CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
22.6.11 14:17

Ahoj holky,dnes jsem byla na KO v EF,měla jsem strach,jestli se vše stihne,ale vypadá to,že ano.Jen mám zatím jen 3 folíky na pravé straně,na levé nic a to je dost málo.Na další KO jedu v pátek,tak se uvidí.Jinak na OPU to vypadá zatím ,že pondělí.Doufám,že ještě nějaké dorostou :think: Zítra večer si mám píchnout Cetrotide, holky,měly jste po něm nějaké potíže?
Jinak jsem tam možná viděla Ajak,ale zatím tady nepřišla,tak uvidíme,jak dopadla.
Jak jsme přijeli z OV,tak mi doma nebylo nejlíp,nevím,jestli to byla reakce na Menopur,který jsem si nechala píchnout v EF,když jsem tam zrovna byla,nebo to pak bylo z horka… :think: Trochu se mi motala hlava a bušilo srdce,ale po hoďce to přešlo,ale strach jsem fakt měla 8-o
Orchidejko,pak napiš,jak bylo u toho léčitele,hodně na ně věřím,tak by mě to zajímalo,a snad ti pomůže :palec:
Kati,už se ti čas k testování krátí :dance: ,závidím ti,myslím v dobrém,že už máš to za sebou.Myslím hlavně OPU,mám strach z uspání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 14:21

Agy já ani nevěla ,že jsem usnula.Přišel Jaroš,zeptal se už spí?A já na něj,ne ne čekám na vás a šup usnula jsem jak dřevo :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.6.11 14:26
A to tam jsi byla ve svém oblečení nebo v nemocničním hábitu?a to jsi usnula hned,jak ti to píchli do žíly?Jsem posera,viď? :roll:
Katka1311 píše:
Agy já ani nevěla ,že jsem usnula.Přišel Jaroš,zeptal se už spí?A já na něj,ne ne čekám na vás a šup usnula jsem jak dřevo :-P .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 14:35
Ne nejsi :hug: v každé znás je strach to je přirozené.Vzala jsem si svoji noční košilku.Píchnul mi do žily a 5 min,možná ani ne a byla jsem tuhá :mrgreen: .
Agy77 píše:
A to tam jsi byla ve svém oblečení nebo v nemocničním hábitu?a to jsi usnula hned,jak ti to píchli do žíly?Jsem posera,viď? :roll:
Katka1311 píše:
Agy já ani nevěla ,že jsem usnula.Přišel Jaroš,zeptal se už spí?A já na něj,ne ne čekám na vás a šup usnula jsem jak dřevo :-P .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.6.11 14:56

Jsi hodná :huban: .Jinak dnes jsem zas Jarošovi kladla plno otázek,tak se už jen usmíval,že ať to nechám na něm, a že zakázat mi net nemůže :mrgreen:
Ale je fajn,že na vše odpoví,i na tu nejstupidnější otázku.Jiného dr.bych se ani nezeptala.
Myslíš,že se mi nějaké folíky ještě objeví?

Katka1311 píše:
Ne nejsi :hug: v každé znás je strach to je přirozené.Vzala jsem si svoji noční košilku.Píchnul mi do žily a 5 min,možná ani ne a byla jsem tuhá :mrgreen: .
Agy77 píše:
Katka1311 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 15:00

Agy já si pamatuji úplně přesně jak to bylo u mě.Byla jsem ve středu (jako dnes ty)a měla jsem folíky jen vlevo 3 pak mi zvýšil dávky Menopuru a do pátku jsem měla vlevo 3 a na pravé straně mi narostli 4 které tam nebyli ještě ve středu.So,Ne cetrotide a v pondělí Pregnyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.6.11 16:21
Kati,tak to nevím,proč mi to taky nezvýšil :think: Já mám zítra Cetrotide a v sobotu Pregnyl.
Katka1311 píše:
Agy já si pamatuji úplně přesně jak to bylo u mě.Byla jsem ve středu (jako dnes ty)a měla jsem folíky jen vlevo 3 pak mi zvýšil dávky Menopuru a do pátku jsem měla vlevo 3 a na pravé straně mi narostli 4 které tam nebyli ještě ve středu.So,Ne cetrotide a v pondělí Pregnyl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
22.6.11 16:36

čaute holky,tak žiju no řeknu vám dneska to bříško bolí :-( ,poprvé jak jsem byla v březnu na OPU,tak jsem byla v pohodě i mi bylo trošku blbě jak jsem se probudila,ale si to bude fakt to vedro dneska :-) tak vyplodil 4 vajíčka a podle Jaroše by měli být dobré,ale uvidíme až v pátek budou to pěkné nervy do pátku zítra jdu do práce jinak bych se zbláznila
AGY v kolik si šla domů? asi jsme se neviděli já jsem na prvním UZ měla 4 foliky na pravé straně a na levé jeden malý taky mi Jaroš menopur nezvýšil pak jsem si píchala ještě 4 dny tak akorát foliky
dorostli,ale už žadné nové
AGY na OPU se neboj hned usneš ani nevíš jak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 16:37

Agy a ty máš IVF nebo minimálku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 16:38

Andrejko ahoj :mavam: tak čtyři kousky no super :potlesk: .Budeš mít i PK nebo uvidíš v pátek? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 16:44

Jinak já taky po OPU bolení břicha ale musíš hodně pít,čím víc piješ tak to ustupuje :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
22.6.11 16:55

Káťo uvidím v pátek jestli půjdem do PK jo jo snažím se hodně pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.6.11 16:58
Ahojky,jsem čekala,kdy dorazíš.Jestli se jmenuješ Andrea,tak jsem tam viděla kartu,jinak jsem se domnívala,že jsi to ty,když my jsme byli v sesterně,tak ty jsi byla (jestli jsi to byla ty)u dveří u sester.No… ale nevím. Já mám dlouhé tmavé vlasy,měla jsem na sobě černé kalhoty a pestrou halenku.A ty?Šli jsme v půl 10h.
Takže bříško bolí…au :-? ,mě to čeká asi v pondělí.Tak se opatruj. :hug:
ajak píše: čaute holky,tak žiju no řeknu vám dneska to bříško bolí :-( ,poprvé jak jsem byla v březnu na OPU,tak jsem byla v pohodě i mi bylo trošku blbě jak jsem se probudila,ale si to bude fakt to vedro dneska :-) tak vyplodil 4 vajíčka a podle Jaroše by měli být dobré,ale uvidíme až v pátek budou to pěkné nervy do pátku zítra jdu do práce jinak bych se zbláznila
AGY v kolik si šla domů? asi jsme se neviděli já jsem na prvním UZ měla 4 foliky na pravé straně a na levé jeden malý taky mi Jaroš menopur nezvýšil pak jsem si píchala ještě 4 dny tak akorát foliky
dorostli,ale už žadné nové
AGY na OPU se neboj hned usneš ani nevíš jak :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.6.11 16:59
Já mám IVF. Jak jsem měla IUI a clostík, tak jsem měla 2 na pravé a 1 na levé. Myslela jsem,že při této stimulce budu jich mít víc :think:
Katka1311 píše:
Agy a ty máš IVF nebo minimálku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
22.6.11 17:12

AGY tak to jsem tě asi neviděla měla jsem černou sukni a žluté tričko a brýle :-D
bříško bolí,ale už to ustupuje myslím,že večer to bude dobré
AGY taky jsem si myslela,že budu mít více vajíček kolik si pícháš toho menopuru? jsem úplně blázen manža teď vysavá a já už jsem chtěla nastoupit s prachovkou a manža říkal jestli jsem normální,že mám jít ležet,ale řekla jsem mu,že pod podmínkou,že si s váma aspoň budu psát :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí