Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo zítra jedu do EF ukončit nemocenskou,tak jestli tam bude Jaroš,tak za nim půjdu jsem fakt zvědava
hlavně na ty vyšetření
Katuško a vy by jste taky šli do toho Brna radši?
Andrejko,Brno Reprofit nebo FN Olomouc.Taky mám 2 kamošky a s FN Olmík jsou spokojené.
Ty si měla nemocenskou od Jaroše?To sis o to řekla sama a nebo ti to nabídnul?
já jsem nechtěla vůbec nemocenskou,ale pak jsem si řekla,že kašlu na práci a budu odpočívat normálně mi to nabídl on
a manžel tvůj chce jít do toho myslím,že jsi psala,že se mu do toho nechce už jít?
No nechtěl ale teď penízky stejně nejsou.Tak jsem trošinku pomaloučku zeptala.Řekl,že teda až na podzim a do té doby vyšetření a zkoušíme přirozeně.
On chce miminko moc,tak do toho půjde.
to je super
myslím,že fakt nejdůležitější je podpora od našich manžílků to ti je hned lépe:-)
Ahojky holky,
všechny vás moc zdravím a pořád na vás všechny mooc myslím!!!
Aji, je mi to líto, že MS dorazila..
Znám ten pocit moc dobře, ale uvidíš, že za chvíli to zase bude vše ok a vrhnete se odhodlání do dalšího pokusu.. já bych mohla povídat..
![]()
Tento pokus jsem celkem dobře zvládla, tedy ten další neúspěch.. už si asi nějak zvykám, ale nevzdám to!!! Jsem domluvená s Dr., že v srpnu půjdu na Ko a v září na to zase hupsnem.. Ještě uvidíme, jestli nejdříve stihnem dovču a pak hned minimálku, nebo místi dovči hned minimálku, ale byla bych nejraději pro tu první variantu.. vymaznout odsud, trochu si odpočinout.. Jen musím na to vše našetřit.. ![]()
Holky, já dnes zůstala doma.. včera jsme si byli s manžou sednout na oběd.. jako menší oslavu našeho 5-ti letého manželství.. a dozvukem všeho toho byla noc strávená na záchodě.. takovou hrůzu jsem už dlouho nezažila.. zvracení a to druhé.. Teď mám žaludek jako na vodě.. pomalinku už piju a jím piškoty, ale jsem totálně KO!!! ![]()
Takže takhle je to se mnou..
Agy, to mi řekni, že by jsi po tom pregnylu měla tak krásnou čárku..??? ![]()
Leni ahojky ![]()
Tak to si to výročí moc neužila
?
Andrejko,já mám velkou podporu manžela.I v práci jak mám problém mi radí co a jak,nebo v rodině problém vždy stojí při mě
.
Jinak Leni,to jdete do toho hupsnout brzy?
Jo a Leni ty mi poradíš
,mám doma Prednison a kamoška mi řekla že ho mám začít brát asi 14 dní před ET.Že ET není přirozené pro tělo a bere embryjko jako vetřelce a brání se.A to mi sníží trochu imunitu.Vím,že ty si ho brala,tak poraď.
![]()
Kači,
jen 2 týdny před ET je málo, mi v Praze doporučili tak 6-8týdnů jíst jeden celý.. pak můžeš zkusit IVF, a po této době je možné snížit dávku na 0,5/1× denně.
Jaroš mi dokonce nabídl, že v tom srpnu má možnost mi udělat kontrolní odběry na tu imunolgii, že nemusím do Prahy, tak jsem moc zvědavá!!!
Jo, ještě je nutné dodržovat gumisex po celou dobu užívání, ale já se přiznám, to až tak přesně nedodržuji.. jen to nedává do mně.. ![]()
Jo a jinač jde prý začít už tak brzy s dalším pokusem.. dr.říkal, že bych mohla už následující menses začít znova stimulovat, ale to tam stejně není a to je ještě fakt dost brzy.. minimálka nezatěžuje tolik tělo, jak IVF.. tak proto..
To když budu brát Prednison tak nesmíme se
naplno
?To mě nebaví
.
Jaroš se takhle nabídnul?Sám?To čumím
.
Ahoj holky
zdravím všechny ![]()
Andrejko je mi to líto ž to nevyšlo,dlouho jsi se neozvala tak jsem si říkala že by.....posílám velké obejmutí ![]()
Agy tak užívej termály a pak napíš jak tam bylo,dpoufám že ta mrcha v neděli nedorazí ![]()
Leni tak takový stav jak jsi měla včera jsme měli loni průběžně celá rodina,prostě nějaký bacil ve vzduchu,nejdřív malá ta na tom byla nejhůř ta skončila chuděrka na kapačkách,za 2 dny manžel a za další 2 dny já,taky to šlo horem dolem,sem nevěděla co mám dělat dřív
tak snad to nejhorší už máš za sebou a bude ti už jen a jen dobře
Ahojte všechny,
Andrej,já právě,když mě zrovna nic nebolí,tak jsem nervózní,že se tam asi nic neděje,ale zas když trošku zabolí,tak mám strach,ať se mu nic nestane.No,prostě,člověk už šílí ze všeho a jsem dobře zmatená
Hlavně,jak tady čtu ty neúspěchy,tak se cítím beznadějně.Je vůbec některá těhotná v EF?Testovat jsem chtěla v tu neděli,ale asi to nevydržím,jen si musím koupit test.Nevím,jestli budou mít s tou lepší citlivostí,u nás ten výběr je ubohý,jsme malé město,ikdyž máme 2 lékárny,tak tam mají houby,vše na objednání.K té citlivosti,myslíte,že by mohl ukázat i něco ten obyč.test tak brzy?
Jinak vše je vážně šílené na psychiku,někdy mám pocit,že to vše vzdám,že nic nemá smysl,ničemu už nevěřím,pak zas,že když to dítě chci se svým manželem,tak pro to udělám vše.Kdysi jsme oba měli tak slabou chvilku,že mi manžel řekl,ať si najdu jiného chlapa,se kterým budu moci otěhotnět přirozeně.To jsem byla vážně na dně ![]()
Kati a Leniku,ohledně toho Prednisonu,proč to tedy vždy v CAR nedávají,když je to tak důležitý lék pro IVF,aby tělo to embrijko nevypudilo?To je divné… ![]()
Kati,držím ti
,ať ti štítnice vyjde v pořádku,brát další hormony jako já,není pro tělo zas ok.Ale na druhou stranu,já bych bez nich ani nemohla žít.
Leniku,tak plánujete dovču?A kam?Aspoň si po těch nervech oba odpočinete a naberete sílu na další boj.
Jinak,taky nechápu,jak ta druhá / byla tak silná,doteď ji vidím na tom testu,ani moc nevybělela. ![]()
Agy mě se osvědčily úplně ty obyčejné testy BEST 2 a MAMA-TEST 10,jsou to všechno dvojtesty a do 30kč,třeba ten Clearblue jsem nikdy nekoupily,příjde mi to dost peněz,stojí přes 100