Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale jak je PK tak je ta druhá čárka vidět dříve,pač je starší embryo
.Ale my jsme neměly PK,tak ta druhá se asi ukáže později.
Holky brouzdam po netu a neco jsem našla,co se mi líbí.Některé to máte už zasebou,některé (včetně mě) to čeká.Mrkněte se na: http://www.youtube.com/watch?…
Katka1311 píše:
Ano Agy,to znám.Taky jsem se na to dívala a i na jiné
Ale já se dívala třeba Ivf,píchání menopuru,nebo embryotransfer
.
Katka1311 píše:
Ale já se dívala třeba Ivf,píchání menopuru,nebo embryotransfer.
Katka1311 píše:
Agy:udělalo to na tebe baf a ty si se lekla
Agy77 píše:
Přesně,jak píšeš
Jdu upéct bublaninu,manža nasbíral třešně,pak šel na odpolední,tak ať má něco na večeři
Kati,ještě jsem se tě chtěla zeptat,co myslíš… má vliv čas kultivace embryjek na úspěch otěhotnění?Někde jsem četla,že čím déle,tím lépe.Ale někde jsem četla zas opak,nějak se v tom neorientuji
Katka1311 píše:
Katka1311 píše:
Mňamky bublanina,dala by jsem si.Jinak k té kultivacije super mít blastocystu,nejvyšší stadium embrya,vidíš že se krásně dělí.Někdy embryjko pěkně roste do 4,6 nebo 8 a pak se může zastavit ale zas na druhou stranu,že prý se lépe daří embryjku v děloze než v tom vyvíjecím(kultivačním roztoku).Já se Jaroše ptala přímo jestli počkat s těma našíma dvěma ale řekl,že se vyvíjí pěkně,že to by se vyvíjeli i do té blastocysty
Tak opravdu nevím,pač někdy ty embryjka nevydrží až do toho stadia.
Agy77 píše:
Přesně,jak píšeš
Jdu upéct bublaninu,manža nasbíral třešně,pak šel na odpolední,tak ať má něco na večeři
Kati,ještě jsem se tě chtěla zeptat,co myslíš… má vliv čas kultivace embryjek na úspěch otěhotnění?Někde jsem četla,že čím déle,tím lépe.Ale někde jsem četla zas opak,nějak se v tom neorientuji
Katka1311 píše:
Ahoj holky,
narazila jsem na vaši doskuzi a čtu vás už pár dní. Ráda bych se přidala, protože nás asi také čeká podobná cesta a vy jste mi pomohly pochopit spoustu věcí, pro mě zatím neznámých. Zatím jsem navštívila EF jen jednou - a to jsem si vyzvedla nádobku na vzorek spermatu
S manžou jsme už o této možnosti mluvili, ale zatím asi jen já vím, že budeme muset umělko podstoupit, mm si stále myslí, že se nám to musí povést přirozeně.. ![]()
Jinak se snažíme už rok, zatím neúspěšně, ani jednou //. Možná to bude i věkem, je mi už 39 a mm 43. Já mám syna z prvního manželství, je mu už 20 let, manžel má syny 2, je jim 15 a 13let. Vzali jsme se před rokem a řekli jsme si, že bychom ještě chtěli společného prcka, ale zatím to prostě nějak nejde. Tak jsme si řekli, že to zkusíme i takhle.
Dobré ránko holky
![]()
LENI a holky počítejte testování od punkce,ne od ET,protože stáří embrya se počítá od prvního dne oplodnění,což je den po punkci,od ET to nejde počítat,protože někomu se ukáži //6dní po ET,když měli PK a někdo až po 9ti,10ti po ET,když měli zavedeno embryo po 2 dnech,takže 10,11 dní po punkci,by už měl byt dušíček,ale pozor na pregnyl,ukážu fotečku mého testování pregnylu 10 000j ![]()
orchidejka píše:
a tady fotečka mojich myšiček![]()
,kde jinde,než na polštáři
![]()
![]()