Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky!! ![]()
Tak já zatím nic nového, MS stále nikde, tak budu muset zajít za mudrou.. ![]()
Elli, tak jak to vypadá s tebou?? ![]()
ahoj holky,
tady to nejak vazne ![]()
u me nic noveho, nevolnosti uz nemam… a cekam za par dni mrchu ![]()
Ahojte holky
![]()
já ted u pc moc nejsem,je mi furt
a u pc je mi hř,včera jsem začala trošku špinit,tak jsem jela k dr. a miminko je v pořádku,díky bohu,ted už nešpiním,ale vylekalo mě to pořádně
,ale stejně na to furrrrrt myslím,že c bude,ted mám strach ještě větší,
mohlo to být zpusobeno termíne ms,prasknutím cevky,nebo horm. poklesem,tak mám odpočívat,tak ležím celý den u tv,tak zaím papa a držte seeeeeeeee
![]()
Ahoj Holky, ![]()
Orchidejko tak držím palce aby to špinění brzy ustálo,máš ascorutin?Já špinila ale červeně a mezitím i krvácela jako při MS skoro až do 12tt,hematom jsem neměla,teda nic nenašli,ale říkali na pohotovosti že asi překrvený čípek možná i díky tomu že si píchám Clexane na ředění krve.Vím jak se bojíš
já se taky moc bála,ale na druhou stranu sem si řekla co se má stát to se stane
hodila jsem se do klidu a čekala co bude,do toho sreeningu jsem se bála strašně,pak se mi malinko ulevilo,ale jinak se bojím pořád,moc na tebe myslím a držím palečky,pij magnézii ať nemáš křeče v bříšku,papa
![]()
IVI nemám ascorutin,ono to bylo tak slabé a světloulinké špinění,jen jakoby zabarvený hlen
,omlouvám se za intimitu
,a dneska už v poho,tak není třeba
ahojte holky zdravim vas z Bulharska
dneska prsi,tak jsme na internetu
zitra uz ma byt zase hezky,tak vam posilam slunicko pa pa
Ahoj holky,děkuji moc za držení palečků a pěstí…bohužel to zas nevyšlo.
Testíky bílé a dnes dorazila ms.Ale stále to nevzdáváme!!!!V září půjdeme znovu,přece jednou to musí vyjít!!!Ještě že máme doma tu naší cácorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta mi dodává sílu!!!
Milu je mi to líto
ale máš můj velký obdiv,jsi bojovnice
a máš pravdu
JEDNOU TO VYJÍT MUSÍ!!!!!!!! ![]()
Milu
je fajn ze mas malou a ze se snazis byt pozitivni i ve smutnych chvilich… drzim ti palce a budu na tebe v zari myslet.
Ahojky holky,
Milu, to je fakt škoda, že se to opět nepovedlo!!! Ach jo..
![]()
Ale jsi velká bojovnice a je super, že jdeš do dalšího pokusu, já se tam na září taky chystám, tak se třeba sejdem.. ![]()
Máš štěstí, že máš aspoň toho jednho drobka doma!
Tak vzhůru do dalšího boje a do prčic.. jednou to vyjít musí!!!
Ostatní všechny moooc zdravím!
Mám toho teď v práci moc.. celkem padám na hubu, tak jsem ráda, když dolezu domu, dám si nějakou mňamku.. lehnu a spím.. ještě příští týden bude taková makačka a pak snad trochu volněji..
Konečně, žže je už víkend!!!
Mějte se všechny krásně a na všechny tady moc myslím!!!
Orchidejko, ja ti i tu nevolnost zavidim
ale vzdycky jen vecer (asi se moc obziram
)… tehotna urcite nejsem, tento mesic jsme
hodne zanedbavali… manza si dela srandu ze pokud jsem tehotna tak urcite ne s nim kdyz jsme to tak zanedbavali 
Holky, me je dnes tak soufl, i vcera - je mi na