Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky!! ![]()
Vidím, že jste o víkendu dělaly něco příjemnějšího, než seděly u PC!
![]()
Všechny zdravím a přeji hezký zbytek neděle!! ![]()
Ahojte všechny,jak čtu,tak srazík musel být fajnový
Taky se přikláním k příštímu srazíku aspoň do té OV,ráda bych se s vámi taky pobavila ![]()
Jinak já včerejšek byla na té rodinné akci,no… mimi tam bylo…,holky 7týdnenní,vzalo mě to,ale i jsem si jej pochovala,byla jsem jak v sedmém nebi,ale zároveň jsem pak byla hodně v pr.....,tak jsem to zapíjela a zapíjela a dnes jsem celý den jak pytlem praštěná a hlava třeští jak hrom.To jsem si ještě udělala ovu testík,protože jsem ovu počítala právě na tu sobotu,a dnes byly //,takže doufám,že včerejší snaženíčko (které si ale moc nepamatuji
)nebude marné.Manžílkovi jsem naordinovala spoustu vitamínů a ještě zkoušíme ten gel na otěhotnění.Rozhodla jsem se ale na to nějak netlačit jak ty měsíce předtím,uvidíme,jestli se příroda už konečně nad námi slituje a dá nám // i na tom těhu testu.papa
Agy,úplně tě chápu..a vím, jak se cítíš. Je to hrozně těžké, když se tvým známým narodí miminko.
Moje nejlepší kamarádka se začala snažit sice o něco dříve než my, ale už má krásnou holčičku. Pokaždé, když za ní jdu, tak je mi úzko. Dokonce jsem nemohla potlačit slzy, když se narodila a já ji viděla poprvé. Hrozně mi to přišlo líto..
![]()
Ahojky holky,
v pátek bylo opravdu super a těším se na další srazík, možná nás bude příště víc. ![]()
Agy, přeju Ti to, ať Ti to brzy vyjde.
![]()
Já jdu za týden na další IUI. ![]()
dobré ránko holky ![]()
dneska se mi vůbec nechce počasíčko na spání
AGY taky jsme byli v sobotu na návštěvě u známých mají 10.měsiční miminko taky mi nebylo nejlíp,ale já jsem se ožrat nemohla stihl to za mě manžel já jsem byla řidička bohužel ![]()
ale řeknu vám,že mě nejvíc teď drží práce máme dobrý kolektiv a hodně se tu nasmějeme,tak nemám čas přemýšlet aspoň něco ![]()
jo srazík byl super doufám,že příště se přidají další holky ![]()
HOlky, mě se nechtělo vstávat vůůůůůbec!!!!! ![]()
Nejraději bych si hezky lehla s knížkou a nic jiného nedělala
![]()
Leni,já jsem sice doma na nemocenské ale vzbuzená jsem už byla od 5-50h tak jsem ještě chvilku poležela a pak už vstanula,ale sama sobě jsem si nadávala
že v takovým hnusným počasí a já nemám spaní,takže se ti ani nedivím že by jsi nic nedělala ![]()
taky se mi nechce v tom počasí pracovat
aspoň, že neprší, bohužel musím sedět v práci, ale tak za hodinku a půl oběd, na chvíli zpátky a pak hurááá domů ![]()
jestli budu čekat na manžela tak do 15,30, když ne, tak pojedu už v 14:00 autobusem domů
já tu budu smrdět až do 16 hod vůbec se mi nechce ty pondělky to je za trest fakt
![]()
já mám tu výhodu, že jsou prázdniny a jsem ve školství
jinak bych tu taky musela sedět 8 hodin
Ahoj holky ![]()
Přeji vám hezký den,já mám po pracovním víkendu volno,bohužel dnes máme ten pohřeb
.
Manžu jsem už ukecala jdem dalšího pokusu ![]()
Jinak já mám tady švagrovku s 5 měs.holčičkou.Dám tady fotečku.
Kati, přeji hodně sil ![]()
Asi máš dobré přesvědčovací schopnosti, že jsi manžela překecala
budu držet pěsti, ať se vám to tentokrát podaří ![]()