CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
23.6.11 09:40

Ahoj holky!! :kytka:
Držím pěsti na testování!! Už jsem na vás hrozně moc zvědavá!!!
U nás se návštěva CARu trochu odkládá..manža přijel včera ze služebky a příští týden odlítá do Ruska.. :-? Tak to opět nevychází.. ach jo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.6.11 09:43

Leni,tak to máš manžu pořád pryč?
Milu,moc moc děkuji už aby jsem ty // viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.11 09:47

IVULII kuk http://www.wojnar.cz/

holky už mám srajdu ze zubaře :oops: :oops: :-? :-? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.6.11 09:51

Kati, ani ne.. ale poslední dobou má dost služebek a cestování. Ono to je skoro vždy, když jsem už pevně rozhodnuta, že ho postrčím na to spermio.
Už jsme o tom sice mluvili, ale stále mám pocit, že ho nechci do něčeho nutit.. On je takový ten typický chlap, který se tak trochu bojí doktorů a sám tam nepůjde ani zanic!! :mrgreen: Takže skloubit to tak, abychom se oba domluvili, na to si musíme vzít dovču. Pracovně to prostě nevychází. :think:
A taky mám hrůzu z toho, že jak uvidí tolik lidí, tak se otočí a řekne, že tam nebude čekat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.6.11 09:53

Orchidejko, ty jsi za ním byla v Lučině?? Tam u Žermanické přehrady?? Tam kousek bydlím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.6.11 09:54

Orchidejko, ta srajda je normální!!! :mrgreen: :hug: :hug: :hug:
Já měla taky včera ze strachu, šla jsem na zkoušku. A dopadla ok. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.11 09:59

LENI ne né on jezdí po republice a včera byl u nás v Opavě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.6.11 09:59

A kolik jsi u něho platila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
23.6.11 10:09

ahoj holky :kytka: :mavam:
Orchidejko, ten léčitel tě teda pěkně proklepl, tak snad bude dobrý :palec:
zítra v 11:30 jdu do EF na kontrolu a případné vytažení stehů (ikdyž si myslím, že na stehy je ještě brzo), nebudete tam někdo? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.11 10:14
leni já mu psala nejdřív meil jen,že mi stačí,nějaké bylinky na podporu vajíček a sliznice a prostě ženských věcí,a za ten jsem platili 111kč ,ale on mi zavolal,že tohle je na delší vyprávění,že se mám stavit a že mi to užívání a vše vysvětli,včera jsem si myslela,že mi dá jen seznam bylin,ale on mě i"vyšetřil" a když jsem odcházela,tak jsem se ho ptala,protože jinak to stojí u něj 300kč a on mi řekl,že nic nechce,že už jsem zaplatila za meil a že mě pozval on,takže nic :nevim: :nevim:
Lenka72 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.6.11 10:41

Téééta!! Tak to koukám!!! 8-o :roll:
Kdejaká kartářka chce víc, tak to jsi mě teď navnadila a asi mu zavolám.. :think:

orchidejka píše:
leni já mu psala nejdřív meil jen,že mi stačí,nějaké bylinky na podporu vajíček a sliznice a prostě ženských věcí,a za ten jsem platili 111kč ,ale on mi zavolal,že tohle je na delší vyprávění,že se mám stavit a že mi to užívání a vše vysvětli,včera jsem si myslela,že mi dá jen seznam bylin,ale on mě i"vyšetřil" a když jsem odcházela,tak jsem se ho ptala,protože jinak to stojí u něj 300kč a on mi řekl,že nic nechce,že už jsem zaplatila za meil a že mě pozval on,takže nic :nevim: :nevim:
Lenka72 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
23.6.11 10:44

ahojky Martinko,

já tam možná budu zítra na ET,ale to budu vědět až zítra kolem 10 hod
jinak orchidejko s Wojnarem osobní zkušenosti nemám,ale co vím kdo tam byl tak si ho hodně chvalili,že jim pomohl,taky se k němu chystám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.11 10:49

LENI spíš mu napíš meil nebo s zavolej na místo blízko k tvému bydlišti a rovnou si ta zajdi,je to otázka 15minut :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.6.11 10:56

Andrejko,tak jak?Máš nervy na pochodu?Ty si dnes v práci.Mě ty nervy chytly až v pátek jak jsem měla volat,tak musel volat manža.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
23.6.11 10:56

Orchidejko, ano, zavolám. Mám to do Lučiny 3 min autem, a ordinuje tam právě dnes. Tak to asi nebudu odkládat.
Ještě mi řekni, kolik stály všechny ty bylinky a medy a kde jsi pro ně byla. Předpokládám, že budu mít podobný sortiment :mrgreen:

orchidejka píše:
LENI spíš mu napíš meil nebo s zavolej na místo blízko k tvému bydlišti a rovnou si ta zajdi,je to otázka 15minut :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí