CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
20.6.11 16:15

Ale jak je PK tak je ta druhá čárka vidět dříve,pač je starší embryo :think: .Ale my jsme neměly PK,tak ta druhá se asi ukáže později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.11 16:52

Holky brouzdam po netu a neco jsem našla,co se mi líbí.Některé to máte už zasebou,některé (včetně mě) to čeká.Mrkněte se na: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 18:25

Ano Agy,to znám.Taky jsem se na to dívala a i na jiné :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.11 18:41
Fakt? :-) Ty ostatní mě moc neoslovili,protože nemusím moc vidět krev a tomu podobné :roll: :lol:
Katka1311 píše:
Ano Agy,to znám.Taky jsem se na to dívala a i na jiné :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 18:44

Ale já se dívala třeba Ivf,píchání menopuru,nebo embryotransfer :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.11 19:00
Aha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,já cosi rozklikla a na celé obrazovce na mě kouklo cosi jako nějaký zkrvavený orgán,tak jsem se toho lekla,pak jsem to nemohla ani zavřít :mrgreen: ,už jsem chtěla vypnout celé pc :mrgreen: :lol:
Katka1311 píše:
Ale já se dívala třeba Ivf,píchání menopuru,nebo embryotransfer :mrgreen: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 19:22

Agy:udělalo to na tebe baf a ty si se lekla :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.11 19:37
Přesně,jak píšeš :lol:
Jdu upéct bublaninu,manža nasbíral třešně,pak šel na odpolední,tak ať má něco na večeři :wink:
Kati,ještě jsem se tě chtěla zeptat,co myslíš… má vliv čas kultivace embryjek na úspěch otěhotnění?Někde jsem četla,že čím déle,tím lépe.Ale někde jsem četla zas opak,nějak se v tom neorientuji :think:
Katka1311 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 20:52
Mňamky bublanina,dala by jsem si.Jinak k té kultivaci :think: je super mít blastocystu,nejvyšší stadium embrya,vidíš že se krásně dělí.Někdy embryjko pěkně roste do 4,6 nebo 8 a pak se může zastavit ale zas na druhou stranu,že prý se lépe daří embryjku v děloze než v tom vyvíjecím(kultivačním roztoku).Já se Jaroše ptala přímo jestli počkat s těma našíma dvěma ale řekl,že se vyvíjí pěkně,že to by se vyvíjeli i do té blastocysty :nevim: Tak opravdu nevím,pač někdy ty embryjka nevydrží až do toho stadia.
Agy77 píše:
Jdu upéct bublaninu,manža nasbíral třešně,pak šel na odpolední,tak ať má něco na večeři :wink:
Kati,ještě jsem se tě chtěla zeptat,co myslíš… má vliv čas kultivace embryjek na úspěch otěhotnění?Někde jsem četla,že čím déle,tím lépe.Ale někde jsem četla zas opak,nějak se v tom neorientuji :think:
Katka1311 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.11 21:45
Hned bych ti nabídla,kdyby to jen šlo :-) Už je hotová,vypadá dobře,ale já moc sladké nejím,ale strašně ráda peču a vařím.Ještě jsem udělala na zítra a pozítří obědy.Potřebovala jsem se nějak od všeho odreagovat.Hodně na vše myslím,ať se to stihne atd.
Je fakt,že děloha je pro embryjko přirozenější.Přeju ti,ať se ti zadaří a pusinky se tě drží a nepustí.Počítáte i s dvojčátkama,kdyby náhodou?A jak se teď cítíš,kromě toho popichování?
Kdepak všichni dnes jsou :think:
Katka1311 píše:
Mňamky bublanina,dala by jsem si.Jinak k té kultivaci :think: je super mít blastocystu,nejvyšší stadium embrya,vidíš že se krásně dělí.Někdy embryjko pěkně roste do 4,6 nebo 8 a pak se může zastavit ale zas na druhou stranu,že prý se lépe daří embryjku v děloze než v tom vyvíjecím(kultivačním roztoku).Já se Jaroše ptala přímo jestli počkat s těma našíma dvěma ale řekl,že se vyvíjí pěkně,že to by se vyvíjeli i do té blastocysty :nevim: Tak opravdu nevím,pač někdy ty embryjka nevydrží až do toho stadia.
Agy77 píše:
Katka1311 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
21.6.11 08:27

Ahoj holky,
narazila jsem na vaši doskuzi a čtu vás už pár dní. Ráda bych se přidala, protože nás asi také čeká podobná cesta a vy jste mi pomohly pochopit spoustu věcí, pro mě zatím neznámých. Zatím jsem navštívila EF jen jednou - a to jsem si vyzvedla nádobku na vzorek spermatu :-) S manžou jsme už o této možnosti mluvili, ale zatím asi jen já vím, že budeme muset umělko podstoupit, mm si stále myslí, že se nám to musí povést přirozeně.. :think:
Jinak se snažíme už rok, zatím neúspěšně, ani jednou //. Možná to bude i věkem, je mi už 39 a mm 43. Já mám syna z prvního manželství, je mu už 20 let, manžel má syny 2, je jim 15 a 13let. Vzali jsme se před rokem a řekli jsme si, že bychom ještě chtěli společného prcka, ale zatím to prostě nějak nejde. Tak jsme si řekli, že to zkusíme i takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
21.6.11 08:40

Dobré ránko holky :-P :-P :-P

LENI a holky počítejte testování od punkce,ne od ET,protože stáří embrya se počítá od prvního dne oplodnění,což je den po punkci,od ET to nejde počítat,protože někomu se ukáži //6dní po ET,když měli PK a někdo až po 9ti,10ti po ET,když měli zavedeno embryo po 2 dnech,takže 10,11 dní po punkci,by už měl byt dušíček,ale pozor na pregnyl,ukážu fotečku mého testování pregnylu 10 000j :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
21.6.11 08:45

LENI vítej :hug: :hug: :hug:

holky to je zlá fotka,tak tady ještě jedna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
21.6.11 08:54

a tady fotečka mojich myšiček :srdce: :srdce: ,kde jinde,než na polštáři :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
21.6.11 09:02
Ahoj holky :kytka: :mavam:
Orchidejko, ti jsou nádherní :potlesk: , úplně ti závidím :oops: - škoda, že ty štěňátka tak rychle vyrostou :mrgreen:
jinak mě je už lépe, špiním jenom trošku, tak snad mi to do páteční kontroly úplně přestane :dance:
orchidejka píše:
a tady fotečka mojich myšiček :srdce: :srdce: ,kde jinde,než na polštáři :roll: :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí