Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Orchidejko,
psychika dělá strašně moc a IVF je už tak dost stresující, nechápu, jak si to vůbec mohl dovolit mluvit už o dárci, je střelený nebo co!!!
já už jsem nadobro rozhodnutá jít po tom IUI raději do Brna, i za cenu dojíždění ![]()
ty jsi tam nejprve psala nebo volala?
já chodila od něj v závěru jak spráskaný pes, ale potom mi už přetekl pohár a udělala jsem dobře, já k němu vzhlížela jako ke spasiteli, že to s ním musí vyjít, když má takové úspěchy a nic
orchidejko,to je supr 9 embyjek s minimálky to je fakt krása
moc ti držím palečky až dostaneš při ET opravdu ty nej nej
![]()
Káti a když jsi byla u té léčitelky a ona ti řekla že máš problém se ŠŽ měla i pro tebe nějaké řešení třeba bylinky nebo tak něco?
Dobré ránko holky
![]()
Dneska si nemám volat,jak se daří miminkám,dneska 4tý den se prý do nic nesmí nějak zasahovat,takže ani oni nebudou koukat
,tak mi t včera řekli,takže přesný počet se dozvím až zítra odpoledne ![]()
IVI děkujii no uvidíme,jak to pujde ![]()
MARTO ani mi nemluv
![]()
ANONYMNI nápodobně
![]()
Kati ty si dneska už v práci??
,tak at ti to tam aspon utíká ![]()
Orchidejnko, to je krásný výsledek s mimískama!!!!
![]()
Je to opravdu velký rozdíl a nějak si nemůžu pomoct, ale přisuzuji to tomu Brnu.. ![]()
Jsem už taky rozhodnuta k Jarošovi nejít a pokud se tedy rozhoupem, tak určitě do Brna!
Holky, chtěla bych tady všechny poprosit, a´t napíšete, co která měla za vyšetření před IVF.
Teď už vím, že si to napíšu hezky do seznamu a než mě někdo na to IVF nabantuje, tak chci mít všechna vašetření s výsledkama hezky udělané.
Základem je tedy hormonální profil, ,který se dělá 2.DC - 4DC. Pak je štítka, někdo psal ten prolaktin, ten se zjistí z HP??
No a samozřejmě spermio.
Jaké ještě další??
Leni taky to ták nějak přisuzuju tomu Brnu,oni se totiž na minimálky specializují ,tak as ví,jak dávkovat
,jinak HP,štítka a prolaktin,ten je hoodně duležitý,u páru,co mají za sebou už víc pokusu,a nepodařených,tak doporučují genetiku,tam vám vemou krev jen na karyotypy,to nám ale tehdy udělali i v té repromedě,kam jsem loni chodila a Imunologii,a hematologii,protože vyšší srážlivost krve muže zpusobit,že nedojde k zahnízdění a nebo k potratum,ale tyto věci se spíš dělají už po nějakém nezdařilém pokusu
,Tyto 3 věci vám vemou i v pořádném CARU,takže v brně
takže nemusíte lítat po genetikác a imuno,protže dobrý Car to dělá na místě
holky ak v EF mě vyšla minimálka na 19 000 a ted mi volali z RF a tam mi řekli,že 21000
,já myslela,že budem platit víc,když máme tolik embryii
+ zamrazení samozřejmě,ale i tak
,ještě to prý neví jistě,ale dr. říkala,že 21 000,že víc by to být nemělo
![]()
Orchidejko, děkuji za informaci!!!! ![]()
A ta cena je skvělá!!!!! Tak to jsem si myslela, že se platí samostatně za každé vajíčko, co oplodní a apk zvlášť za zmrazení a vlastně i za každý den, kdy oplodněná vajíčka sledují ![]()
Je to teda super!!!!
![]()
no já to taky nechápu
,normálněse platí 1000 za kus ICSI,ale takhle to nevychází
,možná u většího počtu je cená jiná,některé centramají cenu třeba za 1-10 vajíček a to pak vyjdena min,no jsem zvědavá na fakturu,jak t tam bude rozepsáno,dám pak vědet,at víte,kdyby jste se rozhodli ![]()
Orchidejko, a můžu se ještě zeptat, kolik platila pojišťovna? Já mám totiž už 39 let a budu hradit vše.. ![]()
Leni vubec nic,to je jako minimálka ne jako IVF,takže vše uplně sama ani haléř na poj ![]()
vyfotila jsem vám mojeho trhače
.
Já si dneska vyžehlila,uklidila,vysála,vytřela,šatnu uklidila,kytky obrala
,a od zítřka nedělám nic,krom gaučingu
![]()