CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
6.7.11 17:31
neni ten Duhapston hlavně na úpravu cyklu když máš nepravidelnou MS?
Pavloušek22 píše:
Já ne, protože jsem na to zapomínala, a to je pak nejspíš bez efektu, ale kolegyním z práce to pomáhá. Asi každý to má jinak. Osobně mi to nevadilo, ale ten čaj na otěhotnění byl úplný hnus :poblion: :poblion: :poblion: já zas nemusím bylinky …
Achtěla jsem se zeptat na Duphaston. máte s tím nějakou zkušenost? Teď mi psala kamarádka, že je těhotná a brala ho asi tři měsíce… 8-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.7.11 17:55

Já teď koupila nějaké bylinky na Slovensku a máme to pít oba.Tak uvidím.Manža říká že bylinky výjdou levněji a nic tím nezkazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.11 18:13
Asi jo, prý se to užívá před a po ovu, že to je i na podporu otěhotnění, ale stojí to peněz jak želez :zed:
ivulik123 píše:
neni ten Duhapston hlavně na úpravu cyklu když máš nepravidelnou MS?
Pavloušek22 píše:
Já ne, protože jsem na to zapomínala, a to je pak nejspíš bez efektu, ale kolegyním z práce to pomáhá. Asi každý to má jinak. Osobně mi to nevadilo, ale ten čaj na otěhotnění byl úplný hnus :poblion: :poblion: :poblion: já zas nemusím bylinky …
Achtěla jsem se zeptat na Duphaston. máte s tím nějakou zkušenost? Teď mi psala kamarádka, že je těhotná a brala ho asi tři měsíce… 8-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.7.11 18:15

Pavloušku,co to je peněz jak želez :think: .Jestli to pomáhá,tak bych do toho šla.Tonoucí se stébla chytá :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.11 18:17

My jsme měli přímo namíchanou směs na čaj z bylinek, drahý ho pil, tak možná proto tolik spermijek :lol:
On měl pánský a já dámský, objednali jsme si to přes net a ani to nebylo tak drahé 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.11 18:19
Ta kámoška říkala, že za jednu krabičku dávala cca 700 Kč, ale že někde je i za 650 Kč, taky jsem teď začala uvažovat, že bych dr řekla :think:
Katka1311 píše:
Pavloušku,co to je peněz jak želez :think: .Jestli to pomáhá,tak bych do toho šla.Tonoucí se stébla chytá :roll: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.11 18:23
Psala mi, že to si myslela, že to vysadí, a dr ji řekl, že to má brát do cca 3 měsíce, je to i na udržení těhu… :dance:
Pavloušek22 píše:
Ta kámoška říkala, že za jednu krabičku dávala cca 700 Kč, ale že někde je i za 650 Kč, taky jsem teď začala uvažovat, že bych dr řekla :think:
Katka1311 píše:
Pavloušku,co to je peněz jak želez :think: .Jestli to pomáhá,tak bych do toho šla.Tonoucí se stébla chytá :roll: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.7.11 18:31

Když toho je tolik každý uznává něco? :think: .
Každému pomohlo něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.11 18:42
A jak dlouho se snažíte o mimi? :oops:
Katka1311 píše:
Když toho je tolik každý uznává něco? :think: .
Každému pomohlo něco jiného.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.7.11 18:45

Intenzivně asi od října 2010 ale antikoncepci neberu asi 3 roky a po tu dobu se nezadařilo :cry: .Ale letos před IVF jsem brala 2 měs.HA.
A u vás je to jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 20:01
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ivulik123 píše:
Kdopak se nám to tady anonymě směje že by mudr.Jaroš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymní píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 20:04

PAVLI duphason se bere od ovu,ne před ovu,před ovu by ti ji mohl zablokovat,takžepo ovu a po vysazení by ti do 3 dnu měla přijít ms a tudíš by se ti mohl skrátit cyklus,otázka je,jestli ovuluješ,protože jestli máš anovuláky,tak potom ho mužeš nasadit prakticky kdykoli :wink:

Holky anonym a eurofertilačka jsou podezřelí :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak dobrou noc,jestli to zítra přežiju,tak odpol jsem tu jako na koni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bojím bojím narkozy :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.7.11 20:11

Orchidejko myslím na tebe :andel: .
Narkozy? vždyť už si jak šípková růženka :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 20:13

KATI já se narkozy strašně bojím noooooo :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.7.11 20:18

Už by si mohla být zvyklá.
Orchi jak je to s tím Wojnarem?Ty si tam byla i s manžou?A bereš ty bylinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí