Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
orchidejka píše:
IVI já ti nevím![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,co bude,v uterý jedem do Brna,tak budu vědět víc
![]()
![]()
Orchidejko,
jak pise Ivulik, neves hlavu.. do uterka urcite jeste par milimetru dorostou… ja jsem mela 10.DC filoky kolem 11mm ,13 mm, a 12DC 18 a 20mm… taky jsem na to cucela ze to jen za dva dny tak hodne porostlo…
Drzime palce at jsou v utery velke ![]()
ELLI fákt??????????????až takový skok si měla????
,no uvidíme,už jsem se objednalaa zítra jedem na 8.45 je svátek,ta tam nebude muj dr. ale mám mu zavolat výsledek,tak uvidíme,dneska jsme ještě dopíchli 150j puregonu a ještě mám jednu dávku,a pak se uvidí,manža mě taky uklidnuje,že i ten utz mohl ukazovat jinak než v CARU
a že to taky povyskočí,tak uvidíme,at už je zííííííítřek,nebo se zblázním
![]()
Orchidejko, vazne, me to tak silene moc skocila, ze se mi tomu ani taky nechtelo verit… drzim palce, at to tak mas taky ! ![]()
ELLI děkuji,uvidíme zítra a tys byla na obou utz v eurofertilu?? a co t řekla Jaroš na te první utz,když si je měla menší??
Ahojte holky,nějak mi připadá,že tu diskuse hodně vázne,už tu nevidím ostatní? S ajak jsem se chtěla spojit,jelikož máme ET skoro za sebou,tak jak ji je atd.Mě bolelo břicho cca 2 dny včetně ET,ale nic hrozného,pak to přešlo a od soboty večera jen takové intervalové pobolívání ![]()
ahoj holky
![]()
u mě nic nového, snad jen to, že si mě našla včera mrcha
- první po laparce, tak doufám, že další nepřijde devět měsíců ![]()
jsme u mamky přítele a ve čtyři ráno se telila kravička, narodila se nádherná jalovička, stačilo jen dvakrát zatáhnout za kopýtka a byla venku ![]()
ANo, v EF, me Jaros rikal ze jso jeste male, ale ze za dva dny urcite jeste porostou, tak ze bud udelame IUI za dva dny nebo az za ctyri. No a nakonec jsme meli IUI za dva dny a pak jeste dalsi IUI za ctyri…
Neboj! Pak nam zitra pisni, budu cekat.
orchidejka píše:
ELLI děkuji,uvidíme zítra a tys byla na obou utz v eurofertilu?? a co t řekla Jaroš na te první utz,když si je měla menší??
Ahoj holky, já hlásím, že včera dorazila mrcha, tak jsem nějaká pokleslá.. Dnes jsem se do EF vůbec nemohla dovolat, doufala jsem, že by mi mohli nabrat krev na hormonální profil, ale asi mají dovču, psali jste tady o tom.. ![]()
Nevíte jak to s tou jejich dovolenou je?? Od kdy do kdy??
Ahoj Leni,já taky volala do EF a nedovolala.Potřebuji od nich vědět jestli mi brali krev na CF nebo na chromoz.Příští týden jsem objednaná na genetiku a potřebuju to vědět z EF.
Dobrý slunečné ráno ![]()
Orchidejko na dnešní UTZ ti držím všechny palečky aby folíci pěkně dorostly ![]()
Leni72,myslíš že ti vezmou HP sami od sebe?Já ho chtěla i Katka1311 a neudělali nám ho ani jedné,při tom jak já tak i Kačenka máme zvýšený jeden hormon,ale ten je zrovna dost podstatný,který dost kolísá.Jědině bys spíše pochodila u svého gynekologa,já si myslím že Jarošovi se to nechce dělat protože ten HP je docela drahý ![]()
Dobré ránko holky
.
Ivuli
.Tak jsem objednaná na genetiku s manžou a na vyšetření šž.Už se mi nemocenská končí už jdu do práce,mě se nechcééééééééééééé
.
Byli jsme o víkendu na Slovensku,koupili jsme si tam v bylinkářství čaj na plodnost.Máme ho pít i já i manža.
Orchidejko,myslím na tebe
.
Katka1311 píše:
Ahoj Leni,já taky volala do EF a nedovolala.Potřebuji od nich vědět jestli mi brali krev na CF nebo na chromoz.Příští týden jsem objednaná na genetiku a potřebuju to vědět z EF.
Kačko a kam jdete na du genetiku do Ostravy?My byli s manžou po tom druhém potratu na genetice ve Vitkovich u mudr.Všetička,příjemný doktor,pak nám vzali oběma krev na nějaké ty chromozomy ale na výsledky jsme si teda počkali,pak už jsem tam volala jsem byla nervozní a čekali jsme na ně 8 týdnů!!!!Katka1311 píše:
Dobré ránko holky.
Ivuli.Tak jsem objednaná na genetiku s manžou a na vyšetření šž.Už se mi nemocenská končí už jdu do práce,mě se nechcééééééééééééé
.
Byli jsme o víkendu na Slovensku,koupili jsme si tam v bylinkářství čaj na plodnost.Máme ho pít i já i manža.
Orchidejko,myslím na tebe.
Jj Ivuli,dr.Všetička.Až 8 týdnů?Počítala jsem tak měsíc
.A bylo vše v pořádku?Včera jsem tam volala a sestra byla hodně ochotná a řekla že se mám v EF ptát na co mi brali tu krev?Ať to nebylo náhodou taky na genetiku?A nemusela to platit ale věřím tomu,že 2 dny před OPU by mi určitě nedělali genetiku a manžovi taky.Bylo jasně řečeno,že tu krev nám berou na pohlavně přenosné nemoci.