CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
10.7.11 15:56

Orchidejko,
psychika dělá strašně moc a IVF je už tak dost stresující, nechápu, jak si to vůbec mohl dovolit mluvit už o dárci, je střelený nebo co!!! :pocitac: já už jsem nadobro rozhodnutá jít po tom IUI raději do Brna, i za cenu dojíždění :think:
ty jsi tam nejprve psala nebo volala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.11 16:04

já chodila od něj v závěru jak spráskaný pes, ale potom mi už přetekl pohár a udělala jsem dobře, já k němu vzhlížela jako ke spasiteli, že to s ním musí vyjít, když má takové úspěchy a nic

• Citovat
  • Upravit
6292
10.7.11 18:59

orchidejko,to je supr 9 embyjek s minimálky to je fakt krása :potlesk: :potlesk: :potlesk: moc ti držím palečky až dostaneš při ET opravdu ty nej nej :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.7.11 19:00

Káti a když jsi byla u té léčitelky a ona ti řekla že máš problém se ŠŽ měla i pro tebe nějaké řešení třeba bylinky nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
11.7.11 07:43

Dobré ránko holky :-P :-P :-P

Dneska si nemám volat,jak se daří miminkám,dneska 4tý den se prý do nic nesmí nějak zasahovat,takže ani oni nebudou koukat :nevim: :nevim: ,tak mi t včera řekli,takže přesný počet se dozvím až zítra odpoledne :roll:

IVI děkujii no uvidíme,jak to pujde :-P
MARTO ani mi nemluv :zed: :zed: :zed:
ANONYMNI nápodobně :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
11.7.11 08:21

Kati ty si dneska už v práci?? :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ,tak at ti to tam aspon utíká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
11.7.11 08:36

Orchidejnko, to je krásný výsledek s mimískama!!!! :palec: :palec: :palec: :hug: :hug:
Je to opravdu velký rozdíl a nějak si nemůžu pomoct, ale přisuzuji to tomu Brnu.. :think:
Jsem už taky rozhodnuta k Jarošovi nejít a pokud se tedy rozhoupem, tak určitě do Brna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
11.7.11 08:41

Holky, chtěla bych tady všechny poprosit, a´t napíšete, co která měla za vyšetření před IVF.
Teď už vím, že si to napíšu hezky do seznamu a než mě někdo na to IVF nabantuje, tak chci mít všechna vašetření s výsledkama hezky udělané.
Základem je tedy hormonální profil, ,který se dělá 2.DC - 4DC. Pak je štítka, někdo psal ten prolaktin, ten se zjistí z HP??
No a samozřejmě spermio.
Jaké ještě další??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
11.7.11 09:40

Leni taky to ták nějak přisuzuju tomu Brnu,oni se totiž na minimálky specializují ,tak as ví,jak dávkovat :nevim: :nevim: ,jinak HP,štítka a prolaktin,ten je hoodně duležitý,u páru,co mají za sebou už víc pokusu,a nepodařených,tak doporučují genetiku,tam vám vemou krev jen na karyotypy,to nám ale tehdy udělali i v té repromedě,kam jsem loni chodila a Imunologii,a hematologii,protože vyšší srážlivost krve muže zpusobit,že nedojde k zahnízdění a nebo k potratum,ale tyto věci se spíš dělají už po nějakém nezdařilém pokusu :hug: ,Tyto 3 věci vám vemou i v pořádném CARU,takže v brně :mrgreen: :mrgreen: takže nemusíte lítat po genetikác a imuno,protže dobrý Car to dělá na místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
11.7.11 09:51

holky ak v EF mě vyšla minimálka na 19 000 a ted mi volali z RF a tam mi řekli,že 21000 8-o ,já myslela,že budem platit víc,když máme tolik embryii 8-o 8-o 8-o + zamrazení samozřejmě,ale i tak :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ,ještě to prý neví jistě,ale dr. říkala,že 21 000,že víc by to být nemělo :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
11.7.11 10:35

Orchidejko, děkuji za informaci!!!! :hug:
A ta cena je skvělá!!!!! Tak to jsem si myslela, že se platí samostatně za každé vajíčko, co oplodní a apk zvlášť za zmrazení a vlastně i za každý den, kdy oplodněná vajíčka sledují 8-o
Je to teda super!!!! :palec: :palec: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
11.7.11 11:03

no já to taky nechápu 8-o ,normálněse platí 1000 za kus ICSI,ale takhle to nevychází :nevim: ,možná u většího počtu je cená jiná,některé centramají cenu třeba za 1-10 vajíček a to pak vyjdena min,no jsem zvědavá na fakturu,jak t tam bude rozepsáno,dám pak vědet,at víte,kdyby jste se rozhodli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
11.7.11 13:05

Orchidejko, a můžu se ještě zeptat, kolik platila pojišťovna? Já mám totiž už 39 let a budu hradit vše.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
11.7.11 16:35

Leni vubec nic,to je jako minimálka ne jako IVF,takže vše uplně sama ani haléř na poj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
11.7.11 16:37

vyfotila jsem vám mojeho trhače :srdce: :mrgreen: .

Já si dneska vyžehlila,uklidila,vysála,vytřela,šatnu uklidila,kytky obrala :roll: :roll: :mrgreen: ,a od zítřka nedělám nic,krom gaučingu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí