Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,dnes jsem byla na KO v EF,měla jsem strach,jestli se vše stihne,ale vypadá to,že ano.Jen mám zatím jen 3 folíky na pravé straně,na levé nic a to je dost málo.Na další KO jedu v pátek,tak se uvidí.Jinak na OPU to vypadá zatím ,že pondělí.Doufám,že ještě nějaké dorostou
Zítra večer si mám píchnout Cetrotide, holky,měly jste po něm nějaké potíže?
Jinak jsem tam možná viděla Ajak,ale zatím tady nepřišla,tak uvidíme,jak dopadla.
Jak jsme přijeli z OV,tak mi doma nebylo nejlíp,nevím,jestli to byla reakce na Menopur,který jsem si nechala píchnout v EF,když jsem tam zrovna byla,nebo to pak bylo z horka…
Trochu se mi motala hlava a bušilo srdce,ale po hoďce to přešlo,ale strach jsem fakt měla ![]()
Orchidejko,pak napiš,jak bylo u toho léčitele,hodně na ně věřím,tak by mě to zajímalo,a snad ti pomůže ![]()
Kati,už se ti čas k testování krátí
,závidím ti,myslím v dobrém,že už máš to za sebou.Myslím hlavně OPU,mám strach z uspání ![]()
Agy já ani nevěla ,že jsem usnula.Přišel Jaroš,zeptal se už spí?A já na něj,ne ne čekám na vás a šup usnula jsem jak dřevo
.
Katka1311 píše:
Agy já ani nevěla ,že jsem usnula.Přišel Jaroš,zeptal se už spí?A já na něj,ne ne čekám na vás a šup usnula jsem jak dřevo.
Agy77 píše:
A to tam jsi byla ve svém oblečení nebo v nemocničním hábitu?a to jsi usnula hned,jak ti to píchli do žíly?Jsem posera,viď?
Katka1311 píše:
Agy já ani nevěla ,že jsem usnula.Přišel Jaroš,zeptal se už spí?A já na něj,ne ne čekám na vás a šup usnula jsem jak dřevo.
Jsi hodná
.Jinak dnes jsem zas Jarošovi kladla plno otázek,tak se už jen usmíval,že ať to nechám na něm, a že zakázat mi net nemůže ![]()
Ale je fajn,že na vše odpoví,i na tu nejstupidnější otázku.Jiného dr.bych se ani nezeptala.
Myslíš,že se mi nějaké folíky ještě objeví?
Katka1311 píše:
Ne nejsiv každé znás je strach to je přirozené.Vzala jsem si svoji noční košilku.Píchnul mi do žily a 5 min,možná ani ne a byla jsem tuhá
.
Agy77 píše:
A to tam jsi byla ve svém oblečení nebo v nemocničním hábitu?a to jsi usnula hned,jak ti to píchli do žíly?Jsem posera,viď?
Katka1311 píše:
Agy já si pamatuji úplně přesně jak to bylo u mě.Byla jsem ve středu (jako dnes ty)a měla jsem folíky jen vlevo 3 pak mi zvýšil dávky Menopuru a do pátku jsem měla vlevo 3 a na pravé straně mi narostli 4 které tam nebyli ještě ve středu.So,Ne cetrotide a v pondělí Pregnyl.
Katka1311 píše:
Agy já si pamatuji úplně přesně jak to bylo u mě.Byla jsem ve středu (jako dnes ty)a měla jsem folíky jen vlevo 3 pak mi zvýšil dávky Menopuru a do pátku jsem měla vlevo 3 a na pravé straně mi narostli 4 které tam nebyli ještě ve středu.So,Ne cetrotide a v pondělí Pregnyl.
čaute holky,tak žiju no řeknu vám dneska to bříško bolí
,poprvé jak jsem byla v březnu na OPU,tak jsem byla v pohodě i mi bylo trošku blbě jak jsem se probudila,ale si to bude fakt to vedro dneska
tak vyplodil 4 vajíčka a podle Jaroše by měli být dobré,ale uvidíme až v pátek budou to pěkné nervy do pátku zítra jdu do práce jinak bych se zbláznila
AGY v kolik si šla domů? asi jsme se neviděli já jsem na prvním UZ měla 4 foliky na pravé straně a na levé jeden malý taky mi Jaroš menopur nezvýšil pak jsem si píchala ještě 4 dny tak akorát foliky
dorostli,ale už žadné nové
AGY na OPU se neboj hned usneš ani nevíš jak ![]()
Andrejko ahoj
tak čtyři kousky no super
.Budeš mít i PK nebo uvidíš v pátek? ![]()
Jinak já taky po OPU bolení břicha ale musíš hodně pít,čím víc piješ tak to ustupuje
.
Káťo uvidím v pátek jestli půjdem do PK jo jo snažím se hodně pít
ajak píše: čaute holky,tak žiju no řeknu vám dneska to bříško bolí,poprvé jak jsem byla v březnu na OPU,tak jsem byla v pohodě i mi bylo trošku blbě jak jsem se probudila,ale si to bude fakt to vedro dneska
tak vyplodil 4 vajíčka a podle Jaroše by měli být dobré,ale uvidíme až v pátek budou to pěkné nervy do pátku zítra jdu do práce jinak bych se zbláznila
AGY v kolik si šla domů? asi jsme se neviděli já jsem na prvním UZ měla 4 foliky na pravé straně a na levé jeden malý taky mi Jaroš menopur nezvýšil pak jsem si píchala ještě 4 dny tak akorát foliky
dorostli,ale už žadné nové
AGY na OPU se neboj hned usneš ani nevíš jak
Katka1311 píše:
Agy a ty máš IVF nebo minimálku?
AGY tak to jsem tě asi neviděla měla jsem černou sukni a žluté tričko a brýle ![]()
bříško bolí,ale už to ustupuje myslím,že večer to bude dobré
AGY taky jsem si myslela,že budu mít více vajíček kolik si pícháš toho menopuru? jsem úplně blázen manža teď vysavá a já už jsem chtěla nastoupit s prachovkou a manža říkal jestli jsem normální,že mám jít ležet,ale řekla jsem mu,že pod podmínkou,že si s váma aspoň budu psát ![]()