CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
25.6.11 22:09
ahoj,KÁŤO nestresuj,je to teprve osmý den od zavedení!!!!A taky jaký jsi měla test,desítkový?? :hug: :mavam:
Katka1311 píše:
Holky tak já dnes udělala test je na něm ho..... :cry: Je jen s /.Už jsem to obrečela,teď dotlačit manžu na další IVF ale kde na to vzít :nevim: .

Příspěvek upraven 25.06.11 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.6.11 22:11

Milu ahoj :hug: Myslíš že je to brzy?Já už to obrečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
25.6.11 22:13

Já vím,jak ti je,já to minule taky zkoušela už sedmý den a každý den jsem bulela,ale ono to je opravdu brzy.Kdyby jsi čekala dvě,tak by tam možná už něco bylo,ale jestli je „jen“ jedno,tak neházej flintu do žita!!!A věř!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.6.11 22:27

Termín na MS mám 28.6.tak uvidím.Nic mě nebolí,vůbec nic ani prsa a to mě bolívají jak mám dostat :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
25.6.11 22:34
no vidíš,někdo má příznaky až za dva měsíce..třeba to že tě nic nebolí,ale jinak bolívalo,je ten příznak těhule :wink:
Katka1311 píše:
Termín na MS mám 28.6.tak uvidím.Nic mě nebolí,vůbec nic ani prsa a to mě bolívají jak mám dostat :nevim: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.6.11 22:37

Prsa mě bolely pár dní po ET teď nic.Ale stejně se už přikláním že to nevyjde :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.6.11 22:40

Dobrou noc holky :hug: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
25.6.11 22:42

třeba už tam zítra bude ta druhá čárečka!!! :wink: :wink: budeš testit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
25.6.11 22:46

dobrou noc!!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.6.11 23:28

Kati,držím ti palec na další testování,ale raději s tím počkej,ať se nestresuješ.Já ti sice píšu,ať se nenervuješ,ale nejsem na tom o moc líp,ikdyž mě to vše čeká,ale mám hrozný strach kvůli tomu,že mám jen 3 folíky,v pondělí budu vědět aspoň víc.Ach jo,máme to ale nervy :-(

Jinak jsme tak s manžou uvažovali,kolik je už těhotných v EF,tady asi nechodí všechny,tak nevím,jak to zjistit :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.6.11 01:02

Holky,něco jsem našla na netu a chci se s váma o to podělit,tak se koukněte,třeba si z toho něco vyberete,co vás zrovna bude zajímat.http://fora.babinet.cz/viewprintable.php?id=45078

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
26.6.11 07:43

Dobré ráno děvčata :kytka: :mavam:
Káťo ty bys měla dostat na zadek :cert: sakryš,proč se tak nervuješ stojí ti to za to!!!!Co ti řekl mudr.že máš testovat až 30 a ty testuješ o 5 dnů dřív.Ber to tak co není může být :dance: nikdo ti ještě nepotvrdil že nejsi těhotná a když chceš testovat,tak raději ráno z noční moči která není tak naředěná.Takže tfuj tfuj tfuj :hug: posílám hodně štěstíčka do dalšího testovaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.6.11 08:20

Dobré ránko holky,
Kati, jsou to nervy, ale co naděláme.. pořád máš ještě čas, než se objeví // takže to neber jako nezdar.. Včera jsem se o tom bavila s tchýní.. :lol: taky to studovala na netu.. že embryjko se zavrtává 8.-9.po ET, že až teprve potom se začně zvyšovat HCG, takže není kam spěchat..
Já si dnes test už neděla.. nechám to už být, buďto bude nebo ne.. jsem s tím už smířená.. a počítám s dalším termínem někdy v září, říjnu..
Teplotu mám sice pořád zvýšenou, 37,2 ale nevím, jestli to značí něco pozitivního.. Ve středu si mám dělat oficiálně test, kydž tak zajdu k nám do labiny na HCG a budu vědět..
teď se s váma loučím, jedeme na Slovenkso za rodinou.. tak papa a pěknou neděli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.6.11 08:35

Dobré ráno zlatíčka moje :mavam: Když já neodolala a testla :-( manžel se taky moc zlobil.
Leni,šťastnou cestu na SK :mavam:
Ivuli,já vím měla bych dostat na zadek :cert:
Agy 3 folíky´= 3 vajíčka = 3 embryjka :huban: . 100% úspěšnost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
26.6.11 09:13

DOBRE ránko holky :-P :-P :-P :-P ,držím moc moc palečky všem :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ,to přece musí klapnout,neuděláme minimálkam ostudu nééé :cert: :cert: :hug: ,

Já dneska dostala první píchaneček a první clostyl :dance: :dance: a už se mě zase začíná zmocnovat trošku nervozitka :oops: :oops: ,klasika,jen se divím,že jsem s ještě nezvykla :zed: :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí