Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a to tohle je jetě šumt test,kdybys zkusila MM10 tak to jsou kolejnice
,já na tomhle měla sotva dušíka a na MM čáry jako hrom
![]()
Katka1311 píše:
A ještě jednou dcera (16let).Slíbila že jednou bude moc slavná,tak kdyby jste o ní slyšely to je ona![]()
.
Kati,Orchidejko,myslíte?Já si raději pořád vnucuju do hlavy,že to může být ten Pregnyl.Kdybych měla nějaké příznaky,jen mám takové pnutí v břichu,ne bolest,je to takové zvláštní,tak netuším,co se tam děje.Ale není to pořád,jen někdy.No,a prsa,jak už jste tu psaly,mě bolely hodně 2dny po ET a teď sice je cítím,ale ne moc.To je asi vše,co mám ![]()
orchidejka píše:
a to tohle je jetě šumt test,kdybys zkusila MM10 tak to jsou kolejnice![]()
![]()
![]()
,já na tomhle měla sotva dušíka a na MM čáry jako hrom
![]()
![]()
![]()
Agy děkuji
. Myslím to vážně to není Pregnyl
.
Holky já už chci na další pokus.Ale řekli jsme si s manžou,že nejdříve vyšetření,zkoušení doma a pak CAR.
Agy tak kolik ti je let?
Katka1311 píše:
Agy děkuji. Myslím to vážně to není Pregnyl
.
Holky já už chci na další pokus.Ale řekli jsme si s manžou,že nejdříve vyšetření,zkoušení doma a pak CAR.
Agy tak kolik ti je let?
Já testovala od ET 8den a pak ještě 10 den a bylo bílo
.Pak jsem 12 den od dostala MS
.
AGY musí sílit,ale když nebude sílit nebo bude slabší,stále to nemusí znamenat nezdar
,zítra myslím,pak už by měl sílit
![]()
Agy to vypadá nadějně
tak já potichounku gratuluji ![]()
Kači,ta tvoje holka je fakt kočanda,sakryš 16let to je síla,nějak to všechno letí,té mojí cácorce bude za chvíli 8
Tyyyy jo Agy,tak tahle není pregnylová tahle krásná růžovka…
držím palečky ať sílí,dle mého je to tam
to je krása…potichounku gratuluju,ať čárku nevyplašíme ![]()
Káti,dcera je kóča
a malá je rozkošná ![]()
Ivuliku,Veeru,jste zlaté,děkuju,ale ještě se neraduji,ať to nezakřiknem.Testovat teď chci každý den
,uvidím,jestli bude sílit ![]()
Holky všem vám děkuji
.
Dnes jsem manžovi položila otázku,kdy zas do toho jdem.Tak zatím nechce.Ale říkal že na diskusi mě už nepustí
.
Kači no to mi ani neříkej,že už tady nebudeš chodit
to mi prosím tě nedělej!!!!!! ![]()
Agy,
super krásná těhu čárečka!!! Mi to urči věř, já když testila, opravdu to byly zbytky pregnylu, protože čárka byla mnohem slabší a každým dnem více slábla.. takže pregnylem se už určo nestresuj!!!
Zatím jen velmi potichounce gratuluju!!!
Jen tak dál!!!
Kači, u nás byl podobný problém.. manža se rozčiloval, že jen sedím u emimina, furt s ním řeším jen mimi věci atd.. takže se snažím na toto téma moc nebavit, ale v září jdem na to určo znova a už teď se těším.. jednou snad tu smůlu prolomím!!!
Zatím papa a všem krásné svátky a hlavně volné dny!!!
Ivuli,teď tady budu chodit i když není to lehké se tady dívat na ty //.Holkám to mocinky přeji ale mě to bolí nebudu vám lhát.Ale neberte to špatně prosím.
Agy,tak už to máš potvrzené od všech holek
.Je to tam
.
Od pondělí jdu do práce tak ten čas už nebude a příjdu na jiné myšlenky.