Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Orchidejko, to je náááádhera!!!!!!
![]()
Taková krásná tlustice!! Že by fakt dvojčátka??
![]()
Agy, jak popisuješ to bydlení, tak přesně takhle jsem to měla s ex manželem!!!! Tchýně chodila každý den za náma nahoru!!!!!!!!!
To byl masakr!!!!!!
A už bych to nikdy nechtěla zažívat!!! O intimních chvílích ani nemluvě! A vysedávala u nás až do večera a nechtěla se hnout. nejdřív, že se podívá na zprávy, pak byl moc hezký film, pak ještě něco po filmu a já zuřila!
Ale jen v sobě, ji bych nikdy nic neřekla - byla na nás hrozně hodná.. ![]()
Orchiiii,paráda,že sílí,ty jo tlustice Brnice
že by fatk dvojčátka
![]()
Andrej a Ty si po IUI,kolik si jich měla první a druhé a v Eurofertilu???Neměla si náhodou clostík a tři folíky?Nějak si to nepamatuju,ale každopádně si myslím že 14 dní po pregnylu to není pregnyl
ukaž nám čárečku jaký máš testík desítkový nebo pětadvacet?
Agy
přesně vím,co prožíváš,protože mám ale na chlup stejnou švagrovou
na odstřel,vždy řekne něco taaaak úžasného
ale zvykla jsem si a vím že to dělá schválně,bohužel to musím trpět,ale naštěstí ji nevidím tak často…snažím se takovým zlým lidem vyhýbat,pokud člověk něco takového jako my tady neprožil v cestě za mimi,nepochopí,jak nám je…ale když chce vědomě ublížit,je to fakt na odstřel
![]()
Ahojky, pregnylu jsem měla 10000 jednotek, což je docela dost. Druhá čárka byla docela slabá, asi by na fotce nebyla moc vidět. Ale pozítří udělám druhý testík a uvidím jak to dopadne. Jsem po druhé IUI v gyncentru u Dr. Lachčiny.
Holky, je vidět, že máte pravou tchýni a tu vám nezávidím. Já si na tu svou nemůžu stěžovat.
Bydlí kilometr od nás, ale je to zlatá ženská. Když chci s něčím poradit nebo pomoct, tak mi vyhoví a na druhou stranu se nám do života vůbec nemotá. Já to s tchýni vyhrála ![]()
Dobré ránko holky
![]()
ANDREJ jsem teda strašně zvědavá
![]()
Holky mě to ranní testování ale ubíjí,vždycky mám pocit,že mi
vyskočííííí
,ale dneska čárka vyběhla do pár vteřinek ![]()
Orchidejko, kráááásné čárky!!!!!!!!!!!!!!
Přidávám véééélikou gratulaci!!! ![]()
Holky, tak asi to Brno má něco do sebe… ![]()