Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KATI po měsíci užívní si nech vzít zase krev na tu štítku,já ji měla do měsíce ok
![]()
Veeru
ještě léky nemám na endokrinologii jdu až 8.8.
Milu jde na minimálku určitě do EF.
Já bych chtěla do IVF buď do FN Olomouc nebo ten Reprofit
.
Myslíš Orchidejko,ž e do měsíce to bude o.k.?
Orchidejko,já jsem ti psala,že bojuješ jako lvice
a odmění se ti to tlustými //
Ikdyž mám v srdci bolest, moc moc ti to přeji ![]()
Napíšu vám můj včerejší strávený den ![]()
Včera jsme byli posedět na takové místní akci,manžílek mě vytáhl,ať příjdu na jiné myšlenky,ale nemohla jsem se bavit,jak bych chtěla.Bylo to venku,živá hudba… a spousta kočárků…A švagrová s manželem,která byla s náma u stolu říkala,že je asi těhotná a pořád dokola o tom mluvila,ikdyž ví,že se dlouho s manžílkem snažíme (o IVF neví)a jsme z toho smutní,že to tak dlouho nejde
Ona už jedno dítko má a je o dost mladší než já.Neustále o tom hovořila a mě pukalo srdce,nechápala jsem jak je netaktní
Stačilo říct jednu větu, nemusela o tom mluvit 3 hod. v kuse.Až se manža fakt naštval a řekl,že jdeme domů.Já jsem byla fakt před nimi chladná,ale pak doma
![]()
No,prostě každý jsme asi jiný.Já bych třeba taková nebyla,kdyby jsem mluvila s někým,kdo má takové problémy.
Katka1311 píše:
Veeruještě léky nemám na endokrinologii jdu až 8.8.
Milu jde na minimálku určitě do EF.
Já bych chtěla do IVF buď do FN Olomouc nebo ten Reprofit.
Myslíš Orchidejko,ž e do měsíce to bude o.k.?
Dobré ránko holky
![]()
AGY
,my nějak návštěvy omezili raději
![]()
KATI za měsíc jsem byla v normě,ale léky beru furt,jen mi korigují že jestli celou tabletu nebo pul,podle hodnot
Ahoj holky ![]()
Aktuálně je u nás pěkně hnusně tma jak v 9 večer asi za chvíli sprchne ![]()
Agy77,tvoje švagrová je opravdu netaktní
,měla jsi se zvednout a odejít hned
Naši známi se taky vždycky ptali a pořád doráželi když už jako budeme mít to druhé,jako by musel být standart mít 2 děti!!!!!jenže pak přišel 1 potrat,za pár měsíců další tak pak už nám dali opravdu všichni pokoj a nikdo se na nic neptal a ani se přede mnou o těhu nebavil.Moje dcerka má mladou paní učitelku,taky vím že přišla(letos)o mimčo,proto když jsem šla za ní před měsícem(na konzulataci),tak jsem se narvala do mikiny se zipem až nahoru,aby neviděla že jsem těhu,protože i když to žena neřekne vím jak moc to na duši bolí když vidí další těhulinku
Orchi,jak se daří
testovala jsi?
Příspěvek upraven 18.07.11 v 08:25
Agy.. je mi líto, jak dopadl ten včerejšek..
![]()
A švagrová je trdlo, i když to určitě nemyslela zle. Bylo to od ní opravdu netaktní, že to omílala v jednom kuse!! Navíc, pokud ví, že se tak dlouho snažíte.
![]()
Já bych se asi rozbrečela už tam.. Jsem hrozně lítostivá a buď bych odešla hned, nebo by mě to stoprocentně vzalo někde na záchodě. ![]()
![]()
Ahojky, Orchidejko, Tobě gratuluji a držím pěsti, ať ty // jen sílí. ![]()
Agy, jasně napiš.
Leni, klidně přiveď manžela. Já jsem manželovi řekla, že si půjdeme pokecat a on se mě zeptat, jestli tam musí taky. O nás to totiž nikdo neví, ani rodiče ani sourozenci.
My to řešíme sami, tak jsem ráda, že si aspoň s vámi o tom můžu pokecat.
![]()
Dnes jsem zkoušela testík, a byla na něm slabá druhá čárka, ale mám strach, že to bude ještě pregnylová. I když už je to 14 dní, co jsem si ho píchla. ![]()
Agy, je to od Tvé švagrové opravdu netaktní. Vím přesně jaký to je pocit. Asi bych ji něco řekla přímo na místě. V tomto směru jsem hodně přímá a už jsem i kolegyni řekla, pokud ještě bude přede mnou o tom mluvit, tak se už neudržím. Jednou jsem ji už kvůli tomu i vynadala - a to je o 30 let starší.
A ona to brala jako bych ji nic neřekla ![]()
Ahojte holky,přesně,bylo to od ní fakt netaktní,ale bohužel je už taková,nejen co se týká této věci,ale i dalších.Moc ji nemusím a po tomto už vůbec ne.Nejhorší je,že ji mám skoro denně v baráku.Nevidím ji,ale slyším.Bydlím s manžou v rodinném domku,kde my jsme nahoře a tchýně dole,bohužel nejsou dveře,které by to nějak oddělovaly,ani nejdou tam dát,musel by se kus baráku nějak probourat či co,a nemusel by to vydržet.Takže nás dělí jen schody.Nic moc soukromí
Kdysi byly problémy s tímto daleko větší,tchýně chodila za námi pořád nahoru,aniž jsme ji čekali,někdy dost v intimních chvílích,až jsem ji jednou seřvala (docela jsem měla strach,co na to manža,ale bylo mi to jedno,jak jsem byla v ráži
)naštěstí manža byl při mě.Teď už nechodí ![]()
No ale švagrová za tchýni chodí denně.
Andreabul,jen ať //sílí
,zkus zase zítra nebo pozítří.Já měla Pregnyl v sobě asi dlouho,ale měla jsem 10tis. jednotek,takže u tebe to pravděpodobně Pregnyl nebude. ![]()
Orchidejko,jak ty jsi na tom ![]()
Musí tato diskuse konečně zářit jen samými // ![]()
Agy my máme to stejné ale tchýně bydlí nahoře a my dolu.Dveře síce máme ale to soukromí
taky tady pořád chodí a když něco řeknu tak mi řekne že když se mi nelíbí tak máme jít bydlet na sídliště.Ataky chodila i intim.chvílích
.Tak vím co to je.
Orchi tak co jak pokračuješ? ![]()
ANDREJ to už podle mě nebude pregnyl
14 dní nééééééééééééééé,kolik si měla jednotek,mi se 10 000 drželo tehdy 11dní,ale to už byla čárka neviditelná a možná too ani čárka nebyla,ale já ji tam chtěla vidět ![]()
AGY my jsme sice oddělěni uplně,každý má svuj vchod,ale i tak se mamka kolikrát přeřekla a věděla věci,co jsem neřekla,takže asi dobře slyší,už jsme se s manžou smáli,že si nemužem an i nahlas zaš…t
.
Jinak mi dneska testík zesílil,tak zatím se držíme
,všicni na mě,aby to nebyly dvojky ,že na 11DPO je silná
![]()