CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.7.11 21:04

Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? taky chodím s mužem do Eurofertilu, 24.6 jsem byla na první IUI, tak teď čekáme … už jsem z toho celkem šílená :zed:
Máte některá z vás ze sebou Iui? ( možná hloupá otázka ), ale pořád mě bolí podbřišek, 9 den jsem měla růžovohnědý výtok, který trval ani ne celý den. Dneska jsem zkoušela test, ale vyšel negativní :-( tak nevím, třeba je ještě brzo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.7.11 21:12

Ahojky Pavloušku :mavam: ,vítám tě.
Jinak Ella byla na IUI.A taky je v očekávání :andel: .
Jak si spokojená v EF?To bylo tvoje první IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.11 21:21

Ahoj Katy,
jj, to bylo moji první IUI, no, vlastně možná i druhé, protože jedno bylo 22, a druhé 24.6
Zatím jsem spokojena, protože mám pocit, že se něco děje, chodila jsem k prvnímu dr. který se tím nijak nezabýval, že nemůžu otěhotnět, tak jsem přešla k druhému a ten mi řekl, že není na co čekat a hned nás s mužem poslal do Eurofertilu, kde jsem vlastně hned po MS a stimulaci Clostilbegytem šla na to IUI, byla to šílená rychlost, do teď jsem z toho v šoku :lol: akorát nějak nevím, co se děje dál, když vlastně to IUI nevyjde, DR. říkal, že nárok je na 3* ročně, dvakrát za cyklus a pak se uvidí, vždycky mám v hlavě plno otázek, že se zeptám a pak se mi všechno vytratí a já am sedím jak puk :roll: :mrgreen: a co Ty? Nějak po kouskách čtu pozadu vaši diskusi, ať aspoň trochu něco vím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 08:35

Pavli ahojky,vítám tě :-P :-P :-P ,s tím bolením bříška je to těžké,já když po ivf otěhotněla,tak mě bolelo stejně,jako po nezdařilém pokusu :zed: :zed: ,je to na palici,člověk furt nevííííííí :zed: :zed: :zed:

Jinak dobré ránko holky :-P :-P :-P

A co to tady slyším,že sem nebudete chodit???? :cry: :cry: :cry: ,Holky vždyt tady to je přece jiné,,já chápu,že to brusleníí po netu je na prd :cert: :cert: :cert: ,člověk pak už ví moc,ale přece zajít za náma a pokecat je jiné né :nevim: :nevim: :cry: ,na druhou stranu,i když mi kolikrát nějaké diskuze spíš ublížily,tak taky pomohli,dověděla jsem se,co za jaké vyšetření a proč ,moc mi to dalo,do EF se už nechci vrátit,protože se mi nelíbí ten ET po 48hodinách ,a já jsem vdděčná za to,že jsem se o tomhle tom tady na miminu něco dočetla,takhle bych to tam možná mohla zkoušet věčně :zed: ,neříkám,že v jiném centru to hned vyjde,i kdyby byla kultivace kdoví jaká,ale prostě jsem se dočetla spoustu info,a s postupem v EF nesouhlasím,ale taky vím,že někdy nás určité přispěvky rozhodí :-? :-? ,s netem je to těžké :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 09:06

holky včera večer píchnutých 5000j :mrgreen: ,tak jsem chtěla vědet,jestli to bude už dnesk v moči a ejhle :mrgreen: :mrgreen: ,vyběhla ještě,když byl testík namočený v kelímku :mrgreen: ,tak se mi to líbí,tak to má vypadat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.7.11 09:30

Hezké ráno holky :mavam:
Orchidejko,tak je vidět že u tebe pregnyl funguje na 100%,zítra asi budete vyjíždět brzo že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 09:51

IVULI no já jsem objednaná až na pul desátou na zákrok :-? ,maí tam uuplně plno zítra na OPU,tak se hrozím,jak to vyržím,hlady a žízní a k tmu ta cesta :-? :-? ,hlady to ještě jde,protože já odnerv stejně nejím,ale popíjím colu a to ted nesmím,tak nevím nevím :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
6.7.11 09:57

Orchi,držím palečky na OPU a moc Ti přeju ať pak za 14dní vypadá testík stejně jako ten Tvůj dnešní :hug: :kytka: a už není pregnylový :wink:

Agy a jak vypadá Tvůj dnešní testík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 10:01

VEERU no uvidíme :-? :hug: :hug: :hug:

Jinak taky čekám na AGY :dance: :dance: :dance: :dance: ,nás napíná teda :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.7.11 10:25

Ahoj holky,já už se radovala že má tady některá testík se // :mrgreen: .
Kde je Agy a Andrejka :think: .
Ivuli včera jsem ohlížela tvoje fotečky :hug: .
Orchidejko na zítra :hug: :andel: .A zbytek víš?
Veeru :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
6.7.11 10:33

Káti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.7.11 10:36

Veeru,kdy jdeš do té minimálky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 10:43

KATI no dyt já mám // :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,nevidíš?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
6.7.11 10:45

Káti na konci roku :wink: asi jestli se nic nezmění,ještě uvidíme :wink: před tím asi IUI :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.7.11 11:28

Ahoj holky,tak asi vás zklamu tak,jak mě zklamalo dnešní testování.Byl to mamatest 10 a na něm byla čárečka taková,že je vidět jen pod velkým světlem.Takže Pregnyl :nevim: :nevim: :nevim: :?: :?: :?: Ona přece měla sílit,takže je to v pr… :-( :-( :-( :-(

Orchidejko,budu na tebe myslet :hug:

Pavlouško,já byla v EF na 4 IUI,bohužel neúspěšných,ale klidně se zeptej,na co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí