CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ella:o)
4.8.11 21:10

Orchidejko, ja ti i tu nevolnost zavidim :palec:
Holky, me je dnes tak soufl, i vcera - je mi na :poblion: ale vzdycky jen vecer (asi se moc obziram :mrgreen: )… tehotna urcite nejsem, tento mesic jsme :hug: hodne zanedbavali… manza si dela srandu ze pokud jsem tehotna tak urcite ne s nim kdyz jsme to tak zanedbavali :-P

• Citovat
  • Upravit
4.8.11 21:11

Milu, tobe uz se musi zadarit :palec:

• Citovat
  • Upravit
7747
8.8.11 07:47

Ahoj holky!! :kytka:
Tak já zatím nic nového, MS stále nikde, tak budu muset zajít za mudrou.. :think:
Elli, tak jak to vypadá s tebou?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
8.8.11 08:10

Ahoj Holky
Leni tak to vypadá na injekci aby ti MS dorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.11 20:23

ahoj holky,
tady to nejak vazne :-P
u me nic noveho, nevolnosti uz nemam… a cekam za par dni mrchu :cert:

• Citovat
  • Upravit
497
10.8.11 08:08

Ahojte holky :mavam: :mavam: :mavam:

já ted u pc moc nejsem,je mi furt :poblion: :poblion: :poblion: :mrgreen: a u pc je mi hř,včera jsem začala trošku špinit,tak jsem jela k dr. a miminko je v pořádku,díky bohu,ted už nešpiním,ale vylekalo mě to pořádně :zed: :zed: :zed: :zed: ,ale stejně na to furrrrrt myslím,že c bude,ted mám strach ještě větší,
mohlo to být zpusobeno termíne ms,prasknutím cevky,nebo horm. poklesem,tak mám odpočívat,tak ležím celý den u tv,tak zaím papa a držte seeeeeeeee :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.8.11 08:35

Ahoj Holky, :mavam:
Orchidejko tak držím palce aby to špinění brzy ustálo,máš ascorutin?Já špinila ale červeně a mezitím i krvácela jako při MS skoro až do 12tt,hematom jsem neměla,teda nic nenašli,ale říkali na pohotovosti že asi překrvený čípek možná i díky tomu že si píchám Clexane na ředění krve.Vím jak se bojíš :hug: já se taky moc bála,ale na druhou stranu sem si řekla co se má stát to se stane :wink: hodila jsem se do klidu a čekala co bude,do toho sreeningu jsem se bála strašně,pak se mi malinko ulevilo,ale jinak se bojím pořád,moc na tebe myslím a držím palečky,pij magnézii ať nemáš křeče v bříšku,papa :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.8.11 09:55

IVI nemám ascorutin,ono to bylo tak slabé a světloulinké špinění,jen jakoby zabarvený hlen :oops: ,omlouvám se za intimitu :mrgreen: :mrgreen: ,a dneska už v poho,tak není třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
11.8.11 17:36

ahojte holky zdravim vas z Bulharska :hug: dneska prsi,tak jsme na internetu :lol: zitra uz ma byt zase hezky,tak vam posilam slunicko pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
12.8.11 12:34

Ahoj holky,děkuji moc za držení palečků a pěstí…bohužel to zas nevyšlo. :cert: :cert: :cert: Testíky bílé a dnes dorazila ms.Ale stále to nevzdáváme!!!!V září půjdeme znovu,přece jednou to musí vyjít!!!Ještě že máme doma tu naší cácorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :andel: Ta mi dodává sílu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
12.8.11 12:46

Milu je mi to líto :hug: :hug: :hug: ale máš můj velký obdiv,jsi bojovnice :palec: a máš pravdu :pankac: JEDNOU TO VYJÍT MUSÍ!!!!!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.11 20:32

Milu :hug: je fajn ze mas malou a ze se snazis byt pozitivni i ve smutnych chvilich… drzim ti palce a budu na tebe v zari myslet.

• Citovat
  • Upravit
12.8.11 20:33

Jinak holky vcera mi dorazila mrcha :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
2605
12.8.11 20:33

Ahojky holky,
Milu, to je fakt škoda, že se to opět nepovedlo!!! Ach jo.. :-( :hug:
Ale jsi velká bojovnice a je super, že jdeš do dalšího pokusu, já se tam na září taky chystám, tak se třeba sejdem.. :mrgreen:
Máš štěstí, že máš aspoň toho jednho drobka doma!
Tak vzhůru do dalšího boje a do prčic.. jednou to vyjít musí!!!
Ostatní všechny moooc zdravím!
Mám toho teď v práci moc.. celkem padám na hubu, tak jsem ráda, když dolezu domu, dám si nějakou mňamku.. lehnu a spím.. ještě příští týden bude taková makačka a pak snad trochu volněji..
Konečně, žže je už víkend!!!
Mějte se všechny krásně a na všechny tady moc myslím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.11 20:36

Andrejko, zdravim te do Bulharska :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat