CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
21.6.11 12:37
Souhlasím s Ivuli.Každá pojišťovna to má jinak.Tak pokud chceš aby ti něco pojiš.přispěla tak šup,šup,šup :pankac: .U nás se nedařilo,tak mě manža sám navrhnul jestli to nezkusíme jako IVF.
ivulik123 píše:
Leni,ale pokud chceš jít na IVF tak by jsis měla pospíšit,myslím že pojišťovny hradí ženám IVF do 39 či 40 let teď si nejsem jistá,protože káždá pojišťovna to má nastavené jinak
Lenka72 píše:
Já vám všem tak závidím!!! :hug: Ale v dobrém :oops: Že jste tak odhodlané a nebály se do toho jít. Já mám pořád ještě nějaké zábrany a tak nějak doufám, že to vyjde samo. Tady mě ale nabíjíte takovou energií, že do toho chci jít. Jen ještě musím trochu zatlačit na manžu, bude to celkem těžké ho dostat jen na to spermio.. :think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
21.6.11 12:38
Ano maminko,už budu hodnáááá :roll: .
orchidejka píše:
nepúočítej od ET :cert: :cert: ,kdo má 6ti denní kutivaci,tak se zahnizdí za 1–2 dny,kdo má 2 denní ,tak to trvá deeellll :cert: :cert: :mrgreen: ,počítejte od oplodnění,od dne punkce vám budou počítat i těhu ,cháápeš??? :mrgreen: :mrgreen:
Katka1311 píše:
Já myslela že se zahnízďují první 4 dny od ET? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
21.6.11 12:44

ahojte holky,
zítra jdu na OPU,tak mi držte palečky
zdravím tě Leni,
máme to od sebe kousek já bydlím na Šumbarku :-)
AGY už stimuluješ? já tam zítra budu kolem 9,30 hod
zítra tam máme být na OPU jenom 2 pacientky,tak jsem zvědává :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
21.6.11 12:51

Káti na dovču jsme si užili tady,ale škoda,že už je konec :cry: jinak jestli dobře vzpomínám máš 213 RBP…kolik Tě nakonec vyšlo to IVF?Už máš celkovou cenu spočítanou?

Ajak držím palečky na zítřek :palec: ať jsou vajucha kvalitní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
21.6.11 12:57
Ajak budeš mít OPU v ten den jak já :mrgreen: Budu na tebe myslet,je super,že vás tam víc nebude bude aspoň klid.Kolik máš teda folíků?
Veeru ahoj jj mám RBP vyšlo nás to myslím 13 000 tis.+ léky na stimulku+Pregnyl+Cetrotide. tak asi 22 tis.
ajak píše:
ahojte holky,
zdravím tě Leni,
zítra tam máme být na OPU jenom 2 pacientky,tak jsem zvědává :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
21.6.11 13:16

Kati,

mám 4 foliky na pravé straně ty jsou podle Jaroše všechny dobré,ale bohužel na levé straně se mi udělal jenom jeden,ale je malý takže z toho nebude nic
ale stejně se mi to zdá málo nevím,kolik si měla ty Káťo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
21.6.11 13:46

Ajak a jak si píchala Menopur kolik dávek?Já měla 7 folíků.A z toho 5 kvalitních vajíček.Vlevo 3ks velké 22mm a na pravém jsem měla 4ks 19-20mm.Ale budou kvalitní,musíš věřit.A na OPU buď klidná nic to není,fakt.A anesteziolog je super i vtipkoval a napíchnul mi tak žílu,že jsem neměla ani ťuk po vpichu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.6.11 13:50
Ajak,už stimuluji pár dní.My tam budeme zítra něco po 8 hod,ale jestli tam bude hodně lidí,tak se zdržíme a třeba se uvidíme :-) Jinak ti mooooooc držím pěsti štěstí,ať jsou vajíčka supr :palec:
ajak píše:
ahojte holky,
zdravím tě Leni,
zítra tam máme být na OPU jenom 2 pacientky,tak jsem zvědává :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.6.11 13:57
Kati,ono se to podle toho asi přesně určovat nedá.Včera jsem ještě pozdě večer brouzdala po netu a jinde holky píšou,že někoho bolí bříško už po ET a i celou dobu do testování,někoho vůbec,a prý podle toho se nedá určit těhotenství.Někoho pobolívá podbřišek až týden po očekávané MS.Ale taky jsem se pořád pozorovala :-) po IUI. Někdy mě břicho bolelo strašně,tak jsem si myslela,že už konečně,a pak zklamání.Jindy mě nebolelo vůbec a taky přišlo zklamání :cry:
Na nemocenské určitě zůstaň,tělíčko bude ve větším klídku :hug:
Katka1311 píše:
Ahoj holky,dobré ráno.Já jdu dnes na KO na gyndu ohledně nemocenské,tak nevím jestli ještě zůstat doma nebo raději do práce :think: .Jinak Orchidejko,moc slaďoučcí :huban: .Máš s nima asi hodně práce?
AGY:nic právě že nic necítím jenom občas to píchnutí na levé straně.Prsa má citlivá ale mám i před MS :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
21.6.11 14:02

Ivuli, já vím, že jsme tu pojišťovnu už propásli.. :-? Budeme muset hradit celé IVF. Ale začali jsme se snažit před rokem, to nás ani ve snu nenapadlo, že to nepůjde a začali jsme o tom mluvit až teď na jaře..no a mě bylo 39 už v lednu.. :think:
Zatím budu ráda, pokud manžu dostanu na to spermio a pak uvidím, co další vyšetření. Základ mám od své MuDr. shodou okolností je to paní doktorka Kudělková, manželka od Kudělky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.6.11 14:03
Ahoj Lenko,klidně se ptej,jsou tu prima holky a všechny ti rádi poradí a napíšou své zkušenosti.Já s IVF taky otálela,pořád jsem věřila,že se to musí povést přirozeně,ale jak čas letí,najednou je to rok,pak dva a už se blíží třetí,tak jsme s tím něco začli dělat.Teď mě mrzí,že jsme nezačli dříve.A s tím věkem,jak tady holky psaly,rači co nejdříve kvůli těm pojišťovnám.Tak držím :palec: k tomu nejlepšímu rozhodnutí.
Lenka72 píše:
Ahoj holky,
narazila jsem na vaši doskuzi a čtu vás už pár dní. Ráda bych se přidala, protože nás asi také čeká podobná cesta a vy jste mi pomohly pochopit spoustu věcí, pro mě zatím neznámých. Zatím jsem navštívila EF jen jednou - a to jsem si vyzvedla nádobku na vzorek spermatu :-) S manžou jsme už o této možnosti mluvili, ale zatím asi jen já vím, že budeme muset umělko podstoupit, mm si stále myslí, že se nám to musí povést přirozeně.. :think:
Jinak se snažíme už rok, zatím neúspěšně, ani jednou //. Možná to bude i věkem, je mi už 39 a mm 43. Já mám syna z prvního manželství, je mu už 20 let, manžel má syny 2, je jim 15 a 13let. Vzali jsme se před rokem a řekli jsme si, že bychom ještě chtěli společného prcka, ale zatím to prostě nějak nejde. Tak jsme si řekli, že to zkusíme i takhle.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
21.6.11 14:04

Ajak :palec: Tak to je super!!! Doufám, že budeme spolu těhulit a pak i vozit kočárek po Havířově :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
21.6.11 14:34

KATI,

píchala jsem si 3 ampulky denně 8 dní
jo jo vím už jsem byla poprvé na OPU v březnu a měla jsem 5 vajíček,ale všechny špatné to jsem měla minimálku,tak moc pozitivně nalazena nejsem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
21.6.11 15:43

Ajak já píchala 9 dnů ale poslední 4 dny asi jsem píchala ráno i večer 2-0-2.Břicho jak cedník.tak na PN jsem ještě zůstala.Jinak Ajak a Leni mám k vám blízko :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
21.6.11 15:53

jo Kati ty jsi z Orlové,že?tak můžeme na kavčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí