Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ajak:No jasně bylo by super si povykládat. Ty jsi doma nebo pracuješ?Z tvého nicku není mi jasné tvé jméno ![]()
Káťo moje jméno Andrea ![]()
chodím do práce normálně asi bych se doma zbláznila pořád bych na to myslela pracuji v kanclu na počítačí,tak žádná dřina,plánuji i po ET,že bych šla do práce,ale to je ještě předčasné řešit ty jsi šla hned na nemocenskou? a Katuško můžu se zeptat jak to,že jste tolik dopláceli já jsem zatím doplacela za menopur+pregnyl+cetrotide 3 700 kč
ajak píše:
Káťo moje jméno Andrea
chodím do práce normálně asi bych se doma zbláznila pořád bych na to myslela pracuji v kanclu na počítačí,tak žádná dřina,plánuji i po ET,že bych šla do práce,ale to je ještě předčasné řešit ty jsi šla hned na nemocenskou? a Katuško můžu se zeptat jak to,že jste tolik dopláceli já jsem zatím doplacela za menopur+pregnyl+cetrotide 3 700 kč
ajak píše:
ahojte holky,
zítra jdu na OPU,tak mi držte palečky
zdravím tě Leni,
máme to od sebe kousek já bydlím na Šumbarku
AGY už stimuluješ? já tam zítra budu kolem 9,30 hod
zítra tam máme být na OPU jenom 2 pacientky,tak jsem zvědává
děkuji moc holky za podporu zítra se vám ozvu jsem strašně ráda,že se tady tak podporujeme hned je lepší nálada tak zítra pa pa ![]()
ahojky ja se tam chystam ale jeste jdu fertimed mate s tim nejake zkusenosti? ![]()
ajak píše:
děkuji moc holky za podporu zítra se vám ozvu jsem strašně ráda,že se tady tak podporujeme hned je lepší nálada tak zítra pa pa
Ajak,
taky držím na zítra pěsti, pak dej vědět, je fajn, že budete na OPU jenom dvě ![]()
Kati, v Orlové mám rodiče a segru!! Bydlela jsem tam více než 20 let!!!
![]()
Katka1311 píše:
Ajak já píchala 9 dnů ale poslední 4 dny asi jsem píchala ráno i večer 2-0-2.Břicho jak cedník.tak na PN jsem ještě zůstala.Jinak Ajak a Leni mám k vám blízko.
Ahoj Káťo
,jsem tu jen na skok,od 9h mě začínají vycházky,tak si dojedu do města nakoupit,zatím pááááá ![]()
Ahoj Ivi
Já mám vycházky od 8 do 17hod.Hned jak nakoupíš tak se tady zas stav!!!!!!
![]()
jůůů tak to tiše závidím(ty vycházky)
,já s takovou nebudu moci jed letos ani s malou na koupák ![]()