CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
25.7.11 13:53

Kati, tu holčičku na hlídání bych taky brala!!! :palec:
Doufám, že si vežmeš mustr a povede se vám taky taková!!! :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
25.7.11 16:26

Ahojek kočky :-)

tak já se přidávám o víkendu jsme taky jak bych řekla správně…„propluli“ akcí protože jsem Ty šťastné rodinky mých známých prostě nevydýchala…docela jsem se vyhla kámošce,dělala jsem že ji nevidím,stydím se,ale bylo to pro mne tak lepší než se s ní zastavit a pak trpět… :-( chjooooo… ještě že pršelo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
25.7.11 16:27

Leni a Ty máš dítko,nebo se snažíte o první ? :-)

Lenka72 píše:
Doufám, že si vežmeš mustr a povede se vám taky taková!!! :palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
26.7.11 07:45

Veeru, já už jedno „dítko“ mám. Je to kluk a před Vánocema mu bude už 21let.. :oops:
Takže mi to přijde, jako bychom se snažili o první, neb je to tak dávno, že si na dobu jeho miminkovství moc nevzpomínám! :mrgreen: :mrgreen:

Veeru píše:
Leni a Ty máš dítko,nebo se snažíte o první ? :-)
Lenka72 píše:
Doufám, že si vežmeš mustr a povede se vám taky taková!!! :palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
26.7.11 13:43

Leni,no tak to už je samostatná jednotka :palec: doufám,že je hodný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
26.7.11 13:45

Orchi nemáš nááááhodou dneska kontrolu bublinek?? :-) něco mám v hlavě 26. že měl mít někdo kontrolu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
26.7.11 14:48

ahoj holky :kytka: :mavam:
to je super, že byla na srazu sranda a že se vám to vyvedlo, příště mi to MUSÍ už vyjít :lol:
jinak my jsme se dneska vrátili z té filmovky z Uh.Hradiště a řeknu vám, že to byl docela horor co se tulení týče :oops: nebylo kde a kdy, tak jsme to nakonec dvakrát zvládli na pánských záchodkách na stojáka, bohužel to nešlo jinak, navíc jsme jeli ve třech s kamarádem a ten se nás furt držel jak klíště, třeba jsme řekli, že jsme unavení a chceme se odpoledne na chvilku natáhnout a on že teda půjde s náma, že je taky unavený, no na zabití :pocitac:
takže jestli z toho „něco bude“ a zadaří se, tak to je fakt romantika jako sviňa, haha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
26.7.11 14:54

Marti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neboj třeba zrovna ta romantika bude mít na konci ty vytoužené // :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
26.7.11 15:13

Ivuliku,
no při mém štěstí je to možné…a už to úplně vidím, jak kámošce říkám, že přesně vím, kdy a kde se to stalo, a že na to budu vzpomínat jako na úžasný silný zážitek, haha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a jakpak ti je? co miminko, nezlobí tě v bříšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
26.7.11 15:20

Marti, teď se tady chechtám na celé kolo!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To nemá chybu!!!!!! :palec: :palec: :palec:
Nejlepší na tom bude, až se vás prcek zeptá, kde že jste ho počali!!! :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
26.7.11 15:52

ahoj Leni :mavam: :kytka: ,
jo to by byl fakt gól, kdyby se nás zeptal :mrgreen: ale uvidíme, ovul. test byl pozitivní ve čtvrtek, tak ovulka mohla být třeba až v pátek, čili teď jsem 4DPO, no nic mi není, až na tu mojí blbou žáhu, strašně mě pálí, ale na to já trpívám (sice ne v takovém rozsahu, ale přece), dneska už jsem měla tři Rennie a dva Gaviscony, vždy to zabere jen na chvilku a pak zase znova, ach jo :poblion: ale můžu si za to sama, na filmovce jsem se stravovala nezdravě a pila hodně kávy (a jeden den i hodně tequily :mrgreen: ), takže jsem včera ráno i blinkala :poblion:
a jak se máš ty? něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
26.7.11 16:11
hmmm tak říkáš že byla tequila párty joooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mě je fajn,dneska jsem si šla pustit žílou 3 ampulky :jazyk: ,ale zjišťuju že když je to už na těhulce vidět že má bříško tak že jsou všichni nějak moc hodní :andel: ,třeba dneska na té hematologii já tam chodím od začátku těhu co 3 týdny na krev a dnes úplná konverzace se setrama,prý jak vám je a není vám špatně při braní krve,to samé v obchodě,sakryš proč to tak není pořád:cert:
Martina82 píše:
ahoj Leni :mavam: :kytka: ,
jo to by byl fakt gól, kdyby se nás zeptal :mrgreen: ale uvidíme, ovul. test byl pozitivní ve čtvrtek, tak ovulka mohla být třeba až v pátek, čili teď jsem 4DPO, no nic mi není, až na tu mojí blbou žáhu, strašně mě pálí, ale na to já trpívám (sice ne v takovém rozsahu, ale přece), dneska už jsem měla tři Rennie a dva Gaviscony, vždy to zabere jen na chvilku a pak zase znova, ach jo :poblion: ale můžu si za to sama, na filmovce jsem se stravovala nezdravě a pila hodně kávy (a jeden den i hodně tequily :mrgreen: ), takže jsem včera ráno i blinkala :poblion:
a jak se máš ty? něco nového?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
26.7.11 22:20

Tak já pokračuji od pátečního srazu v požívání vínka, nějak mi ani nepřijde, že je už pracovní týden.. :oops: Ale dnes už byla jen jedna sklenička - je dopito a asi bude až o víkendu. No..možná ve čtvrtek, to přijde na návštěvu kamarádka.. :mrgreen:
JInak holky, miláček mění práci,nastupuje do jiné firmy..a je trochu ve stresu - tak spermio opět nějakou dobu nehrozí, natož dostat ho na konzultaci.. :nevim: Nechci ho teď nutit, protože vidím, že má všeho plný brejle, tak holt ještě bude domácí snaženíčko. Navíc dovču dostane kdoví kdy.. :cert:
Ach jo.. tak budu fandit aspoň vám ostatním odvážným!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
26.7.11 22:21

Ivuli, to potěší, když se k tobě chovají všichni hezky!!!! :palec: :palec: :palec: A tak to má být!!! :hug: Těhulky se musí hýčkat!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
27.7.11 09:18

Ahojky, vím jaké to je, když se mění práce. My jsme to prožívali před dvěmi měsíci :-) Je to spousta stresu, pak ještě přečkat zkušební dobu a teprve pak bude klid. :wink:
Je vidět, že aspoň k některým lidem se ostatní chovají hezky. :andel:
Marti, ta romantika musela být skvělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí