CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
3.8.11 14:57

holky držím vám na IUI palečky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
3.8.11 15:02

Ivuliku,
děkuju, snad mi porostou folikuly a snad IUI proběhne jak má, zatím jsem docela v pytli z toho orálního glukózového tolerančního test, na který mě dr. Jaroš poslal, glykémie nalačno je v pořádku – 5 mmol/l, ale po tom podání glukózy ji mám 10,10 mmol/l, norma je do 7,8 čili mám porušenou toleranci glukózy, naštěstí cukrovka je od 11,10 výš, tak tu nemám :nevim:
ve středu jdem do EF a tam už budou mít i výsledky hormon. profilu, tak čekám jen to nejhorší :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
3.8.11 15:09
Marti nesmíš myslet na nejhorší,protože i HP může být každý měsíc jiný,tak neztrácej naději :hug:
Martina82 píše:
Ivuliku,
děkuju, snad mi porostou folikuly a snad IUI proběhne jak má, zatím jsem docela v pytli z toho orálního glukózového tolerančního test, na který mě dr. Jaroš poslal, glykémie nalačno je v pořádku – 5 mmol/l, ale po tom podání glukózy ji mám 10,10 mmol/l, norma je do 7,8 čili mám porušenou toleranci glukózy, naštěstí cukrovka je od 11,10 výš, tak tu nemám :nevim:
ve středu jdem do EF a tam už budou mít i výsledky hormon. profilu, tak čekám jen to nejhorší :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
3.8.11 19:44

ahoj holky,
Leni, to je skoda,ze to nevyslo…at uz ti mrcha dorazi a muzete jit na dalsi tulenicko :hug:
Andrejko, drzim palce at se IUI zadari …

• Citovat
  • Upravit
497
3.8.11 20:02

Ahojte holky,prominte,že tu nejsem ,ale ozvaly se mi nevolnosti :poblion: :poblion: ,bývá mi šoufl celý den a ted poslední dva dny uplně :poblion: ,otevřu lednici a letím,jerry se vykadí a letím :poblion: ,je to mazec :poblion: ,alůe KRASNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY mazec :andel: :andel: :andel: :andel: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale nedávám sezení u pc,jinak byla jsem na KO a máme už :srdce: ,dokonce je miminko o dva tři dny starší :andel: podle ms a opu jsem 5+4 a podle utz 6+1,2 takže táák :andel:

nemám vás dočtené,ale mocmoc držím všem palečky a až mi bude líp,dočtu :hug: :hug: :hug: :hug: ,myslím na vás :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
3.8.11 20:11

Orchidejko, jsi statečná!! Vydrž to!!! :hug: :hug: :hug:
Mimísek je šikulka, že tak krásně roste!! :andel: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
3.8.11 20:18
Milu a jak dlouho si po Opu,mě než jsem zjistila těhu,taky šíleně,ale šíleně bolely záda :hug:
Milupa píše:
ahojky,díky…no bolí mě břicho jak před ms,ale zaráží mě,jak mě bolí záda,hlavně,když udělám nějaký prudký pohyb-jako kdyby to byl houser…prsa bolí,ale to mě bolí před každou ms..
Agy77 píše:
Zdravím holčiny, kde jste všechny?
My byli v pátek v EF a máme před sebou imunolog.vyšetření,genetiku a já ještě hormonální profil.Jinak,mám cca 7dní po ovulaci a od neděle mě pobolívají vaječníky,už se ta mrcha asi hlásí,ikdyž ji čekám až za týden (ale,kéž by nedorazila).Tělo je pořád asi pod dávkou těch hormonů z IVF :-(

Milupo,držím ti :palec: :palec: ,jak se cítíš?

Leni,třeba fakt ty bylinky zabraly a ty jsi těhu :hug: , jak dlouho už ti MS mešká?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
3.8.11 20:23

Jééé Orchi :hug: :hug: :hug: :hug: ať je brzy líp :kytka: drž se…

Holky držím palečky na IUI :hug:

a všem ahojky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
3.8.11 20:28

Orchidejko vydrž :palec: ,mě taky bylo zle když jsem ráno musela chystat dceři svačinu a otevřela ledničku tak se mi otevřel i kufr a už sem letěla :poblion: a to nemluvím jak na mě první týdny působila moje myčka,mi dělalo problém tu myčku jenom otevřít co z ní budu cítit ale totálně mě dostala moje aviváž zlatý lenorek :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
3.8.11 21:38
ahoj,od minulé středy.Ty záda bolí jen dole. :oops:
Veeru píše:
Milu a jak dlouho si po Opu,mě než jsem zjistila těhu,taky šíleně,ale šíleně bolely záda :hug:
Milupa píše:
ahojky,díky…no bolí mě břicho jak před ms,ale zaráží mě,jak mě bolí záda,hlavně,když udělám nějaký prudký pohyb-jako kdyby to byl houser…prsa bolí,ale to mě bolí před každou ms..
Agy77 píše:
My byli v pátek v EF a máme před sebou imunolog.vyšetření,genetiku a já ještě hormonální profil.Jinak,mám cca 7dní po ovulaci a od neděle mě pobolívají vaječníky,už se ta mrcha asi hlásí,ikdyž ji čekám až za týden (ale,kéž by nedorazila).Tělo je pořád asi pod dávkou těch hormonů z IVF :-(

Leni,třeba fakt ty bylinky zabraly a ty jsi těhu :hug: , jak dlouho už ti MS mešká?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
3.8.11 21:42
ahoj,jak to,že jsi byla na tom gluk.testu?? :think: Jinak orchidejko blahopřeji k srdíčku!!!!!!
Martina82 píše:
Ivuliku,
ve středu jdem do EF a tam už budou mít i výsledky hormon. profilu, tak čekám jen to nejhorší :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
3.8.11 21:43
Mě taky bolely jen kříže,nemohla jsem ani sedět,celkově to bylo maso…držím palce :hug: :hug: :hug:
Milupa píše:
Veeru píše:
Milupa píše:
Agy77 píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
3.8.11 21:58
díky moc!!!!!!!! :hug:
Veeru píše:
Mě taky bolely jen kříže,nemohla jsem ani sedět,celkově to bylo maso…držím palce :hug: :hug: :hug:
Milupa píše:
Veeru píše:
Milupa píše:
Agy77 píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
4.8.11 07:20

holky děkuji :hug: :hug: :hug: :hug:
IVULI je to hruuza,mi taky vadí všechno :-? ,momentálně tatka vaří dole polívku,pro mě,včera jsem si od něj objednala a ted ten smrad těžce rozdýchávám :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
4.8.11 08:23

Ahojky holky, všem děkuji, uvidíme, jak to tentokrát dopadne. :think:
Leni, je škoda, že to tentokrát nevyšlo. Tak ať dorazí co nejřív a pak další tulení :hug:
Orchidejko, nevolnosti přejdou a pak se budeš jen těšit z miminka. :kytka: Je vidět, že se má u Tebe dobře, když tak hezky roste :hug:
Marti, mi po clostíku pěkně rostly folikuly, tak ať se zadaří i Tobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital