CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
7.7.11 17:18

ahá,no tak nic noo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
7.7.11 19:23
Orchidejko,moc moc velká gratulace k takovému úspěchu :potlesk: :palec: Ať ti přinesou to vytoužené štěstíčko :srdce:
A jaké dávky jsi papala hormónů?
orchidejka píše:
klekl nám comp,ale už jde :pocitac: :pocitac: :mrgreen:HOLKY já měla 12 vajuch 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o ,na sálku jsme žertovai,že jestli uspávat kvuli 3 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a pak zamnou příšel dr. na pokoj a řekl mi 12,mu říkám,jestli si nespletl pacientku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,prý nespletl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale taky říkal,že ty poslední byly menší,takže nemusí být schopné oplození,že klidně muže zbýt 5,4,ale i tááááááááááááák,jen aby zbyly dva,a budu nejštastnější :andel: :andel: :andel: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.7.11 19:43

holky tak se hlásím po 4h,blesk nám uhodil tady někde poblíž do tranformátoru a my byli 4h bez proudu no mazec,ale teď to zapli tak jsem vás rychle dočetla

Orchidejko tak to je mazec!!!!!Jeden den jsi nám tady smutnila že máš malé folíky a prý jenom 3 a ty jich máš dneska 12!!!!!Jasně že né všechny půjdou použít,ale i tak na to že jsi stimulovala s minimem hormonů máš fáááákt slušnou nadílku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.7.11 19:58

AGY ahojky :hug: a co ty??????????????jak to vypadá s tebou? :hug: :hug: a já brala 2-5DC clostyl 2× denně a k tomu jsem dopíchava 112j gonalu a od 6DC jsem píchala 150j :roll: :roll:

IVI u nás taky byla mela a proud nám vypínal zapínal :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
7.7.11 20:11

Orchidejko.. teda!!! 8-o 8-o 8-o super úroda!!! Jsem úplně v šoku!!!
Prosím tě a to jsi měla jako minimálku??? Ten gonal jsi měla odkud? A kolik jsi za něj doplácela??? Trochu více otázek najednou, ale fakt teda koukám!!!
Z takového množství se něco musí vyklubat a není možné dobrého výsledku!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.7.11 20:17

LENI děkuji :hug:
já si gonal objednala na koníkoví u jedné kočky,je tam diskuze mám nemám leky na ivf a tam to prodávaí holky,co jim po IVF zbylo :lol: ,měla jsem 900j za 2600kč,kdyby sis ho koupila v lékarně,tak 900j stojí 10 000 kč a kdyby si šla na ivf,tak poj proplácí něco přes 2000j,takže kdybys měla vyšší dávky,tak bys doplácela a ty doplatky i přes poj, mě vyšly dráž,než když jsem si to objednala takhle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.7.11 20:20

orchi,ty jsi ale holka šikovná :palec: vidíš tohle by mě nenapadlo,ale je dobré že sis ušetřila spoustu penízků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
7.7.11 20:22

Super, díky za radu, mrknu na to!!!
Holky, mi se právě moc nezdá, proč Dr. používá jen ten Menopur! já si nemůžu stěžovat na Puregon.. super aplikace, vždy 11 vajíček a když jsem četla, kolik jste měly vy po tom Menopuru.. nic moc.. :-?
Jinak já při té minimálce měla 2amp.menopuru, zaplatila jsem 1400kč, maximálně v čem mi to pomohlo, že pěkně dorostla sliznice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
7.7.11 20:29

Orchidejko, už jsem koukla na ty sstránky! Super tip,ještě jednou díkj, dobré vědět.. Jen jsem se zděsila, když některé holky psaly, že potřebují léky na své 8,9,10… IVF!!! 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
7.7.11 22:17

no holky moje :hug: :hug: taky se mi to zdá nějaké divné já jsem měla minimalku clostyl 2 krát denně 6 dnů a pak menopur 5 dní jednu ampulku denně výsledek 5 vajíček,všechny blbé nedošlo na ET,potom IVF 27 injekci a 4 vajíčka :-( :-( nevím čekala jsem,že po klasickém IVF budu mít více vajuch :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
8.7.11 01:01

Orchiiiiiiiiiiii,paráda :palec: :palec: držím vajuchům palce…no Ty si nosnice :palec: a to si teda po minimálce??Jestli dobře chápu? :-) A v Reprofitu se platí nakonci vše najednou nebo průběžně?Kolik Tě to vychází?

Ajak :hug: mrzí mě že ms došla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.7.11 09:32

dobré ránko :-P :-P :-P :-P

LENI ono to je těžké,já měla loni na podzim 2IVF,při prvním IVF jsem měla po 300j puregonu a výsledek 5 folikulu a u druhého jsem měla 225j a zareagovala jsem uplně nejhuř,jen 2vajíčka a s jedním jsem otěhotněla :andel: a ted u minimálek jsem měla 1clostík denně od 2 do 9DC + 100j puregonu denně a vysledek 4,5 folíku a ted jsem měla clostík 2× denně 2-5 DC+ 100j gonalu a od 6DC bez clostylu jen 150j gonalu :nevim: a výsledek 12vajuch,takže při každém pokusu uplně jiná reakce,vaječníky prý jsou nevyzpytatelné a pokaždé reagují jinak

VEERU já ti ani neím,v uteý nám dr. říkal,když tam viděl 3,4 folíky,že nás t příjde na nějakých 16 OOO a včera,když mi přišel říct kolik vajuch a možná,že bude PK,tak mi řekl,že se to ale navýší na nějakých 21000 samozřejmě + těch 2600 co jse si zapllatila sama doma,ale nevím,jak to tam mají s ceníkem,musm se poptat :nevim: :nevim: ,protže u minimálky se platí 1000 za oocyt ajá ic mám 12,ale to i pak nesedí s tou částkou co mi řekl dr. takže víc vajíček se možná počítá jinak :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
8.7.11 10:37

Dobré ranko… :-)

Orchi a jestli dobře počítám,tak jste byli v Brně dvakrát a jinak se s doktorem na postupu domlouváš mejlíkem nebo telefonem je to tak,ultrazvuky řešíš tady a vždy mu písneš,jaká je situace a on Tobě co máš užívat atd.? Držím vajuchům palce :palec: a jak je Ti po OPU,bolí bříško? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.7.11 10:49

VERU ano,on je zlatý,navrhl mi,že mužu všechny utz udělat tady a a sním to jen konzultovat a na punkci přijet do Brna,ale já se musím vždy s prostředím trošku seznámit :mrgreen: ,tak jsme tam jeli na dva utz a jede mi udělali tady :mrgreen: ,ale ted už vím,co a jak,ta v případě potřeby :pocitac: :pocitac: :pocitac: ,byc šlana všechny utz tady ,takže tam bych jela jen na OPU a ET :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
8.7.11 11:41

Orchi,tak to je super :palec: a to je ten mudr.Machač??Tomu si psala mejl osobně? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí