CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ella:o)
20.6.11 09:39

tak to se tam mozna uvidime, my za chvili vyjizdime z domu, tak tam budeme tak za trictvrte hodky…pa

ajak píše:
Ahojky holky,
píšu až teď odjela jsem na chatu v pátek se trošku odreagovat :-)
AGY tak už konečně stimuluješ já jsem byla v pátek na prvním UZ po 6 dnech stimulace mám 5 foliku,tak nevím jestli to není málo,ale ještě musí trošku dorůst,tak jsem píchala menopur ještě celý víkend a v sobotu a v neděli večer jsem si začala píchat CETROTIDE a měla jsem super reakci na to kolem vpichu jsem měla červený vlek,tak jsem se trochu zlekla,ale do rána byl pryč
dneska jdu na další UZ a ve středu bych měla jít na OPU,tak snad to klapne
ELLE já jdu dneska do centra na 10 hod
  • Citovat
  • Upravit
10572
20.6.11 10:10

Ahoj holky :mavam: To je dnes škaredý den :cert:
Ell a Veeru děkuji holky.Doufám,že se mě chytnou :hug: .Veeru a kde ste byli na dovči?
Ajak,já taky jak píchla Cetrotide tak se mi udělal červený flek a strááááášně to svědilo.Ale jinak tam byla super jehla a píchala se dost dobře.Tak dnes pícháš Pregnyl?Ten mě trošku štípal ale dalo se.Píchla jsem si ho taky do břicha.Tak to máš stejně jak já :palec: .Ve středu OPU a v pátek jsem měla ET.Ty uvažuješ na PK?Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 10:12

Ell, tobě taky ať dopadne KO dobře :palec:
Orchidejko,aspoň si zaměstnáš hlavu a nenudíš se. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
20.6.11 10:30

ahoj holky :kytka: :mavam: ,
koukám, že se tady furt jenom píchá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já jdu do EF v pátek vyndat stehy a jsem zvědavá, jestli mě dr. bude prohlížet, moc si to neumím představit, páč furt ještě špiním po té operaci, fuj :poblion:
a navíc - omlouvám se, že to sem tahám :oops: , ale představa, že se „tam“ budu muset ve čtvrtek večer oholit mě děsí, když se ani moc neohnu nomálně, natož ve sprchovém koutě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
20.6.11 10:32

Katko,
tak co dělají bobánci? :dance: už cítíš nějakou změnu, která by naznačovala zahnízďování? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 11:19

Marti ahojík :mavam: Teď jsem se i zasmála jak si psala o tom holení :-P .Já ti nevím holka,raději se nekontroluji ale občas mě píchá v podbříšku.Dokonce dnes po snídani jak jsem dopapala,tak jsem se chtěla zvednout ze židle a tak mě píchlo vlevo,že jsem se zpátky musela posadit :nevim:a pořád jsem nějaká unavená ale to připisuji,že jsem už 14 dní na PN a jsem zdechlá a nebo počasím :think: .Jinak ještě asi brzy na něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.11 12:20
ahojky,
ajak,já ve středu taky budu v Eurof. kolem 8:30h,na kdy tam budeš ty? Držím ti palečky,ať OPu proběhne v pořádku,mám z toho taky nervíky.
ajak píše:
Ahojky holky,
píšu až teď odjela jsem na chatu v pátek se trošku odreagovat :-)
AGY tak už konečně stimuluješ já jsem byla v pátek na prvním UZ po 6 dnech stimulace mám 5 foliku,tak nevím jestli to není málo,ale ještě musí trošku dorůst,tak jsem píchala menopur ještě celý víkend a v sobotu a v neděli večer jsem si začala píchat CETROTIDE a měla jsem super reakci na to kolem vpichu jsem měla červený vlek,tak jsem se trochu zlekla,ale do rána byl pryč
dneska jdu na další UZ a ve středu bych měla jít na OPU,tak snad to klapne
ELLE já jdu dneska do centra na 10 hod
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.11 12:26
Ello,doufám,že porostou co nejrycheji,ať se vše stihne,mám to hodně na hraně,a pokud by nastala nějaká komplikace,tak nevím,jak by se to řešilo,když tam v červenci nebude.
Přeju ti,ať ti IUI vyjde.Když máte dobré spermio,tak máte určo větší šanci :palec:
Ella:o) píše:
Ahoj KAci, at se u tebe bobanci drzi :kytka:
Agy, konecne jses dockala stimulace, uvidis, jak folici pekne porostou.Holky, ja jsem byla ve stredu na injekci - vyvolovacce MS. MS jsem dostala az vcera vecer… zitra jdu do EF na krev na HP, manza taky na krev.
A pak paty den clostik 1-0-1. a okolo 12.DC inseminace. Uplne se tesim.
Budete nektera zitra v Eurofertilu??
PEkny vecer.
Dlouho jsem tady nebyla, mam auva stolicka- zanet dasna u stolicky, takze od patku (vcetne vcerejska a dneska - pohotovost), na vyolachy a vymeny drenu. Uz je mi lepe, tak jsem za vami prisla.
Paaaaaaaaa :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.11 12:29

Holk,y hlasim se z kontroly, dnes mi braly jen krev na hormon. profil, a v pondeli jdu na UTZ a snad rovnou i na IUI. Teoreticky by mi to melo vychazet na utery-stredu pristi tyden, ale pristi stredu musim byt v praci i kdyby jsem umirala… je hone duezity den, a omlouva se pouze v nevyhnutelnych pripadech, a ja nechci aby v parci neco vedeli, takze ji ani nemuzu rict, ze si proste beru dovcu. tak snad uz budou v pondeli folici velci aby se mohla ta IUI udelat, budu teprve 10.DC. :think:
Jinak holky, dneska bylo v EF uplne narvano… ale doslova… plna cekarna, my uz jsme stali na chodbe a spousta lidi co porad prichazela a prichazela tak stala po chodbach… jinak Ajak nevidela jsem te tam, nebo mozna videla, ale nevedela jsem ze jsi to ty :-P
Videla jsem tam asi tvoji kartu… to jsem tipla podle jmena… a na radu si asi kolem te desate nesla, ze? :think:
Kačko, odpocivej, at jsi uz tehulka a tim nas vsechny psychicky nakopnes a podporis.
Marti, v patek uz snad spinit nebudes. Popravde jsi me tou silenou bolesti uplne zarazila. Jaros rikal ze pokud budou 3 IUI neuspesne tak sup na laparku.. a ja jsem takovy straspitel a bolest hrozne prozivam :mrgreen:
Snad ti bude kazdym dnem lepe a lepe :palec:

Příspěvek upraven 20.06.11 v 12:35

• Citovat
  • Upravit
1093
20.6.11 12:29

ahojky holky,
tak jsem vrátila z centra foliku 4 dobré,tak snad něco z toho bude :wink:
Kati jo dneska pregnyl já jsem si ho při minimalce píchala do zadku teda neteř mi ho píchla :-D ona je zdravotní sestra a pohoda
jo jo v pátek pujdu asi na ET teda doufám,že to zase neskončí jak mimule na ET už jsem nedošla bohužel :-( o PK uavžujem ještě uvidíme
ELLA tak jsme se tam dneska možná viděli co? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
20.6.11 12:34

ELLE,
držím palečky ať to vyjde já jsem měla na sobě rifle a bílou halenku seděla jsem uvnitř a na řadu jsem šla až kolem 11 hod vy jste byli venku co jsi měla oblečené? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.11 12:40

Ajak:
ja jsem stala na chodbe. Vesla jsem dovnitr cekarny, a chtela jsem rict sestre ze jsem prisla na krev pres to pruhledne sklo, byla jsem zmatena jako lesni vcela :lol: pak jsem si uvedomila ze ji to mam jit rict asi primo do sesterny. Ja jsem mela na sobe modre rifle, hnede tricko, kabelku i boty - kozacky.
BYla jsem tak nenapadne oblecena…

• Citovat
  • Upravit
194
20.6.11 12:59

Jinak, jsem dnes zazila nervy 8-o Volala jsem dr.,že se mi MS trochu zpozdila,ze jsem zacala pichat pozdeji,mi rekl,ze jsem cekat na MS nemela.Pritom,kdyz jsem volala do OV,ze MS jeste neprisla,tak mi sestricka rekla,ze mam pockat az prijde.Byla jsem uplne v soku,protoze rekl,ze nevi,jestli se to stihne.Ted jen musim doufat,ze vse vyjde presne na den.S manželem jsme oba vynervovani az hruza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.6.11 13:04

Agy tak to ti teda fakt nezávidím,to ti taky mohl říct dřív,a je jasné že sestra ti řekne to co má třeba předepsáno a nebude riskovat a říkat co by ti mohlo uškodit,a teď aby jsi se chuděro nervovala aby se to stihlo,tak držím palce oni v EF končí ke konci června?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 13:08

Ajak držím palečky :palec: V kolik máš píchat Pregnyl ve 21h???
Ell,mocinky děkuji :hug: byla bych moc moc ráda ale to ostatně my všechny :hug: :hug: :hug:Držím vám palečky při stimulkách,čekání i po IUI.
V EF to začíná být ja Cinestaru na nějakou dobrou premieru :mrgreen: .Ať se mu daří ale do kdy to chce takhle zvládat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí