CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
18.7.11 14:45

Orchidejko, to je náááádhera!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :palec: :palec: :palec: :palec: :hug:
Taková krásná tlustice!! Že by fakt dvojčátka?? :srdce: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
18.7.11 14:48

Agy, jak popisuješ to bydlení, tak přesně takhle jsem to měla s ex manželem!!!! Tchýně chodila každý den za náma nahoru!!!!!!!!! :zed: :zed: :zed: To byl masakr!!!!!! :cert: :cert: :cert: A už bych to nikdy nechtěla zažívat!!! O intimních chvílích ani nemluvě! A vysedávala u nás až do večera a nechtěla se hnout. nejdřív, že se podívá na zprávy, pak byl moc hezký film, pak ještě něco po filmu a já zuřila! :cert: :cert: Ale jen v sobě, ji bych nikdy nic neřekla - byla na nás hrozně hodná.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
18.7.11 15:04

orchidejko super držím palečky :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
18.7.11 16:26

Orchiiii,paráda,že sílí,ty jo tlustice Brnice :lol: že by fatk dvojčátka :hug: :kytka:

Andrej a Ty si po IUI,kolik si jich měla první a druhé a v Eurofertilu???Neměla si náhodou clostík a tři folíky?Nějak si to nepamatuju,ale každopádně si myslím že 14 dní po pregnylu to není pregnyl :kytka: ukaž nám čárečku jaký máš testík desítkový nebo pětadvacet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
18.7.11 16:30

Agy :hug: přesně vím,co prožíváš,protože mám ale na chlup stejnou švagrovou :pocitac: na odstřel,vždy řekne něco taaaak úžasného :pocitac: ale zvykla jsem si a vím že to dělá schválně,bohužel to musím trpět,ale naštěstí ji nevidím tak často…snažím se takovým zlým lidem vyhýbat,pokud člověk něco takového jako my tady neprožil v cestě za mimi,nepochopí,jak nám je…ale když chce vědomě ublížit,je to fakt na odstřel :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
18.7.11 18:40

Ahojky, pregnylu jsem měla 10000 jednotek, což je docela dost. Druhá čárka byla docela slabá, asi by na fotce nebyla moc vidět. Ale pozítří udělám druhý testík a uvidím jak to dopadne. Jsem po druhé IUI v gyncentru u Dr. Lachčiny.
Holky, je vidět, že máte pravou tchýni a tu vám nezávidím. Já si na tu svou nemůžu stěžovat. :-) Bydlí kilometr od nás, ale je to zlatá ženská. Když chci s něčím poradit nebo pomoct, tak mi vyhoví a na druhou stranu se nám do života vůbec nemotá. Já to s tchýni vyhrála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
18.7.11 18:46

Orchidejko :palec: :srdce: :palec: :srdce: :palec:

• Citovat
  • Upravit
497
19.7.11 07:15

Dobré ránko holky :-P :-P :-P

ANDREJ jsem teda strašně zvědavá :andel: :andel: :hug:

Holky mě to ranní testování ale ubíjí,vždycky mám pocit,že mi :srdce: vyskočííííí :zed: ,ale dneska čárka vyběhla do pár vteřinek 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
19.7.11 07:21

tady ještě jednou,páč mi blikala baterka už :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.7.11 07:39

Orchidejko ty jsou krásnéééé :dance: :dance: :dance:
To už můžu gratulovat :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
19.7.11 07:39

taky jsem zvědavá :think: Tak uvidíme. :-)
Orchidejko, hezké // :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.7.11 07:40

Adrej a co ty?Taky hoď fotečku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
19.7.11 07:50
Zítra dám fotečku, teda jestli budou // :-)
citace] Katka1311 píše:
Adrej a co ty?Taky hoď fotečku :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
19.7.11 08:14

Orchidejko, kráááásné čárky!!!!!!!!!!!!!! :palec: :palec: :palec: :palec: Přidávám véééélikou gratulaci!!! :hug:
Holky, tak asi to Brno má něco do sebe… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
19.7.11 08:18

holky moc děkujiii :hug: , mě všichni straší s dvojčátkama 8-o 8-o 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí