Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám teď ty bylinky od léčitele, tak to nechci s ničím kombinovat. Uvidíme, jak budou působit, zatím je užívám měsíc, což je nic.
Orchidejko, vezmu si tvou radu k srdci a příště se už budu snažit počurat něco jiného než ruku!!!!
![]()
dobré ránko holky
![]()
AGY já tam jdu dneska,ale 10,30 hod to se neuvidíme škoda ![]()
jo holky taky musím ke kadařnici,ale až se vrátíme od moře
fakt se tm už těším ,protože to počasí je fakt hnus
![]()
ahoj holky
![]()
taky jsem si dnes udělala test, ale sněhobílo
no nic, popojedem, už mám doma clostík a pregnyl, tak snad mrcha přijde jak má a hurá na IUI ![]()
Orchidejko, obrovská gratulace k bublince, to je paráda
![]()
Leni už tě vidím jak si ůrala na tu ruku
![]()
Andrejko,vem mě sebou do Bulharska!!!! ![]()
Leničko klidně tě vemu já to dneska navrhnu manželovi,že se mnou nepojede jo?
![]()
Andrejko,
děkuju, jsi moc hodná ![]()
a do toho Bulharska mě vezmi prosím taky, je mi strašně - včera volala přítelovi jeho sestra, že bude mít svatbu o týden dřív než my
, ikdyž ví, že jsme od prosince zasnoubení, a že se budem brát v listopadu, tak ona se vdávat nemusí, s chlapem je osm let, zasnoubení nejsou a schválně si naplánuje svatbu týden před náma - kráva (podotýkám, že my budeme mít komorní svatbu jen 20 lidí a ona chce velkou a 100 lidí), nemá mě ráda a vždycky ví, jak mi vrazit kudlu do zad ![]()
Marti tak ji trumfni a posuň si svatbu o týden před ní to by nešlo?Jinak se na ni vyprdni
,asi ti to udělala schválně
právě že posunout to už nejde
, moje ségra už tak musela nechat propadnout zpáteční letenku do UK a koupila si pozdější, aby na naší svatbě mohla být…jako přiznám se, že bych nejradši celou tu svatbu zrušila ![]()
myslím, že takové věci si slušní lidé nedělají, nebo se pletu? ![]()
Možná ti to fakt udělala schválně a nějaké jiné řešení není?
já jiné řešení nevidím, na svoji svatbu už se tím pádem vůbec netěším, ale kvůli mojí rodině ji asi rušit nebudu, na tu její jít nechci, tak asi „onemocním“…každopádně jsem z toho totál v prd..i a chce se mi zvracet ![]()
kdybych aspoň do té doby otěhotněla, ach jo ![]()
Marti to je pěkná mrcha
To máš pravdu to se nedělááááááá
.
Já se objednala do CAR na konzultaci.
Martinko je to mrcha
![]()
ale musíš ji dát najevo,že jsi v pohodě to jí bude vadit ještě více než by si dala najevo,že ti to vadí z toho by měla radost a víš co bude to vaše svatba,tak si ji užij a kašli na ni ![]()
No Katuško super
kam jdeš?