CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1093
22.6.11 20:30

AGY nemocenskou nemám dělám v kanclu u počítače,takže pohoda zatím,ale kdyby se něco dělo,tak bych na nemocenskou určitě šla,ale teď bych se doma zbláznila :zed:
Kaťi a Leni určitě to nic neznamená,že nemáte žadné příznaky já jsem před 3 lety otěhotněla přirozeně a zjistila jsem to až když jsem nedostala MS a neměla jsem vůbec žádné příznaky k doktorovi jsem šla až v 5.týdnu,ale bohužel v 10.týdnu jsem o to přišla-zamklý potrat musíte věřit myslím na vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.6.11 20:45
Ajak,no,někdy doma je to fakt děs.Člověk na vše myslí až je to k zbláznění, v hlavě se mu toho tolik honí.Ale naštěstí mám vycházky,tak to jde.A když jsem doma,tak se snažím pořád něco dělat,hlavně tedy vařit,protože mě to fakt baví,anebo tady s váma :lol:
ajak píše:
AGY nemocenskou nemám dělám v kanclu u počítače,takže pohoda zatím,ale kdyby se něco dělo,tak bych na nemocenskou určitě šla,ale teď bych se doma zbláznila :zed:
Kaťi a Leni určitě to nic neznamená,že nemáte žadné příznaky já jsem před 3 lety otěhotněla přirozeně a zjistila jsem to až když jsem nedostala MS a neměla jsem vůbec žádné příznaky k doktorovi jsem šla až v 5.týdnu,ale bohužel v 10.týdnu jsem o to přišla-zamklý potrat musíte věřit myslím na vás :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
22.6.11 21:04

jo AGY máš pravdu je to super,že si tady tak můžem psát jdu chrnět dneska to bylo náročné a zítra do práce,ale poprvé se tam těším aspoń budu myslet na něco jiného :lol: ,tak zase zítra pa pa holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 21:19
No jasně odpočívej!Já taky vytuhla po OPU :mrgreen:
ajak píše:
jo AGY máš pravdu je to super,že si tady tak můžem psát jdu chrnět dneska to bylo náročné a zítra do práce,ale poprvé se tam těším aspoń budu myslet na něco jiného :lol: ,tak zase zítra pa pa holky :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
22.6.11 21:24
Pohlaď za mě Ježíšky :srdce: :srdce:
Katka1311 píše:
Děkuji Veeru :hug: většinou holky co mi říkají že jim nebylo jsou nebo byly těhu.A jinak ta cena,já neměla AH jinak by to bylo více :roll: .Bobci jsou moji zlatí Ježíšci.
Veeru píše:
Káti,mě taky nebylo vůbec nic :wink: čekala jsem na ms a ona nepřišla :wink: moc na Tebe i bobky myslím :hug: a díky za info o ceně :-) držte se…
Katka1311 píše:
Ahoj holky :mavam: Mě nic není vůbec nic tak nevím jestli je to dobré znamení nebo naopak špatné :-( Žádné příznaky :nevim: .Doufám,že ti zubař dobře dopadne i ten bylinkář :palec: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 21:28

Veeru :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
22.6.11 21:32
Leniii moc držím palečky na testování :hug:
Lenik1 píše:
Ahojky holky,
jsem tu, čtu vás.. jen se zatím nechci moc připojovat do diskuze.. testy jsou už nakoupené, ale mám šílený strach.. příští týden kolem úterka očekávám MS tak se uvidí!!! To už budu zase o něco chytřejší..
Holky, volala jsem dnes do EF, ptala jsem se setřičky jak to vyřešit, kdybych měla ten těhu test //, příští středu to mám zavolat Dr., ale až za tři týdny od ET je KO asi s UZ, což vychází na ten červencový svátek, tak prý, kdyby to bylo pozitvní, přišla bych 8.7.na Ko, což je pátek, že prý Dr.mně už nasměruje.. takže jestli tam bude už dr.Kudělka???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.6.11 22:25

Dobrou noc holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.11 08:08

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: ,dobré ránko,měla jsem absták a byla jsem včera ve městě,tak jsem si koupila testík :mrgreen: :mrgreen: ,takže hodím fotečku.ten vrchni testík je 11dní po preg 5000j počuraný večer :mrgreen: a ten spodní je z rána,takže zázrak se asi nekoná u mě :cert: :cert: :mrgreen: a asi vyprchává pregnyl,na živo je to sice vidět krásně ale i ták :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.6.11 08:25

Dobré ráno holky :mavam: .Orchidejko,si zkoušela kdyby náhodou?Kdy máš jet do toho Brna?Jak si dopadla u léčitele?Dnes máš zubaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.11 08:37

KATI ahojkyy :mavam: :mavam: ,no to víš,že jsme pojistili i normálně :mrgreen: :mrgreen: ,využívám každé šance :mrgreen: ,jj k zubaři jdu na pul dvanácté :-? :-? :-? :-? :mrgreen: a včera dostala jsem kupu bylinek a medu :roll: :roll: ,měl velice intimní otázky 8-o ,naštěstí tam byl se mnou i manža :lol: ,zajímal ho muj cyklus,velikost prsou 8-o ,jak často sexujem 8-o ,jem byla orošená :mrgreen: :mrgreen: ,potom mi lupou a světýlkem kouknul do oči na rohovku a oznámil mi,že mám velké problémy s krční páteří a z toho točení hlavy 8-o ,to uhádl,já na toto strašně trpím :cert: ,potom že mě často pobolívá žaludek a že trpím na žaludeční neurozy :oops: :oops: ,no taky,z těch nervu ted a že mám horší funkc pravé ledviny a močového ustrojí 8-o ,tak nevím,jestli špatně funguje,ale náchylna na močák jsem jako blázen,stačí trochu zima a já už piju urologa :mrgreen: :mrgreen: ,takže duchodce hadra :mrgreen: :mrgreen: ,už bych měla nějakého toho prcka mít,protože pokud to tak pujde,tak za deset let mě někdo musí vozit na vozíčku :mrgreen: :mrgreen: ,ptal se na vajíčka na počet ,na ms,jaká je ,jak dlouho trvá ,no prostě na všechno,tak uvidíme,jooooooo a prý se emám leknout,porostou mi o číslo prsa 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a to vážně :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.06.11 v 08:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.11 08:39

KATI do Brna jedu na první utz 7DC,takže do pondělí by tu měla být ms a s ní začínám stimulovat :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
23.6.11 08:46

Ty jo tak to čumím 8-o jaké otázky tam padly?Ale snad to pomůže :hug: .A větší prsa bych taky chtěla :mrgreen: .Na stimulku ti moc držím palečky :palec: .Já jsem jak uzlík nervů,už bych chtěla testit ale mám strach :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
23.6.11 09:07

Ahoj Holky :mavam: zdravím všechny,u nás je dneska pěkně hunsně pod mrakem :pankac:
Orchidejko můžu se zeptat na to léčitele,odkud je?Já byla taky u léčitele to bylo začátkem dubna,byla jsem zoufalá a měla depku tak jsem k němu šla,ale nic víc mi neřekl jenom že mám přijít asi tak 15 až 20 krát na jeho sezení,a při tom jak jsem dělala na směny jsem si to ani neuměla představit,tak mě to celkem rozladilo,i když jsem mu nic neplatila,a lidí tam bylo fakt spousta.Jo jenže já za 3 dny zjistila že jsem vlastně těhu,tak jsem tam už víckrát k němu nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.6.11 09:25

Ahoj holky,čtu vás stále,ale nemám co psát,tak nepíšu. :oops: Jen to,že jsem dostala odstupné na 3 měsíce,tak si ještě užívám doma s malou než půjde do školky v září.Jinak Leníku a Káťo držím vám všechny palce co mám na ty dvě dálnice!!Moc vám to přeji!!!! :kytka: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí