CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
7.7.11 12:45

Kati mě to taky zarazilo,jsi vem jak staré to embryjko musí být když je 10-buněčné :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
7.7.11 12:46

Holky a kolika buněčná je blastocysta ? To už je nejvíc,co se asi zavádí po PK ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
7.7.11 12:47

Ivi a jak je Ti co prcek,nezlobí?? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.7.11 12:50

Veeru,teď je to dobrý,dneska jsem byla na gyndě tak je vše ok,a další KO mám zase až za 4 týdny,bříško bolí,ale asi to tak má být
Ta blastocysta já nevím ale není to 8 buněčné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.7.11 12:52

U blastocysty nejde snad ty buňky ani spočítat :think: .To je nejlepší stadium na zavedení.To víš že se krásně vyvíjí.Jsem četla že některá embryjka se pěkne dělí do 4,5,6 buněk a pak může nastat blok,prostě se přestanou vyvíjet :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.7.11 12:52

U blastocysty nejde snad ty buňky ani spočítat :think: .To je nejlepší stadium na zavedení.To víš že se krásně vyvíjí.Jsem četla že některá embryjka se pěkne dělí do 4,5,6 buněk a pak může nastat blok,prostě se přestanou vyvíjet :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
7.7.11 13:00

Holky no vidíte zaváděly jí dvě blastocysty a nic a to byly Ty nejlepší embryjka co jí mohly dát :nevim: je to prostě zázrak…když se to povede…

Ivi,tak to je prcek už kusanec,kolik měří?To si ho musela hezky vidět na obrazovce nezamával Ti? A ukázal,co má mezi nožkama? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.7.11 13:09

Komu Veeru zavaděli blastocysty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.7.11 13:09

Veeru,já byla dneska na Ko,ale to byla taková rychlovka :lol: ,pan doktor hodně spěchal,takže na sonu které trvalo snad 20s jenom kouknul jestli tluče :srdce: dostala jsem žádanku do nemocnice na vyšetření :srdce: a další Ko bude až za 4t ale to už se teda budu moc těšit protože to budu v 21tt a řeknou nám co to bude,kdyby už byl srpen!!!!!Zatím jsem si pro mimi nic nekoupila,protože nevím po dcerce máme nějaké neutrální,ale něco nového bych tak chtěla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
7.7.11 13:13

Káti,jedné kočce na diskuzi… :think:

Ivi,tak to si uděláš po příští kontrole radost a koupíš nějaké pěkné věcičky :-) hlavně že je vše o.k.Ty už máš za sebou vlastně takový ten důležitý screening,co se dělá tuším ve 12TT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.7.11 13:15

jj,to už je za námi riziko na Downa je k mému věku dobré,nic nenašli,a na pohlaví jsem se tehdy ani neptala,já měla takový strach že jsem byla ráda že je mimi v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
7.7.11 13:16

Holky musím běžet,krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
7.7.11 13:17

Ivi,hlavně že je vše vpořádku,opatruj se :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
7.7.11 13:17

Ivi,hlavně že je vše vpořádku,opatruj se :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.11 13:25

Ahoj holky, :-)
tak jak se máte? venku už nám začínají horka, to zas bude :roll:
zítra se chystám do EF, myslíte, že si na mě udělá dr. chviličku i bez objednání? stačili by mi 2 minutky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí