CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
24.7.11 19:05

Ahoj holky!! :kytka:
Vidím, že jste o víkendu dělaly něco příjemnějšího, než seděly u PC! :palec: :mrgreen:
Všechny zdravím a přeji hezký zbytek neděle!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
24.7.11 23:04

Ahojte všechny,jak čtu,tak srazík musel být fajnový :-D Taky se přikláním k příštímu srazíku aspoň do té OV,ráda bych se s vámi taky pobavila :wink:
Jinak já včerejšek byla na té rodinné akci,no… mimi tam bylo…,holky 7týdnenní,vzalo mě to,ale i jsem si jej pochovala,byla jsem jak v sedmém nebi,ale zároveň jsem pak byla hodně v pr.....,tak jsem to zapíjela a zapíjela a dnes jsem celý den jak pytlem praštěná a hlava třeští jak hrom.To jsem si ještě udělala ovu testík,protože jsem ovu počítala právě na tu sobotu,a dnes byly //,takže doufám,že včerejší snaženíčko (které si ale moc nepamatuji :lol: :lol: :oops: )nebude marné.Manžílkovi jsem naordinovala spoustu vitamínů a ještě zkoušíme ten gel na otěhotnění.Rozhodla jsem se ale na to nějak netlačit jak ty měsíce předtím,uvidíme,jestli se příroda už konečně nad námi slituje a dá nám // i na tom těhu testu.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
25.7.11 07:06

Agy,úplně tě chápu..a vím, jak se cítíš. Je to hrozně těžké, když se tvým známým narodí miminko.
Moje nejlepší kamarádka se začala snažit sice o něco dříve než my, ale už má krásnou holčičku. Pokaždé, když za ní jdu, tak je mi úzko. Dokonce jsem nemohla potlačit slzy, když se narodila a já ji viděla poprvé. Hrozně mi to přišlo líto.. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
25.7.11 07:14

Ahojky holky,
v pátek bylo opravdu super a těším se na další srazík, možná nás bude příště víc. :-)
Agy, přeju Ti to, ať Ti to brzy vyjde. :hug: :kytka:
Já jdu za týden na další IUI. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
25.7.11 08:27

dobré ránko holky :hug:
dneska se mi vůbec nechce počasíčko na spání
AGY taky jsme byli v sobotu na návštěvě u známých mají 10.měsiční miminko taky mi nebylo nejlíp,ale já jsem se ožrat nemohla stihl to za mě manžel já jsem byla řidička bohužel :-(
ale řeknu vám,že mě nejvíc teď drží práce máme dobrý kolektiv a hodně se tu nasmějeme,tak nemám čas přemýšlet aspoň něco :dance:
jo srazík byl super doufám,že příště se přidají další holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
25.7.11 08:49

HOlky, mě se nechtělo vstávat vůůůůůbec!!!!! :jazyk:
Nejraději bych si hezky lehla s knížkou a nic jiného nedělala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
25.7.11 09:06

Leni,já jsem sice doma na nemocenské ale vzbuzená jsem už byla od 5-50h tak jsem ještě chvilku poležela a pak už vstanula,ale sama sobě jsem si nadávala :evil: že v takovým hnusným počasí a já nemám spaní,takže se ti ani nedivím že by jsi nic nedělala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
25.7.11 09:42

taky se mi nechce v tom počasí pracovat :-( aspoň, že neprší, bohužel musím sedět v práci, ale tak za hodinku a půl oběd, na chvíli zpátky a pak hurááá domů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
25.7.11 10:14

ahojky Andrejko,
do kdy pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
25.7.11 10:58

jestli budu čekat na manžela tak do 15,30, když ne, tak pojedu už v 14:00 autobusem domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
25.7.11 11:34

já tu budu smrdět až do 16 hod vůbec se mi nechce ty pondělky to je za trest fakt :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
25.7.11 11:44

já mám tu výhodu, že jsou prázdniny a jsem ve školství :mrgreen: jinak bych tu taky musela sedět 8 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
25.7.11 12:42

to se máš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.7.11 12:59

Ahoj holky :mavam:
Přeji vám hezký den,já mám po pracovním víkendu volno,bohužel dnes máme ten pohřeb :-( .
Manžu jsem už ukecala jdem dalšího pokusu :palec:
Jinak já mám tady švagrovku s 5 měs.holčičkou.Dám tady fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
25.7.11 13:37

Kati, přeji hodně sil :kytka:
Asi máš dobré přesvědčovací schopnosti, že jsi manžela překecala :mrgreen: budu držet pěsti, ať se vám to tentokrát podaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí