Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? taky chodím s mužem do Eurofertilu, 24.6 jsem byla na první IUI, tak teď čekáme … už jsem z toho celkem šílená ![]()
Máte některá z vás ze sebou Iui? ( možná hloupá otázka ), ale pořád mě bolí podbřišek, 9 den jsem měla růžovohnědý výtok, který trval ani ne celý den. Dneska jsem zkoušela test, ale vyšel negativní
tak nevím, třeba je ještě brzo …
Ahojky Pavloušku
,vítám tě.
Jinak Ella byla na IUI.A taky je v očekávání
.
Jak si spokojená v EF?To bylo tvoje první IUI?
Ahoj Katy,
jj, to bylo moji první IUI, no, vlastně možná i druhé, protože jedno bylo 22, a druhé 24.6
Zatím jsem spokojena, protože mám pocit, že se něco děje, chodila jsem k prvnímu dr. který se tím nijak nezabýval, že nemůžu otěhotnět, tak jsem přešla k druhému a ten mi řekl, že není na co čekat a hned nás s mužem poslal do Eurofertilu, kde jsem vlastně hned po MS a stimulaci Clostilbegytem šla na to IUI, byla to šílená rychlost, do teď jsem z toho v šoku
akorát nějak nevím, co se děje dál, když vlastně to IUI nevyjde, DR. říkal, že nárok je na 3* ročně, dvakrát za cyklus a pak se uvidí, vždycky mám v hlavě plno otázek, že se zeptám a pak se mi všechno vytratí a já am sedím jak puk
a co Ty? Nějak po kouskách čtu pozadu vaši diskusi, ať aspoň trochu něco vím ![]()
Pavli ahojky,vítám tě
,s tím bolením bříška je to těžké,já když po ivf otěhotněla,tak mě bolelo stejně,jako po nezdařilém pokusu
,je to na palici,člověk furt nevííííííí
![]()
Jinak dobré ránko holky
![]()
A co to tady slyším,že sem nebudete chodit????
,Holky vždyt tady to je přece jiné,,já chápu,že to brusleníí po netu je na prd
,člověk pak už ví moc,ale přece zajít za náma a pokecat je jiné né
,na druhou stranu,i když mi kolikrát nějaké diskuze spíš ublížily,tak taky pomohli,dověděla jsem se,co za jaké vyšetření a proč ,moc mi to dalo,do EF se už nechci vrátit,protože se mi nelíbí ten ET po 48hodinách ,a já jsem vdděčná za to,že jsem se o tomhle tom tady na miminu něco dočetla,takhle bych to tam možná mohla zkoušet věčně
,neříkám,že v jiném centru to hned vyjde,i kdyby byla kultivace kdoví jaká,ale prostě jsem se dočetla spoustu info,a s postupem v EF nesouhlasím,ale taky vím,že někdy nás určité přispěvky rozhodí
,s netem je to těžké
![]()
holky včera večer píchnutých 5000j
,tak jsem chtěla vědet,jestli to bude už dnesk v moči a ejhle
,vyběhla ještě,když byl testík namočený v kelímku
,tak se mi to líbí,tak to má vypadat
![]()
Hezké ráno holky ![]()
Orchidejko,tak je vidět že u tebe pregnyl funguje na 100%,zítra asi budete vyjíždět brzo že jo?
IVULI no já jsem objednaná až na pul desátou na zákrok
,maí tam uuplně plno zítra na OPU,tak se hrozím,jak to vyržím,hlady a žízní a k tmu ta cesta
,hlady to ještě jde,protože já odnerv stejně nejím,ale popíjím colu a to ted nesmím,tak nevím nevím
![]()
Orchi,držím palečky na OPU a moc Ti přeju ať pak za 14dní vypadá testík stejně jako ten Tvůj dnešní
a už není pregnylový ![]()
Agy a jak vypadá Tvůj dnešní testík ![]()
Ahoj holky,já už se radovala že má tady některá testík se //
.
Kde je Agy a Andrejka
.
Ivuli včera jsem ohlížela tvoje fotečky
.
Orchidejko na zítra
.A zbytek víš?
Veeru
.
Káti na konci roku
asi jestli se nic nezmění,ještě uvidíme
před tím asi IUI ![]()
Ahoj holky,tak asi vás zklamu tak,jak mě zklamalo dnešní testování.Byl to mamatest 10 a na něm byla čárečka taková,že je vidět jen pod velkým světlem.Takže Pregnyl
Ona přece měla sílit,takže je to v pr…
![]()
Orchidejko,budu na tebe myslet ![]()
Pavlouško,já byla v EF na 4 IUI,bohužel neúspěšných,ale klidně se zeptej,na co chceš.