě ještě lepší než MAMATEST,ale jak říkám já byla teďka 2 roky bez jakéhokilv testu,protože jsem se fakt zařekla že nebudu testovat dokud nebudu mít aspoň nějakou jistotu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
21.7.11 09:04

no ono těhu,ti ukáže každý test,ale když už jsem byla na dně :-? ,tak jsem scháněla ten nejcitlivější,jen aby ta druhá // vylezla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
21.7.11 10:08

Kočky.....to je počasíčko :-?

Lení a všichni ahojky..... :hug:

Orchi parádní :palec: to jsou dálnice… :palec: a který den si po oplodnění…?Já to fakt vidím na dvojčátka :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
21.7.11 10:20

VEERU děkujíí 14 dní od oplodnění :roll: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie