Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Martina82 píše:
Ajak a Orchidejko,
díky za info![]()
my ještě půjdeme v srpnu na IUI do Ovy a pak teda napíšu rovnou do Reprofitu, radši bych taky nějakého srandistu, jsem stydlivka a nervní, tak by mi to pomohlo se uvolnit
Zdravím všechny,
Orichidejko,obrovská gratulace
mooooc ti to přeji ty lvice jedna
![]()
Jak to čtu,tak Brno je fatk někde jinde
Samozřejmě,že i tam se nemusí zadařit,ale už v tom přístupu,jak jsem četla od tebe,tak i v postupu práce a to je nejdůležitější.Pokud do té doby neotěhotním,až se vyhrabeme z dluhů,tak to Brno jistí a manžovi dám klidně nůž na krk,abysme tam jeli
O Brnu totiž nechce slyšet,vlastně o žádném jiném Caru,že je to daleko,a že to je všude stejné
Dám mu přečíst naši diskusi ![]()
Ajak,super
,ještě testni za dva dny.
Ahojky holky, tak jsem se dnes testovala a bohužel tam byla jen jedna čárka, tak snad příště. ![]()
Rezervovala jsem stůl na záguří pro šest osob na šest hodin. Stůl je rezervovaný na jméno Bulavová - kdyby přišel někdo dřív než já. ![]()
andreabul píše:
Ahojky holky, tak jsem se dnes testovala a bohužel tam byla jen jedna čárka, tak snad příště.
Rezervovala jsem stůl na záguří pro šest osob na šest hodin. Stůl je rezervovaný na jméno Bulavová - kdyby přišel někdo dřív než já.
ahojky Andrejko,
to mě moc mrzí
v pátek si zlepšíme náladu holky ![]()
Katka1311 píše:
Andrej,je mi to moc líto
Ivuli,těhule jedna![]()
Ahojky,mrzí mě to
![]()
andreabul píše:
Ahojky holky, tak jsem se dnes testovala a bohužel tam byla jen jedna čárka, tak snad příště.
Rezervovala jsem stůl na záguří pro šest osob na šest hodin. Stůl je rezervovaný na jméno Bulavová - kdyby přišel někdo dřív než já.
AGY škoda
tak příště to můžeme udělat v Ostravě to by bylo blíže pro tebe ne?
dobré ránko holky
![]()
Andrejko
,kruciš,tak i tobě se ten pregnyl,tak dlouho držel?
![]()
holky závidím vám srazík
![]()
já dneska testila,ale testík je asi stejný jak včera
,tak snad je vše v pořádku
,ale zkoumala jsem testíky na meranie bt a dobrýýýýýýý
,už mi z toho hrabéééééééééééééééééééééééé,sleduju kdejaký stínek
,ale hlavně,že to vím
![]()
Agy77 píše:
Ahojky,mrzí mě to![]()
Moc ráda bych na srazík s váma jela holky,jenže se tam bohužel nemám jak dostat,od nás je to dost složité.
andreabul píše:
orchidejka píše:
joo a ještě ten test![]()
![]()
![]()
IVI
,no bylo jich 20
,a už tam je jen jeden
,ale tyhle mě stály jen 7kč kus,mám je z ebey
,ale dneska mi musí manža dokoupit mm10
![]()
orchidejka píše:
IVI![]()