CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
22.6.11 08:47
Teď tě už nebudu zdržovat ale jak máš napsané vycházky?
ivulik123 píše:
jůůů tak to tiše závidím(ty vycházky) :lol: ,já s takovou nebudu moci jed letos ani s malou na koupák :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
22.6.11 09:04

Ivuli, vycházky si domluv s mudrou, jak ti vyhovují. Je to jen o domluvě. A když přineseš nějakou malou pozornost, tak věřím, že ti je napíše na celý den!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 09:11

Ahoj Leni :mavam: ,Ivi je ráda,že ji vůbec tu nemocenskou dal dr.A mohla by to zkusit!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
22.6.11 09:35

dobré ráno holky :kytka: :mavam:
u vycházek strašně záleží na dr., někdo napíše třeba neomezené, někdo jenom pár hodin - jednou jsem kvůli tomu musela dokonce změnit obvoďáka, ten můj byl moc opatrný a musela jsem sedět furt doma, ikdyž v té době mi lékaři naopak doporučovali procházky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.6.11 09:42

dobré ránko všem :mavam: :mavam: :mavam:

KATI tak jak to vypadá?? do kdy budeš na nemocenské??

Holky já dneska jdu k tomu bylinkáří-lečiteli :roll: :roll: :mrgreen: ,jsem zvědavá,s jakou příjdu a zítra dopo mám zubaře :-? :-? :-? :-? :-? :mrgreen: :mrgreen: ,raději 10× na gyndu,než jednou k zubaři :-x :-x :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
22.6.11 09:46

ahoj Orchidejko,
no s tím zubařem tě lituju, brr :nevim: já jsem u něho byla v pátek 13. v květnu :mrgreen:
dneska mají teploty vylézt až skoro ke třiceti, to asi zdechnu, nesnáším vedra :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 09:55

Ahoj holky :mavam: Mě nic není vůbec nic tak nevím jestli je to dobré znamení nebo naopak špatné :-( Žádné příznaky :nevim: .Doufám,že ti zubař dobře dopadne i ten bylinkář :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
22.6.11 09:57

Katko,
ještě je brzo na příznaky, někdo je má až v 6.-7. týdnu těhotenství, takže klídek :mrgreen: a kdy budeš testit? tak za tři čtyři dny už by něco mohlo být vidět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 10:03
Raději nebudu moc dříve,chtěla bych 26.6.(neděle).
Martina82 píše:
Katko,
ještě je brzo na příznaky, někdo je má až v 6.-7. týdnu těhotenství, takže klídek :mrgreen: a kdy budeš testit? tak za tři čtyři dny už by něco mohlo být vidět :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 10:04
Jééé to je vlastně 4 dny :lol: to už je dnes středa.
Katka1311 píše:
Raději nebudu moc dříve,chtěla bych 26.6.(neděle).
Martina82 píše:
Katko,
ještě je brzo na příznaky, někdo je má až v 6.-7. týdnu těhotenství, takže klídek :mrgreen: a kdy budeš testit? tak za tři čtyři dny už by něco mohlo být vidět :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.6.11 10:44

KAAAATI neodpověděla si mi :cert: :cert: :mrgreen: ,jak dlouho budeš ve stavu nemocných?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 10:48

Jejda promiň mami :-P 7.7.mam jít na KO.Ale jestli se těhu nepotvrdí půukončím to dříve. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
22.6.11 11:07

Holky zdravím,tak jak Vás tak čtu,upřímně se mi tam ani nechce… :think: a to jsem se těšila na změnu…aby to tam nebyla jak na nádraží…v Polance jsme taky někdy čekali až tři hodky,no hruza…a děs…a Cinestar :palec: dost dobrý …jinak holky všem držím palečky :kytka:

Ella:o) píše:
Holky, jak tu tak pisete o tom, ze nedelaji ty vikendy tak ´me to cim dal tim vic stve. Ja jsem je zatim o vikendu nepotrebovala,ale urcite to nekdy na ten vikend vijde. Delaji tam jen v PO, ST, Pa… prijde mi to silene malo :pocitac: :pocitac:
UT, CT, vikendy zavreno! HRUZA :zed:
Snad uz zacnou neco delat proto aby trochu rozsirili ordincni dobu :roll:
Navic, jak tam vidim ty cekacky, tak to vidim tak na den dovolene. Nemuzu si do prace chodit jak do housli, porad same propustky ..... uz ted se jim to v praci nezda, nikdo o tom nevi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
22.6.11 12:00
Káti,mě taky nebylo vůbec nic :wink: čekala jsem na ms a ona nepřišla :wink: moc na Tebe i bobky myslím :hug: a díky za info o ceně :-) držte se…
Katka1311 píše:
Ahoj holky :mavam: Mě nic není vůbec nic tak nevím jestli je to dobré znamení nebo naopak špatné :-( Žádné příznaky :nevim: .Doufám,že ti zubař dobře dopadne i ten bylinkář :palec: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.6.11 14:06
Děkuji Veeru :hug: většinou holky co mi říkají že jim nebylo jsou nebo byly těhu.A jinak ta cena,já neměla AH jinak by to bylo více :roll: .Bobci jsou moji zlatí Ježíšci.
Veeru píše:
Káti,mě taky nebylo vůbec nic :wink: čekala jsem na ms a ona nepřišla :wink: moc na Tebe i bobky myslím :hug: a díky za info o ceně :-) držte se…
Katka1311 píše:
Ahoj holky :mavam: Mě nic není vůbec nic tak nevím jestli je to dobré znamení nebo naopak špatné :-( Žádné příznaky :nevim: .Doufám,že ti zubař dobře dopadne i ten bylinkář :palec: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí