Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kati mě to taky zarazilo,jsi vem jak staré to embryjko musí být když je 10-buněčné ![]()
Holky a kolika buněčná je blastocysta ? To už je nejvíc,co se asi zavádí po PK ne?
Veeru,teď je to dobrý,dneska jsem byla na gyndě tak je vše ok,a další KO mám zase až za 4 týdny,bříško bolí,ale asi to tak má být
Ta blastocysta já nevím ale není to 8 buněčné?
U blastocysty nejde snad ty buňky ani spočítat
.To je nejlepší stadium na zavedení.To víš že se krásně vyvíjí.Jsem četla že některá embryjka se pěkne dělí do 4,5,6 buněk a pak může nastat blok,prostě se přestanou vyvíjet
.
U blastocysty nejde snad ty buňky ani spočítat
.To je nejlepší stadium na zavedení.To víš že se krásně vyvíjí.Jsem četla že některá embryjka se pěkne dělí do 4,5,6 buněk a pak může nastat blok,prostě se přestanou vyvíjet
.
Holky no vidíte zaváděly jí dvě blastocysty a nic a to byly Ty nejlepší embryjka co jí mohly dát
je to prostě zázrak…když se to povede…
Ivi,tak to je prcek už kusanec,kolik měří?To si ho musela hezky vidět na obrazovce nezamával Ti? A ukázal,co má mezi nožkama? ![]()
Veeru,já byla dneska na Ko,ale to byla taková rychlovka
,pan doktor hodně spěchal,takže na sonu které trvalo snad 20s jenom kouknul jestli tluče
dostala jsem žádanku do nemocnice na vyšetření
a další Ko bude až za 4t ale to už se teda budu moc těšit protože to budu v 21tt a řeknou nám co to bude,kdyby už byl srpen!!!!!Zatím jsem si pro mimi nic nekoupila,protože nevím po dcerce máme nějaké neutrální,ale něco nového bych tak chtěla ![]()
Káti,jedné kočce na diskuzi… ![]()
Ivi,tak to si uděláš po příští kontrole radost a koupíš nějaké pěkné věcičky
hlavně že je vše o.k.Ty už máš za sebou vlastně takový ten důležitý screening,co se dělá tuším ve 12TT…
jj,to už je za námi riziko na Downa je k mému věku dobré,nic nenašli,a na pohlaví jsem se tehdy ani neptala,já měla takový strach že jsem byla ráda že je mimi v pořádku ![]()
Ahoj holky, ![]()
tak jak se máte? venku už nám začínají horka, to zas bude ![]()
zítra se chystám do EF, myslíte, že si na mě udělá dr. chviličku i bez objednání? stačili by mi 2 minutky ![]()