CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
20.6.11 13:38

Kati,to testování bych zkusila určo taky.Vím,že je lépe počkat,ale… :think: člověku to nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 13:39

Holky,můj manža mám tento týden noční a jak tak ráno vedle mě ležel a děti odešli do školy,tak jsem měla takovou chuť na sexík :-P .Ach jo :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.6.11 13:40
Kaťo já ti to věřím,ale víš sama že tělo chce na vše čas a že nic se nadá urychlit.Do kdy chceš vydržet než budeš testit?
Katka1311 píše:
Ivuli,to čekání je hrůza :zed: .Myslím na ty //.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.11 13:48
To ti věřím :-) A se sexíkem se má čekat do kdy?
Katka1311 píše:
Holky,můj manža mám tento týden noční a jak tak ráno vedle mě ležel a děti odešli do školy,tak jsem měla takovou chuť na sexík :-P .Ach jo :cert: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
20.6.11 13:59

ELLO jo jo viděla jsem tě tam :-D
KATI Pregnyl si píchám mezi 21,30- 22 hod
ale holky fakt to tam začíná být maso je tam čím dál víc pacientek ptala jsem se sestry te dlouhovláse a říkala,že pro doktora to ještě není moc pacientek to teda nevím…už tam začína být i dlouhé čekání v pátek jsem tam čekala přes 2 hodiny to už je docela dost :-(
AGY a proto si myslím,že už tam jsou trošku přepracování a proto se stalo to u tebe.Tak jen doufejme,že neudělají nějakou chybu a všem to dobře dopadne držím vám všem palečky ale musím říct,že doktor je pořád milí a usměvavý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
20.6.11 14:50

Holky, jak tu tak pisete o tom, ze nedelaji ty vikendy tak ´me to cim dal tim vic stve. Ja jsem je zatim o vikendu nepotrebovala,ale urcite to nekdy na ten vikend vijde. Delaji tam jen v PO, ST, Pa… prijde mi to silene malo :pocitac: :pocitac:
UT, CT, vikendy zavreno! HRUZA :zed:
Snad uz zacnou neco delat proto aby trochu rozsirili ordincni dobu :roll:
Navic, jak tam vidim ty cekacky, tak to vidim tak na den dovolene. Nemuzu si do prace chodit jak do housli, porad same propustky ..... uz ted se jim to v praci nezda, nikdo o tom nevi…

• Citovat
  • Upravit
20.6.11 14:51

jinak Jaros, klobouk dolu, ze to vsechno stiha :palec:

• Citovat
  • Upravit
1093
20.6.11 15:07

jo jo ELLO máš pravdu Jaroš je fakt zatím perfektní opravdu takového doktora jsem ještě nezažila ani můj gynekolog není tak dobrý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.11 15:25

A ke komu chodis? myslim ka jakemu gynekologovi? (jmeno)?

• Citovat
  • Upravit
2605
20.6.11 15:28

Ahojky holky..
tak jsem z práce doma.. paní vedoucí je hodná, jsem jen na ambulanci a mám na cvičení samé lehčí diagnozy.. takže se opravdu moc nepředřu..
Jen mně dneska dost píchalo v podbříšku.. a holky nevím z čeho, ale už pár dní po ET je mi pořád těžko od žaludku.. vím, že na takové příznaky je ještě brzo, tak nevím, z čeho by to mohlo být! Jestli z Prednisonu???
Jinak já když byla po Et, sesděla jsem ještě se sestřičkou v sesterně qa kecaly.. byl tam už klid..
Tak přesně říkala, jak už tu někdo psal.. že Dr.je pořád v klidu, že stíhá, že to ještě není moc pacientek.. že se mu to nedá vymluvit.. ale prý už jde na něm vidět, jak je unavený!!! Což je pochopiotelné, že!!!
Jinak já mám od ní info, že Dr, Kudelka(nevím, jestli píšu správně jeho jméno) tam má začít ordinovat ve čtvrtky.. ale od kdy..??? A prý přes dovolenou Jaroše tam má být taky jeden den v týdnu, alby zkontroloval rozjeté stimulky, což jsme se zasmály, protože nevím, co tím vyřeší!!!
Takže ať víte.. jinak ohledně dalšího prsonálu, sester, mi říkala, že na to nejsou zatím peníze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.6.11 15:33

Holky a za jak dlouho se vatrácí pregnyl z moči??? Nevíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 15:38

Ahoj Leni,tak to máš fajn,že ti vyšla vedoucí vstříc.Mě taky dnes pobolíval(píchal)podbřišek ale ty si o kousek dál než já :think:
Jinak Pregnyl asi určitě ten týden 10 dnů :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.6.11 15:42

Kači, četla jsem, že i tebe tak píchal podbříšek.. Mně ale až dnes.. až jsem měla strach, abych to opravdu s tou prací zbytečně nezariskovala..
V práci se mnou od příštího týdne už nepočítají.. vedoucí se mně ptala, že od pondělka už budu mít určo PN, tak jsem se zasmála.. kdo ví, co bude, že???
Samozřejmě bych byla ráda.. ale nechcu ještě tolik předbíhat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 15:47

Ty máš vlastně Leni dnes týden od OPU.Už chceš asi testit,když se ptáš na Pregnyl?Ale to není píchání neustálé ale jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.6.11 15:56

chtěla bych zkusit ve středu.. při druhém IVF jsem testila už 7.den po ET, měli jsme PK 96h a už byla vidět slabá čárka, která postupně sílila.. začla jsem už bohužel tak zmatkovat a rychlě testit, protože jsem začla špinit.. ale to jsem pak byla ještě více na nervy :zed: :zed: :zed:
// a špinění, které postupně přecházelo v krvácení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí