CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
8.7.11 12:41

Ahojte holky,dnes test je úplně bílý :cry: Už přestávám věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.7.11 13:20

VEERU néé,psala jsem ŠTELCLOVI,je to mladoučký dr. ale super :dance: :dance: :dance:

AGYX zlatíčko,u tebe jsem teda doufala,že to tam bude :cry: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ,posílám velké objetí,protože vím,jaké to je :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,držte se oba dva a nasbírejte síly na druhý pokus :hug: :hug: :hug: ,ted tě uklidním,i když to bude znít možná blbě,ale poprvé to vyjde málokomu :cry: :cry: ,máte stále náděj :andel:

Holky mi ten reprofit přinesl štěstí,denně do neděle s mám volat na embryologii,a řekla mi,že bylo 12 vajíček,zralých bylo 10 a oplodnilo se 7 :andel: ,takže na 99% bude PK a ET až v uterý :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ,holky já toto nikdy nezažila,že bych měla PK :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ,jsem přeštasnáá :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ,takže snááááááád budou bojovat a budu mít dva bobísky :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
8.7.11 13:32

Orchidejko to je super :palec: .
Krásny počet a možná budou i zmrzlinky :dance: .
PK je super,holka moc ti to přeji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.7.11 10:58

ahojte holky,bulím tu jak koza :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,museli jsme dát jednoho pejska pryč :cry: :cry: :cry: :cry: ,dali jsme ho rodičum od mm :cry: jsem štastnááá,že si ho vzali :srdce: ale i tak tu buím :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,Tom napadal Jerryho :cry: :cry: ,ale už tak silně,že Jerry se třepal :cry: :cry: :cry: ,Tom jak byl v amoku,tak nepomohlo nic :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.7.11 11:07

Ahoj orchidejko,ty máš být v klidu a ne se strasovat.Připravovat postýlky v bříšku pro mimi.
To je zajímavé,že se bráchové nesnesli :think: ???A kterého jste si nechali?Teď to bylo fakt jak v té pohádce Tom a Jerry.Jeden napádal druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.7.11 11:14

KATI nechali jsme si toho Jerryho,on je srašně citlivý :srdce: ,Tom byl víc otřepaný,takže si zvykne ,o Jerrynkabych měla strach,takže tak noo :cry: :cry: :cry: :cry: a já vím,právě proto musel pryč,protže já od uterý musím být naprosto v klidu :cry: a to nešlo,když byl tak agresivní :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
9.7.11 11:21

Orchi,tak to jsou paráááádní zprávy :palec: :palec: :palec: supeer…a s pejskem je mi to líto,ale asi to tak bude lepší havně pro Tebe a navíc zůstal v rodině,takže víš že o něj bude dobře postaráno :hug:

orchidejka píše:
VEERU néé,psala jsem ŠTELCLOVI,je to mladoučký dr. ale super :dance: :dance: :dance:

AGYX zlatíčko,u tebe jsem teda doufala,že to tam bude :cry: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ,posílám velké objetí,protože vím,jaké to je :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,držte se oba dva a nasbírejte síly na druhý pokus :hug: :hug: :hug: ,ted tě uklidním,i když to bude znít možná blbě,ale poprvé to vyjde málokomu :cry: :cry: ,máte stále náděj :andel:

Holky mi ten reprofit přinesl štěstí,denně do neděle s mám volat na embryologii,a řekla mi,že bylo 12 vajíček,zralých bylo 10 a oplodnilo se 7 :andel: ,takže na 99% bude PK a ET až v uterý :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ,holky já toto nikdy nezažila,že bych měla PK :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ,jsem přeštasnáá :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ,takže snááááááád budou bojovat a budu mít dva bobísky :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
9.7.11 11:22

Agy :hug: :hug: :hug: moc mě to mrzí :hug:

Agy77 píše:
Ahojte holky,dnes test je úplně bílý :cry: Už přestávám věřit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.7.11 11:26

Holky já už jdu v pondělí do práce :zed: ,jak mě se nechce ach jo.
Středu jdu na to vyšetření štítky a ve čtvrtek ta genetika.
Na podzim bych chtěli zkusit další IVF nebo minimálku :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
9.7.11 12:28

orchidejko to jsou samé dobré zprávy :potlesk: :potlesk: :potlesk: holka já ti držím všechny palce co mám a jseš tedy rozhodnutá pro dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.7.11 12:42

Já myslím že Orchidejka by si dala zavést i všech sedm :palec: Jen aby je měla u sebe,že kočko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.7.11 13:18

holky my máme 9 embryjek :andel: ,včera bylo 7 a dvě se ještě dovyvíjely,tak prý je to dobrý říkala embryoložka :andel: :andel: :andel: :andel: ,bulím štěstím,protože to je pro nás uspěch,i když to ještě nic neznamená :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.7.11 13:23

Orchidejko :potlesk: :hug: .
Tak ti dva budou velcí bojovníci :dance: :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.7.11 13:26

KATI :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: uvidíme,ještě toho mají moc před ssebou :andel: :andel: ,já po tom všem nějak nevěřím na zázraky :-? ,ale třeba začnu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.7.11 13:32

Orchi já taky nevěřila na to jak mi léčitelka řekla že mám špatnou funkci šž a ejhle :roll: .Zjistilo se že ano a ještě vysoko nad limit :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí