Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ivulik123 píše:
jůůů tak to tiše závidím(ty vycházky),já s takovou nebudu moci jed letos ani s malou na koupák
Ivuli, vycházky si domluv s mudrou, jak ti vyhovují. Je to jen o domluvě. A když přineseš nějakou malou pozornost, tak věřím, že ti je napíše na celý den!! ![]()
Ahoj Leni
,Ivi je ráda,že ji vůbec tu nemocenskou dal dr.A mohla by to zkusit!!! ![]()
dobré ráno holky
![]()
u vycházek strašně záleží na dr., někdo napíše třeba neomezené, někdo jenom pár hodin - jednou jsem kvůli tomu musela dokonce změnit obvoďáka, ten můj byl moc opatrný a musela jsem sedět furt doma, ikdyž v té době mi lékaři naopak doporučovali procházky ![]()
dobré ránko všem
![]()
KATI tak jak to vypadá?? do kdy budeš na nemocenské??
Holky já dneska jdu k tomu bylinkáří-lečiteli
,jsem zvědavá,s jakou příjdu a zítra dopo mám zubaře
,raději 10× na gyndu,než jednou k zubaři
![]()
ahoj Orchidejko,
no s tím zubařem tě lituju, brr
já jsem u něho byla v pátek 13. v květnu ![]()
dneska mají teploty vylézt až skoro ke třiceti, to asi zdechnu, nesnáším vedra ![]()
Ahoj holky
Mě nic není vůbec nic tak nevím jestli je to dobré znamení nebo naopak špatné
Žádné příznaky
.Doufám,že ti zubař dobře dopadne i ten bylinkář
.
Katko,
ještě je brzo na příznaky, někdo je má až v 6.-7. týdnu těhotenství, takže klídek
a kdy budeš testit? tak za tři čtyři dny už by něco mohlo být vidět ![]()
Martina82 píše:
Katko,
ještě je brzo na příznaky, někdo je má až v 6.-7. týdnu těhotenství, takže klídeka kdy budeš testit? tak za tři čtyři dny už by něco mohlo být vidět
Katka1311 píše:
Raději nebudu moc dříve,chtěla bych 26.6.(neděle).Martina82 píše:
Katko,
ještě je brzo na příznaky, někdo je má až v 6.-7. týdnu těhotenství, takže klídeka kdy budeš testit? tak za tři čtyři dny už by něco mohlo být vidět
KAAAATI neodpověděla si mi
,jak dlouho budeš ve stavu nemocných??
![]()
Jejda promiň mami
7.7.mam jít na KO.Ale jestli se těhu nepotvrdí půukončím to dříve. ![]()
Holky zdravím,tak jak Vás tak čtu,upřímně se mi tam ani nechce…
a to jsem se těšila na změnu…aby to tam nebyla jak na nádraží…v Polance jsme taky někdy čekali až tři hodky,no hruza…a děs…a Cinestar
dost dobrý …jinak holky všem držím palečky ![]()
Ella:o) píše:
Holky, jak tu tak pisete o tom, ze nedelaji ty vikendy tak ´me to cim dal tim vic stve. Ja jsem je zatim o vikendu nepotrebovala,ale urcite to nekdy na ten vikend vijde. Delaji tam jen v PO, ST, Pa… prijde mi to silene malo![]()
UT, CT, vikendy zavreno! HRUZA
Snad uz zacnou neco delat proto aby trochu rozsirili ordincni dobu
Navic, jak tam vidim ty cekacky, tak to vidim tak na den dovolene. Nemuzu si do prace chodit jak do housli, porad same propustky ..... uz ted se jim to v praci nezda, nikdo o tom nevi…
Katka1311 píše:
Ahoj holkyMě nic není vůbec nic tak nevím jestli je to dobré znamení nebo naopak špatné
Žádné příznaky
.
Veeru píše:
Káti,mě taky nebylo vůbec nicčekala jsem na ms a ona nepřišla
moc na Tebe i bobky myslím
a díky za info o ceně
držte se…
Katka1311 píše:
Ahoj holkyMě nic není vůbec nic tak nevím jestli je to dobré znamení nebo naopak špatné
Žádné příznaky
.