CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
5.7.11 14:24

a to tohle je jetě šumt test,kdybys zkusila MM10 tak to jsou kolejnice :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: ,já na tomhle měla sotva dušíka a na MM čáry jako hrom 8-o :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.7.11 14:42
Ty už máš tak velkou dceru,a to jsme od sebe o rok.Je moc šikovná :palec: ,opravdu.To ty musíš být kočka :-)
Katka1311 píše:
A ještě jednou dcera (16let).Slíbila že jednou bude moc slavná,tak kdyby jste o ní slyšely to je ona :dance: :mrgreen: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.7.11 14:48

Kati,Orchidejko,myslíte?Já si raději pořád vnucuju do hlavy,že to může být ten Pregnyl.Kdybych měla nějaké příznaky,jen mám takové pnutí v břichu,ne bolest,je to takové zvláštní,tak netuším,co se tam děje.Ale není to pořád,jen někdy.No,a prsa,jak už jste tu psaly,mě bolely hodně 2dny po ET a teď sice je cítím,ale ne moc.To je asi vše,co mám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.7.11 14:50
Je to Dr.Max 10j.Jinak se moc v testech nevyznám.
orchidejka píše:
a to tohle je jetě šumt test,kdybys zkusila MM10 tak to jsou kolejnice :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: ,já na tomhle měla sotva dušíka a na MM čáry jako hrom 8-o :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.7.11 14:54

Agy děkuji :kytka: . Myslím to vážně to není Pregnyl :dance: .
Holky já už chci na další pokus.Ale řekli jsme si s manžou,že nejdříve vyšetření,zkoušení doma a pak CAR.
Agy tak kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.7.11 15:08
Zkusím testnout i zítra,tak uvidíme.Jinak,kéž bys měla pravdu,a pokud ano,ať to vydrží.Mně je 34.Kolem mě je taky spousta holek v mém věku a mají už dítka velké.
A Kati,já vím,že je to teď těžké a bolestné,ale můžu se tě zeptat,jestli jsi testovala tak brzy nebo později?
Katka1311 píše:
Agy děkuji :kytka: . Myslím to vážně to není Pregnyl :dance: .
Holky já už chci na další pokus.Ale řekli jsme si s manžou,že nejdříve vyšetření,zkoušení doma a pak CAR.
Agy tak kolik ti je let?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.7.11 15:31

Já testovala od ET 8den a pak ještě 10 den a bylo bílo :cry: .Pak jsem 12 den od dostala MS :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.7.11 16:31

AGY musí sílit,ale když nebude sílit nebo bude slabší,stále to nemusí znamenat nezdar :hug: :hug: :hug:,zítra myslím,pak už by měl sílit :roll: :roll: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
5.7.11 17:34

Agy to vypadá nadějně :palec: tak já potichounku gratuluji :wink:

Kači,ta tvoje holka je fakt kočanda,sakryš 16let to je síla,nějak to všechno letí,té mojí cácorce bude za chvíli 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
5.7.11 17:41

Tyyyy jo Agy,tak tahle není pregnylová tahle krásná růžovka… :kytka: držím palečky ať sílí,dle mého je to tam :hug: to je krása…potichounku gratuluju,ať čárku nevyplašíme :wink:

Káti,dcera je kóča :palec: :-) a malá je rozkošná :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.7.11 17:57

Ivuliku,Veeru,jste zlaté,děkuju,ale ještě se neraduji,ať to nezakřiknem.Testovat teď chci každý den :-) ,uvidím,jestli bude sílit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.7.11 18:03

Holky všem vám děkuji :huban:.
Dnes jsem manžovi položila otázku,kdy zas do toho jdem.Tak zatím nechce.Ale říkal že na diskusi mě už nepustí :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
5.7.11 18:42

Kači no to mi ani neříkej,že už tady nebudeš chodit :pocitac: to mi prosím tě nedělej!!!!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
5.7.11 20:38

Agy,
super krásná těhu čárečka!!! Mi to urči věř, já když testila, opravdu to byly zbytky pregnylu, protože čárka byla mnohem slabší a každým dnem více slábla.. takže pregnylem se už určo nestresuj!!!
Zatím jen velmi potichounce gratuluju!!! :palec: Jen tak dál!!!

Kači, u nás byl podobný problém.. manža se rozčiloval, že jen sedím u emimina, furt s ním řeším jen mimi věci atd.. takže se snažím na toto téma moc nebavit, ale v září jdem na to určo znova a už teď se těším.. jednou snad tu smůlu prolomím!!!

Zatím papa a všem krásné svátky a hlavně volné dny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.7.11 20:58

Ivuli,teď tady budu chodit i když není to lehké se tady dívat na ty //.Holkám to mocinky přeji ale mě to bolí nebudu vám lhát.Ale neberte to špatně prosím.
Agy,tak už to máš potvrzené od všech holek :palec: .Je to tam :dance: .
Od pondělí jdu do práce tak ten čas už nebude a příjdu na jiné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí