CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
19.7.11 10:22
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak potm ŠTELCLA :palec: :mrgreen: :mrgreen:
Martina82 píše:
Ajak a Orchidejko,
díky za info :dance: :palec: my ještě půjdeme v srpnu na IUI do Ovy a pak teda napíšu rovnou do Reprofitu, radši bych taky nějakého srandistu, jsem stydlivka a nervní, tak by mi to pomohlo se uvolnit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
19.7.11 12:45

Zdravím všechny,

Orichidejko,obrovská gratulace :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: mooooc ti to přeji ty lvice jedna :lol: :palec:
Jak to čtu,tak Brno je fatk někde jinde :wink: Samozřejmě,že i tam se nemusí zadařit,ale už v tom přístupu,jak jsem četla od tebe,tak i v postupu práce a to je nejdůležitější.Pokud do té doby neotěhotním,až se vyhrabeme z dluhů,tak to Brno jistí a manžovi dám klidně nůž na krk,abysme tam jeli :mrgreen: O Brnu totiž nechce slyšet,vlastně o žádném jiném Caru,že je to daleko,a že to je všude stejné :-( :-( :-( Dám mu přečíst naši diskusi :wink:

Ajak,super :palec: :palec: ,ještě testni za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
20.7.11 08:05

Ahojky holky, tak jsem se dnes testovala a bohužel tam byla jen jedna čárka, tak snad příště. :-(
Rezervovala jsem stůl na záguří pro šest osob na šest hodin. Stůl je rezervovaný na jméno Bulavová - kdyby přišel někdo dřív než já. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.7.11 08:16
Andrejko,to je mi moc líto :hug: :hug: :hug:
andreabul píše:
Ahojky holky, tak jsem se dnes testovala a bohužel tam byla jen jedna čárka, tak snad příště. :-(
Rezervovala jsem stůl na záguří pro šest osob na šest hodin. Stůl je rezervovaný na jméno Bulavová - kdyby přišel někdo dřív než já. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.7.11 09:00

Andrej,je mi to moc líto :hug:
Ivuli,těhule jedna :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
20.7.11 09:14

ahojky Andrejko,
to mě moc mrzí :hug: :hug: v pátek si zlepšíme náladu holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.7.11 09:18
Kačenko s tebou dneska šijou všichni čerti po ránu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tady se asi někdo moooooc hezky vyspal :jazyk: a rozdíl ode mě :zed:
Katka1311 píše:
Andrej,je mi to moc líto :hug:
Ivuli,těhule jedna :huban: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.7.11 10:10

Ahojky,mrzí mě to :hug: :huban:

Moc ráda bych na srazík s váma jela holky,jenže se tam bohužel nemám jak dostat,od nás je to dost složité.
andreabul píše:
Rezervovala jsem stůl na záguří pro šest osob na šest hodin. Stůl je rezervovaný na jméno Bulavová - kdyby přišel někdo dřív než já. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
20.7.11 10:19

AGY škoda :hug: tak příště to můžeme udělat v Ostravě to by bylo blíže pro tebe ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.7.11 10:27

dobré ránko holky :-P :-P :-P

Andrejko :-? :hug: ,kruciš,tak i tobě se ten pregnyl,tak dlouho držel? :cert: :cert: :hug: :hug:

holky závidím vám srazík :-( :hug: :hug:

já dneska testila,ale testík je asi stejný jak včera :zed: :zed: ,tak snad je vše v pořádku :roll: :roll: :zed: ,ale zkoumala jsem testíky na meranie bt a dobrýýýýýýý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,už mi z toho hrabéééééééééééééééééééééééé,sleduju kdejaký stínek :cert: :cert: ,ale hlavně,že to vím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.7.11 10:28

joo a ještě ten test :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.7.11 12:56
no já bych na srazík s vámi ráda šla,jenže od Opavy je to pořádny kus :lol:
Agy77 píše:
Ahojky,mrzí mě to :hug: :huban:Moc ráda bych na srazík s váma jela holky,jenže se tam bohužel nemám jak dostat,od nás je to dost složité.
andreabul píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.7.11 12:57
Orchidejko,přiznej se kolik těch testů doma máš :?: :wink: Ale jinak ta druhá // je přímo ukázková :kytka:
orchidejka píše:
joo a ještě ten test :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.7.11 13:16

IVI :oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,no bylo jich 20 :mrgreen: ,a už tam je jen jeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale tyhle mě stály jen 7kč kus,mám je z ebey :mrgreen: :mrgreen: ,ale dneska mi musí manža dokoupit mm10 :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.7.11 13:23
Orchi,tak to já jsem úplně někde jinde :jazyk: ,já jsem měla doma testy jenom 2-dvoj testy ležely mi v šuplíku víc jak 2 roky ale zařekla jsem se že si je neudělám dřív dokud nebudu mít velké tušení že bych mohla být těhu,a to se stalo až letos v dubnu,testík byl sice půl roku prošlý :lol: ale // na něm byly až mi málem vypadli očiska z důlku :mrgreen: a doma mám tím páden ještě pořád jedno balení těhu testu,ale ten už asi hodím do koše neb je taky prošlý,ještě že je manža tak hodný koupí další testy :lol: že jo?
orchidejka píše:
IVI :oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,no bylo jich 20 :mrgreen: ,a už tam je jen jeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale tyhle mě stály jen 7kč kus,mám je z ebey :mrgreen: :mrgreen: ,ale dneska mi musí manža dokoupit mm10 :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí