Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PAVLI ale bacha,nám říkal,že tam sice je,ale nebude prý provádět zákroky jen konzultace ![]()
Aha, tak to mi asi nepomůže, bez zákroku to nepůjde
![]()
![]()
Já vlastně totiž vůbec nevím co tento měsíc, protože se mi rozhodně rozhodí zase MS, už posledně mi nechtěl píchnout Agolutin, že to je zásah do přírody, ale bez Ago bych na MS čekala další pětiletku ![]()
Tak jsem myslela, že bych brala ten Clostík a snažili ychom se doma jen tak, nebo jestli jsou nějaké jiné léky na srovnání cyklu, no nevím, možná tm nakonec zajedu pokecat, to zas bude
minule jsem ho tak rozesmála svou otázkou, že nebyl schopný ani mluvit
![]()
Tak aspoň že se směje
.Při tom všem smích potřebuje.A co to bylo za otázku?
Z jedné strany klobouk dolů před ním ale aby si někdo nezačal myslet že je to jak v Gyncentru.Běžící pás.
ivulik123 píše:
Veeru,já myslím že od nového roku,já jsem to četla minulý týden v blesku a právě tam bylo napsáno že IVF se bude provádět až do 55 let a žena bude mít nárok na 4 cykly IVF ale jenom s jedním embryjkem,škoda že jsem už ty noviny vyhodila,paVeeru píše:
Holky a od kdy bude platit ten zákon o zavedení pouze jednoho embryjka,víte to někdo,nebo se o tom zatím jen jedná a mluví??
Ivi,mě se to taky nezamlouvá ![]()
ivulik123 píše:
Agy,aby to za chvíli taky nebylo v EF jenom o penězích,vytřískat co nejvíc,protože kdyby byl férovej tak ti mohl třeba na rovinu říct že vajíčko není kvalitní a nemusel ti ho zavádět a ty bys měla ušetřené penízky,a třeba by další cyklus byl úspěšnější.To je jenom takový můj nadhled jak se na to dívám já,ale co píše orchidejka tak ten přístup se zatím nemůže ani srovnávat,a ještě si říkám proč by to chlap neměl vidět?Ať je u toho transferu a vidí co musí všechno žena podstopit při touze o miminko,tak takový přístup Jaroše se mi taky nezamlouvá
Ptala jsem se na ten Jeřáb ptačí
desetiminutová debata, zda pomáhá nebo ne a pak jsem nakonec řekla, že to je jedno, protože se má užívat 3 * denně a já si na něho vzpomenu možná tak 3* za týden, tak dostal záchvat smíchu a že se na to mám vykašlat ![]()
Jinak mi připadá, že je pořád takový zamračený a utrápený
![]()
Pavloušku já ten Jeřáb ptačí brala,ale mě to nechutnalo brrrrr
já celkově nějak kapky ani sirupy nemusím,ale sem se přemohla a dobrala to všechno
Orchidejko takže zítra se budeme pěkně míjet,my jedeme ráno s manžou směr Opava(jedu na gyndu)manža si vyřídí v Opavě to co potřebuje a ty pro změnu směr Ostrava-Brno,tak držím na zítřejší OPU pěstulky všechny co mám ![]()
Anonymní píše:![]()
![]()
Já ne, protože jsem na to zapomínala, a to je pak nejspíš bez efektu, ale kolegyním z práce to pomáhá. Asi každý to má jinak. Osobně mi to nevadilo, ale ten čaj na otěhotnění byl úplný hnus
já zas nemusím bylinky …
Achtěla jsem se zeptat na Duphaston. máte s tím nějakou zkušenost? Teď mi psala kamarádka, že je těhotná a brala ho asi tři měsíce… ![]()