Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katka1311 píše:
Holky tak já dnes udělala test je na něm ho.....Je jen s /.Už jsem to obrečela,teď dotlačit manžu na další IVF ale kde na to vzít
.
Příspěvek upraven 25.06.11 v 22:11
Já vím,jak ti je,já to minule taky zkoušela už sedmý den a každý den jsem bulela,ale ono to je opravdu brzy.Kdyby jsi čekala dvě,tak by tam možná už něco bylo,ale jestli je „jen“ jedno,tak neházej flintu do žita!!!A věř!!!
Termín na MS mám 28.6.tak uvidím.Nic mě nebolí,vůbec nic ani prsa a to mě bolívají jak mám dostat
.
Katka1311 píše:
Termín na MS mám 28.6.tak uvidím.Nic mě nebolí,vůbec nic ani prsa a to mě bolívají jak mám dostat.
Prsa mě bolely pár dní po ET teď nic.Ale stejně se už přikláním že to nevyjde
.
Kati,držím ti palec na další testování,ale raději s tím počkej,ať se nestresuješ.Já ti sice píšu,ať se nenervuješ,ale nejsem na tom o moc líp,ikdyž mě to vše čeká,ale mám hrozný strach kvůli tomu,že mám jen 3 folíky,v pondělí budu vědět aspoň víc.Ach jo,máme to ale nervy ![]()
Jinak jsme tak s manžou uvažovali,kolik je už těhotných v EF,tady asi nechodí všechny,tak nevím,jak to zjistit ![]()
Holky,něco jsem našla na netu a chci se s váma o to podělit,tak se koukněte,třeba si z toho něco vyberete,co vás zrovna bude zajímat.http://fora.babinet.cz/viewprintable.php?id=45078
Dobré ráno děvčata
![]()
Káťo ty bys měla dostat na zadek
sakryš,proč se tak nervuješ stojí ti to za to!!!!Co ti řekl mudr.že máš testovat až 30 a ty testuješ o 5 dnů dřív.Ber to tak co není může být
nikdo ti ještě nepotvrdil že nejsi těhotná a když chceš testovat,tak raději ráno z noční moči která není tak naředěná.Takže tfuj tfuj tfuj
posílám hodně štěstíčka do dalšího testovaní
Dobré ránko holky,
Kati, jsou to nervy, ale co naděláme.. pořád máš ještě čas, než se objeví // takže to neber jako nezdar.. Včera jsem se o tom bavila s tchýní..
taky to studovala na netu.. že embryjko se zavrtává 8.-9.po ET, že až teprve potom se začně zvyšovat HCG, takže není kam spěchat..
Já si dnes test už neděla.. nechám to už být, buďto bude nebo ne.. jsem s tím už smířená.. a počítám s dalším termínem někdy v září, říjnu..
Teplotu mám sice pořád zvýšenou, 37,2 ale nevím, jestli to značí něco pozitivního.. Ve středu si mám dělat oficiálně test, kydž tak zajdu k nám do labiny na HCG a budu vědět..
teď se s váma loučím, jedeme na Slovenkso za rodinou.. tak papa a pěknou neděli..
Dobré ráno zlatíčka moje
Když já neodolala a testla
manžel se taky moc zlobil.
Leni,šťastnou cestu na SK ![]()
Ivuli,já vím měla bych dostat na zadek ![]()
Agy 3 folíky´= 3 vajíčka = 3 embryjka
. 100% úspěšnost ![]()
DOBRE ránko holky
,držím moc moc palečky všem
,to přece musí klapnout,neuděláme minimálkam ostudu nééé
,
Já dneska dostala první píchaneček a první clostyl
a už se mě zase začíná zmocnovat trošku nervozitka
,klasika,jen se divím,že jsem s ještě nezvykla
![]()