Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky holky,
teď jsem se dostala k počítačí mám tu neteř a chápete hrála hry
tak mám 2 bobánky v břišku a budeme čekat.. ET proběhl v pohodě za minutu nebylo co dělat necitíla jsem vůbec nic
třetí vajíčko nebylo tak dobré,tak ho Jaroš nechtěl zavádět,ale nehodí se ani jako mražáček,ale to nevadí hlavně,že jsou 2
AGY buď v pohodě já měla 4 foliky a taky jenom na pravé straně na levé jsem nic neměla jeden malý ani 2 dny před OPU tam nic nanarostlo jak mi vzali jenom 4 vajíčka,tak jsem to taky viděla,že nic z toho nebude a vidíš 2 vajíčka super
Čau holky tak jsem tu zavítala až teď ![]()
Agy nebuď smutná,vím že ti to je líto,ale musíš si pořád říct že lepší jsou 3 nežli žádný,ještě pořád není nic ztraceno a budu ti držet všechny palce na pondělní OPU
Ajak(Andejko)tak bobany máš u sebe,takže klídek a povinné lenošení
a za 10 dnů přeji krásnou dálnici se // pruhy
Holky ahoj
Andrejko,tak super gratuluji.Ty si měla tak jak bylo u nás,ten třetí bobánek byl malý.A jak píše Ivul,tak za 10 dní //
.
Ivul ahoj
.
Kati ahoooooj
na nedělní testík ti budu držet všechny prsty i na nohach,a přeji hodně štěstíčka ![]()
ivulik123 píše:
Kati ahooooojna nedělní testík ti budu držet všechny prsty i na nohach,a přeji hodně štěstíčka
holky jak berete utroš zavadíte nebo polykáte?já jsem ho před ET zavaděla,ale dneska si Jaroš myslel,že jsem ho polykala,tak jsem te%d nějaká zmatená co je lepší nebo to je jedno?
v podstatě to jedno je,ale všichni říkají lepší zavádět,ti co polykali tak psali že se jim točí hlava a je jim celkově šoufl,a vem si že ta tableta jde přes celé trávicí ústrojí než začne učinkovat tam kde má.Já od začátku těhu do 13tt pouze zaváděla,je to sice na pár intimek,ale dle mého názoru to je lepší
Andrejko,já ho raději zavádím prý je to lepší.Doufám,že odpočíváš?
Ahojky holky,
Aji, tak super, že jsou 2bobani u tebe!!! Držím pěsti a jasný výsledek za 14dní!!! ![]()
Agy, někdy míň je víc! neboj, vše bude OK a zavedou se určo silní bojovníci!!!
Jinak holky, já teda testila.. je tam strašně slabounká druhá čárečka.. ale podle všeho, když tu Orchidejka dala tu fotku z testíky.. počítám, že je to pregnyl..
Nechcu se zbytečně přesvědčovat, že to bude ok, protože už několikkrát jsem si to takhle zažila, tolik jsem tomu věřila a pak než jsem ten neúspěch rozdýchala.. trochu mi to trvalo.. takže sppíše počítám s dalším termínem v říjnu..
Navíc úspěch!!!
Manža jak byl na nervy z EF, po té naší zkušenosti po OPU, že už tam nikdy více nevkročí.. tak mi včera říkal, že když tedy půjdem na delší pokus k Jarošovi, tak doufá, že už to bude všechno v klidu.. tak jsem byla ráda, že se už uklidnil a stojí zase v tomto při mně!!!
Původně byl totiž po tom všem tak naštvaný, že už ani nechtěl, abychom šli na další pokus.. což byla pro mně rána pod pás.. pak se ale omluvil a věřím, že ten další pokus už nebude tak zmatečný!!!
Já ten utrouš ze začátku taky polykala, bylo mi totiž řečeno 1ks se polyká, 2ks se zavádí, říkal Jaroš..
Já byla celou dobu jak pytlem praštěná, unavená, pak mi to holky připomněly, že toto vlastně způsobuje.. úplně jsem na to zapomněla.. ![]()
Leni ale mě se to zdá strašně dlouho ten Pregnyl
.To už předse nemůže být v těle???
Já už teda nemám nic a píchala jsem ho o 2 dny později než ty a orchidejka.
Leni,ale naděje umírá poslední,musíš věřit,doufat
vím že se mi to lehko řekne,ale i tak dokud nedorazí mrcha červená tak ještě není nic ztraceno ![]()
ahojte holky,ta já teda dneska taky testla a přirozený zázrak se nekoná
,testík bílý,takže mi se pregnyl držel 5000j 12 dní a tak nějak i 10 000j,takže já asi spaluju pomaleji,každý spaluje jinak,někdo to má pryč za 5 dní a někdo za 14dní
,LENI ty s kolik po pregnylu teda??????a kolik jedotek si dostala,ted musíš tesit a jesli bude zítra silnější,tak si těhulka
![]()
5 000j 12 dní no jo když má 40kg ale já se svoji slovanskou postavou
.....